nightfire101 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Έχω αυτήν την τηλεόραση εδω κ περίπου 3 μέρες.Είμαι ενθουσιασμένος πάρα πολύ αλλα σίγουρα δν την έχω εκμεταλευτει φουλ καθώς δν γνωρίζω τεχνικές γνώσεις για τηλεόρασεις. Θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος με αυτο το μοντέλο η κάποιο παρόμοιο να μοιραστεί ρυθμίσεις για ταινίες blu-ray καθώς κ για ps4 παιχνίδια Οτι μπορείτε παιδιά θα είναι βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσο την πήρες φίλε; Βολεύει το Android; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infinity7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσο την πήρες φίλε; Βολεύει το Android; Έχω την 65W859c και μπορώ να σου πω ότι το Android αυτή τη στιγμή είναι επιεικώς κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω την 65W859c και μπορώ να σου πω ότι το Android αυτή τη στιγμή είναι επιεικώς κακό. Δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infinity7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή? Είναι πολύ αργό. Ώρες ώρες αναρωτιέσαι αν πάτησες το κουμπί -του ανεκδιήγητου τηλεχειριστηρίου της Sony- ή όχι. Πολύ lag. Σαν GUI δε μου λέει τίποτα. Θεωρώ ότι οι Samsung σε GUI και λειτουργίες Smart είναι πολύ πιο μπροστά. Λογικό εν μέρει μιας και το Android είναι αρκετά νέο κι ελπίζω σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα