8anos8888 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αξίζει η seidon 120m (+25 ευρώ από τη evo 212) ή να προτιμήσω τη κλασσική evo 212? Θα το χρησιμοποιήσω στον fx-8320 με σκοπό να φτάσω όσο πιο κοντά στα 4.5 GHz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θες να ασχοληθεις λοιπον αρκετα με το Overclock κοιτας την καλυτερη δυνατη λυση σε ψυξη επεξεργαστη ειτε σε αεροψυξη(για πολλους οι Noctua εκ των κορυφαιων)ειτε σε υδροψυξη. Η evo παντως για ψιλο σοβαρο overclocking δεν κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos8888 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 50-60 ευρω, να υποθεσω οτι η seidon 120m ειναι χαλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Με 50-60 βρίσκεις μεταχειρό τουμπανοαερόψυχτρα από τις αγγελίες και έχεις το κεφάλι σου ησυχο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Η seidon 120v είναι καλύτερη της τάξεως των 2 βαθμών κελσίου από μια 212 evo, κοινώς είναι πεταμένα λεφτά, μια υπερκοστολογιμένη λύση για το τίποτα, απλά για να λες ότι έχεις υδρόψυξη. Καλύτερα κοίτα για καμιά μεταχειρισμένη αερόψυκτρα στα 60 ευρώ όπως είπε ο spyros kerkyra. Βλέπω πως στο description σου έχεις core 2 duo, το μηχάνημα με τον fx το έχεις ήδη ή θα το στήσεις εξαρχής ; Ρωτάω γιατί αν θες μηχάνημα για gaming με 8320 το ξεχνάς, ο 8320 για τα 4.5 ghz θέλει οπωσδήποτε ψύκτρα, κάτι το οποίο αυξάνει το κόστος και κάνει καλύτερη λύση έναν i5 4460 ο οποίος είναι αποδοτικότερος στο gaming. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Η seidon 120v είναι καλύτερη της τάξεως των 2 βαθμών κελσίου από μια 212 evo, κοινώς είναι πεταμένα λεφτά, μια υπερκοστολογιμένη λύση για το τίποτα, απλά για να λες ότι έχεις υδρόψυξη. Καλύτερα κοίτα για καμιά μεταχειρισμένη αερόψυκτρα στα 60 ευρώ όπως είπε ο spyros kerkyra. Βλέπω πως στο description σου έχεις core 2 duo, το μηχάνημα με τον fx το έχεις ήδη ή θα το στήσεις εξαρχής ; Ρωτάω γιατί αν θες μηχάνημα για gaming με 8320 το ξεχνάς, ο 8320 για τα 4.5 ghz θέλει οπωσδήποτε ψύκτρα, κάτι το οποίο αυξάνει το κόστος και κάνει καλύτερη λύση έναν i5 4460 ο οποίος είναι αποδοτικότερος στο gaming. Άρχισαν πάλι τα vs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικά και όχι fallen4ngel, απλά αν δεν έχει ήδη αγοράσει κάτι, τον παροτρύνω να πάρει κάτι καλύτερο, ειδικά αν μιλάμε για gaming. Αν έχει ήδη τα κομμάτια τότε ας πάρει ψύκτρα, διαφορετικά έκανα την πρόταση αυτή ως μια καλύτερη εναλλακτική, αυτό. Περιμένουμε απάντηση από τον ts να δούμε τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos8888 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχω αγοράσει ακόμα, το έχω ψάξει αρκετά το θέμα με το i5 και το fx. Είναι fx 8320 + gigabyte ga-970a-ud3p + cooler = 296ενώ i5 4690k + z97 board + cooler = 410. Δεν θέλω να πάρω ένα κλειδωμένο i5 που θα μου βγει τα ίδια λεφτά με το fx... Εκτός από το λίγο gaming που θα κάνω, το θέλω για rendering, διάφορες video μετατροπές, μοντάρισμα, aae κτλπ, γενικά δεν θέλω να περιοριστώ από τους 4 πυρήνες όσο και αν ισχύει αυτό... Γενικά πιστεύω ότι είναι πολύ πιο worth το fx build για μένα. Στην τελική αν δεν βρώ μεταχειρισμένη ψύχτρα όπως είπατε, θα πάρω καινούργια noctua, αλλά ποια; Αυτές των 50-60 ευρών είναι μούφα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι καθόλου μούφα αυτές οι noctua των 60 ευρώ, αντιθέτως είναι κορυφή στα λεφτά τους. Τότε για τις χρήσεις που θες μονόδρομος ο fx, νόμιζα πως ήθελες απλά gaming, όπως και να το κάνουμε ο 8320 είναι καλύτερος για βαριές δουλειές σαν αυτές που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos8888 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αυτό λέω και εγώ, διότι ισχύει οτι η intel έχει καλύτερους επεξεργαστές αλλά έχουν και τη τιμή τους (βλ. τιμές intel i7 εξαπύρινου και οκταπύρινου). Αλλά και στο gaming δεν θα με πάει καθόλου πίσω ο fx καθώς σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια όσα και reviews να έχω δει είναι πάνω από 40 fps για 1080p αλλά και 1440p με oc φυσικά... Επειδή έχει πάνω από 15 μοντέλα απο noctua και δεν ξέρω, ποια θεωρείται η καλύτερη στα 50-60 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Για καινούρια λες; Δες την NH-U9s αλλά έχει και άλλες.Από FX 8 εγώ θα προτιμούσα τον 8320Ε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8anos8888 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί να προτιμήσω τη 8320e; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Φθηνότερος από 8320, κλοκάρει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί να προτιμήσω τη 8320e; Γιατί μπορεί να τον βρεις λίγο φθηνότερα,είναι πιο δροσερός σε stock και έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες για καλύτερο oc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα