Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Bαρετο. Περιμενα κατι πιο ενδιαφερον μουσικα. Του βαζω τγια για την πγοσπαθεια. 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ έγραφε τα τραγουδια στα παρατράγουδα... "δωσμου δωσμου το κορμι σου, θελω ναμαι ο εραστης σου" " βας βας βας ο παρασκευας" και " ο σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι". Δεν μου κάνει εντύπωση.... Το πρόβλημα δεν είναι αυτός που τα έγραφε, αλλά όσοι στη συνέχεια γέμιζαν τα μαγαζιά της επαρχίας όταν έκαναν ...τουρνέ ο βας βας και η παρέα του. Bαρετο. Περιμενα κατι πιο ενδιαφερον μουσικα. Του βαζω τγια για την πγοσπαθεια. Αν άκουγα μόνο το ρεφρέν σαν σηματάκι ας πούμε σε μια εκπομπή κλπ δεν θα το έλεγα κακό. Ακούγοντας όμως όλους τους άλλους "στίχους" είναι ξεκάθαρο πως έπαιξε το σενάριο: θέλω να κάν λίγο ντόρο, έγραψα μια μουσικούλα και πρέπει τώρα να το γεμίσω με στίχους αλλά ...βαριέμαι ασύστολα. "Αννίτα, έρχεσαι λίγο να συμπληρώσουμε κάτι π@π@ρίτσες σε ένα singάκι που έγραψα"? Ο Καρβέλας σαν μουσικός είναι πολύ καλός. Όχι όμως και σαν ερμηνευτής. 3
Sellers Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Καρβέλας σαν μουσικός είναι πολύ καλός. Έλα μου; 1
ΜίλαμουγιαΜήλα Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ειχα εναν Τσεχο φιλο στο skype (new age spiritualist φαση ο τυπος) που επισης ειχε προβλημα με τον σατανα και γενικα το σκοτος (darkness δλδ). Πώς κάνεις φίλους στο skype? Ξεχάσατε και τις τραγουδάρες "Είναι γάτα ειναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα" "Πού είναι ο Βαγκνερ πού είναι ο Πουτσίνι, κανένας πια δεν έχει μείνει" "Μούρη μ' έχεις κάνει καψούρη" bonus
pappous_soulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο το κομμάτι και το θέμα μου φάνηκε ενδιαφέρον. Που μπορώ να μάθω περισσότερα για το σατανισμό; Υπάρχει κάποια λέσχη στην Ελλάδα; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις