Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... πόση κόκα πίνει το ατομάκι?

Αν πηρε και κοκα και του βγηκε αυτο το πραμα τι να πω. Σιγουρα χωρις κοκα του βγηκε ο μαγκας βατουτ.

Δημοσ.

Με τοση μαλακια στην Ελλαδα τρολλαρι και αυτος τι να κανει. Τα χρειαζομαστε αυτα ειναι δειγμα οτι υπαρχει ακομα ελευθερια του λογου.

Δημοσ.

Αχ πως ξέπεσε ετσι ο Καρβελας, αυτος ο σπουδαίος ποιητής και άνθρωπος!

Κάποτε με ρώτησαν τι θά θελα να είμαι

αν δεν ήμουνα αυτό που είμαι

και εγω τους απάντησα: Σουτιέν, να είμαι σουτιέν"

Να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ

• Like 6
Δημοσ.

ΠΡαγματικά δηλαδή , κάτι που έχει γίνει viral στα social media,δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να κάνει ο Καρβέλας.

Εφτιαξε ένα τραγούδι που δοξάζει τον Σατανά.

Δεν ξέρω πως να σχολιάσω ένα τέτοιο "τραγούδι" , ή για ποιο λογο να βγάλει κάποιος ένα τέτοιο τραγούδι

Δεν είμαι Χριστιανός , αλλα πραγματικά , πόση κόκα πίνει το ατομάκι?

Χριστιανος δεν εισαι αλλα σε κοβο για πολυ New Age Spirituality φαση το οποιο επισης σε καθιστα θρησκο. Και δεν χρειαζετε να παρεις κατι για πεις αυτα που λεει. Απλα ο ανθρωπος ειναι διαφορετικος και εχει τα @@ να το δειχνει. Εχει αυτο που λεμε-> προσωπικοτητα.

Δημοσ.

Εφτιαξε ένα τραγούδι που δοξάζει τον Σατανά.

Δεν ξέρω πως να σχολιάσω ένα τέτοιο "τραγούδι" , ή για ποιο λογο να βγάλει κάποιος ένα τέτοιο τραγούδι

Δεν είμαι Χριστιανός , αλλα πραγματικά , πόση κόκα πίνει το ατομάκι? Ή μηπως πραγματικά , μαζί με την Βισση κανανε θυσίες στον Πανα?

Τι λαγνεία είναι αυτή του Καρβέλα με τον Σατανά?

Και εσένα τί σε κόφτει ρε φίλε; Εσύ τί μανία έχεις με τον Σατανά και τον κατακρίνεις. Και αφού δεν είσαι Χριστιανός, όπως λες, δεν υπάρχει ούτε Θεός ούτε Σατανάς και δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί τί κάνει αυτός. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο άλλος πιστεύει στο Ιεχωβά (ο Θεό του Χριστιανισμού/Ιουδαϊσμού/Ισλάμ)  ή στον Δία ή στον Σεράπης

Καταπατά την δική σου ελευθερία; Αν όχι τότε δεν βλέπω γιατί προσπαθείς να καταπατήσεις την δική του.

• Like 3
Δημοσ.

Και εσένα τί σε κόφτει ρε φίλε; Εσύ τί μανία έχεις με τον Σατανά και τον κατακρίνεις. Και αφού δεν είσαι Χριστιανός, όπως λες, δεν υπάρχει ούτε Θεός ούτε Σατανάς και δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί τί κάνει αυτός. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο άλλος πιστεύει στο Ιεχωβά (ο Θεό του Χριστιανισμού/Ιουδαϊσμού/Ισλάμ)  ή στον Δία ή στον Σεράπης

Καταπατά την δική σου ελευθερία; Αν όχι τότε δεν βλέπω γιατί προσπαθείς να καταπατήσεις την δική του.

Εγω ειχα εναν Τσεχο φιλο στο skype (new age spiritualist φαση ο τυπος) που επισης ειχε προβλημα με τον σατανα και γενικα το σκοτος (darkness δλδ). Για αυτον οτι ειχε σχεση με light, peace κτλ ηταν σωστα/αποδεκτα. Το αστιο ηταν οτι και αυτος ελεγε οτι δεν ειναι χριστιανος αλλα εκανε σαν χριστιανος. :huh: :huh:

Ο κοσμος ειναι αξιολυπητος. Αφηνει ενα παραμυθι και απο αναγκη να ανηκει καπου (να νιωθει οτι εχει αξια) καταπιανεται απο κατι αλλο. Οπως πχ και οι φασιστες. Και αυτο στην ψυχολογια λεγετε στεγη.

Δημοσ.

Γιου λιτλ ντέβιλ, ήμουν σίγουρος πως θα ήσουν κάπου εκεί κοντά. 

Kαι ο Τοξο αριστερόχειρ δεν είναι; είχε ανοίξει και σχετικό θρεντ μάλιστα ο πόστης, μπορούμε λοιπόν να πούμε πως είναι ο (Τ)όξαποδώ  :ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

Αχ πως ξέπεσε ετσι ο Καρβελας, αυτος ο σπουδαίος ποιητής και άνθρωπος!

Κάποτε με ρώτησαν τι θά θελα να είμαι

αν δεν ήμουνα αυτό που είμαι

και εγω τους απάντησα: Σουτιέν, να είμαι σουτιέν"

Να κάνουν φλαπ φλαπ φλαπ

qfe

• Like 1
Δημοσ.

http://www.encyclopedia.com/topic/Satanism.aspx

πουθενα δεν αναφερει την Ελλαδα και συμφωνα με αλλες ιστοσελιδες ο Σατανισμος οπως τον ξερουμε θεμελιωθηκε κατα τον μεσαιωνα με τις μαγισσες(υπηρχε με τη μορφη κελτικου παγανισμου προ Χριστου αλλα ο παγανισμος δεν ειναι "καθαρος" σατανισμος)

giphy.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...