ersaia Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Επειδή έχω πονοκεφαλιάσει 3 μέρες να ψάχνω συγκριτικά για επεξεργαστές και motherboards αφού ότι βρίσκω αφορά Gamers μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Δε παίζω παιχνίδια καθόλου. Ποτέ όμως. Ο υπολογιστής όμως μένει ανοιχτός συνέχεια (multitasking), συνήθως με πολλές καρτέλες browser ανοιχτές και οι ανάγκες μου είναι κυρίως σε επεξεργασία εικόνας, design (κυρίως web αλλά παίζει και graphic καμιά φορά) και coding. Δεν είμαι για ακριβό σύστημα αυτή τη στιγμή (και είμαι apple-hater γενικότερα οπότε don't) Θα προτιμούσα AMD λόγω κόστους αλλά όπου κι αν ψάξω διαβάζω αρνητικά από gamers και δε ξέρω κατά πόσο πρέπει να δώσω βάση γιατί το θέλω για άλλη δουλειά. -Οι FX που θα ήταν πρώτη επιλογή από ότι κατάλαβα είναι πλέον αρχαίοι και δεν έχει βγει νεώτερος για καιρό. Το να πάρω τώρα επεξεργαστη 3-4 ετών δε νομίζω πως είναι σοφό -Για i7 λεφτά δεν υπάρχουν -Οι ι3 δε νομίζω ότι μου κάνουν Οπότε άρχισα να κοιτάω -CPU AMD A10 - 7870K 3.90GHz που οκ τουλάχιστον είναι φετινός -κάποιον i5 Το ότι έχουν κάρτες γραφικών πάνω τους, αν κάνουν τη δουλειά μου σε Photoshop, μου φτάνει και μου περισσεύει. Επειδή δεν είχα desktop τα τελευταία χρόνια όμως δε ξέρω τι παίζει. Κι απο την άλλη όσο το ψάχνω βλέπω ότι θα βγουν νέοι επεξεργαστες τον επόμενο χρόνο και υποστήριξη DD4 οπότε πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω. Να επενδύσω στα υπόλοιπα κομμάτια περισσότερο και να βολευτώ με κάποια φτηνό ανεκτό σετάκι επεξεργαστή-Motherboard μέχρι να βγουν οι νέοι; Θα με βοηθούσαν οι προτάσεις σας
pano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε ersaia καταρχάς καλημέρα και καλώς ήρθες. Κάνε ένα κόπο και συμπλήρωσε αυτή την φόρμα http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/
ersaia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα κι ευχαριστώ! Δε νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο η φόρμα καθώς δε με απασχολούν αυτή τη στιγμή τα υπόλοιπα κομμάτια τα οποία μπορώ να διαλέξω μόνη μου αφού λύσω το θέμα του επεξεργαστή και της Motherboard. Για τη χρήση ήδη έχω γράψει κι αυτό είναι το βασικό. Οι αγορές θα γίνουν μέσω internet.
babisflou7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 βασικο ομως ειναι κ το μπατζετ. βασικη ειναι κ η οθονη (εχεις?θες αλλη? κτλ)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κι ευχαριστώ! Δε νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο η φόρμα καθώς δε με απασχολούν αυτή τη στιγμή τα υπόλοιπα κομμάτια τα οποία μπορώ να διαλέξω μόνη μου αφού λύσω το θέμα του επεξεργαστή και της Motherboard. Για τη χρήση ήδη έχω γράψει κι αυτό είναι το βασικό. Οι αγορές θα γίνουν μέσω internet. Δεν νομιζω οτι σε ρωτησε ο δημιουργος του Insomnia για τους κανονες. Και ο κανονας στο συγκεκριμενο section λεει συμπληρωνουμε φορμα ακομα και αν θελουμε να αγορασουμε ssd και ολα τα αλλα κομματια του Η/Υ υπαρχουν ηδη. Δεν ειρωνευομαι ουτε στην λεω απλα εισαι νεος στο φορουμ απο τι βλεπω και δεν γνωριζεις καποια πραγματα για αυτο και προσπαθω να στο εξηγησω... Οσο καλυτερα εχουμε μια γενικη αποψη για αυτο που ψαχνεις και ηδη εχεις τοσο καλυτερα μπορουμε να συνεργαστουμε και να μην φαμε τα νιατα μας σε ερωτησης του στυλ μπατσετ και οθονης... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2015 από Αλεξανδρος A.92 1
21cm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομιζω οτι σε ρωτησε ο δημιουργος του Insomnia για τους κανονες. Και ο κανονας στο συγκεκριμενο section λεει συμπληρωνουμε φορμα ακομα και αν θελουμε να αγορασουμε ssd και ολα τα αλλα κομματια του Η/Υ υπαρχουν ηδη. Δεν ειρωνευομαι ουτε στην λεω απλα εισαι νεος στο φορουμ απο τι βλεπω και δεν γνωριζεις καποια πραγματα για αυτο και προσπαθω να στο εξηγησω... Οσο καλυτερα εχουμε μια γενικη αποψη για αυτο που ψαχνεις και ηδη εχεις τοσο καλυτερα μπορουμε να συνεργαστουμε και να μην φαμε τα νιατα μας σε ερωτησης του στυλ μπατσετ και οθονης... Σου διέφυγε κάτι πολύ σημαντικό.Ο χρήστης ersaia είναι γένους θηλυκού και δικαιολογείται να μπερδεύει τους κανόνες που διέπουν την αγορά ενός υπολογιστή με τους κανόνες που διέπουν την αγορά ενδυμάτων-υποδημάτων
pano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μην τρελαίνεστε,δεν σας αρέσει δεν απαντάτε,έτσι απλά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 γραψε μας ενα μεγιστο budget τουλαχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα