Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω καινούριο smartphone και κλείνω προς το Lumia 640 γιατί και το προηγούμενο που είχα ηταν lumia 610 (βασικά ολα τα κινητά που είχα ηταν nokia :P ).

Πιστευεται οτι αξίζει στα 175 ευρώ που είναι στο eshop http://www.e-shop.gr/kinito-microsoft-lumia-640-lte-4g-black-gr-p-TEL.009023? (Αν δεν κάνω λάθος στο eshop είναι ελληνικής αντιπροσοπείας γιατί δεν θελω να παω σε κινητό με ενδειξη EU). Σε αλλα καταστήματα (π.χ. πλαίσιο) είναι στα 199 ευρώ.

Υπάρχει και αυτό με τις δυο sim αλλά δεν είναι 4G και δεν ξερω αν είναι σωστή κίνηση να πας σε 3g εν ετη 2015. Αν θέλετε μπορείται να μου προτείνεται και καποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα (μεχρι 180 ευρώ)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω καινούριο smartphone και κλείνω προς το Lumia 640 γιατί και το προηγούμενο που είχα ηταν lumia 610 (βασικά ολα τα κινητά που είχα ηταν nokia :P ).

Πιστευεται οτι αξίζει στα 175 ευρώ που είναι στο eshop http://www.e-shop.gr/kinito-microsoft-lumia-640-lte-4g-black-gr-p-TEL.009023? (Αν δεν κάνω λάθος στο eshop είναι ελληνικής αντιπροσοπείας γιατί δεν θελω να παω σε κινητό με ενδειξη EU). Σε αλλα καταστήματα (π.χ. πλαίσιο) είναι στα 199 ευρώ.

Υπάρχει και αυτό με τις δυο sim αλλά δεν είναι 4G και δεν ξερω αν είναι σωστή κίνηση να πας σε 3g εν ετη 2015. Αν θέλετε μπορείται να μου προτείνεται και καποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα (μεχρι 180 ευρώ)

Ευχαριστώ

Μπορει να λεει GR στο Εshop αλλα γενικα εχουμε ακουσει πολλα και διαφορα οχι ιδιαιτερα κολακευτηκα σχολια για το κιντρινομαγαζο τον τελευταιο καιρο και για τα προιοντα που φαιρνει αλλα και για το service,γιαυτο ψαξτο λιγο παραπανω το ολο θεμα.

Δημοσ.

Μπορει να λεει GR στο Εshop αλλα γενικα εχουμε ακουσει πολλα και διαφορα οχι ιδιαιτερα κολακευτηκα σχολια για το κιντρινομαγαζο τον τελευταιο καιρο και για τα προιοντα που φαιρνει αλλα και για το service,γιαυτο ψαξτο λιγο παραπανω το ολο θεμα.

Εννοείς στα smartphones ή γενικότερα ? Απο τα σκρουτζομαγαζα πια είναι πιο αξιοπιστα ? Αν και απο οτι βλέπω τα περισσότερα είναι "EU" ενω αυτά που δεν είναι  έχουν τις τιμές των μεγάλων καταστημάτων.

Δημοσ.

Εννοείς στα smartphones ή γενικότερα ? Απο τα σκρουτζομαγαζα πια είναι πιο αξιοπιστα ? Αν και απο οτι βλέπω τα περισσότερα είναι "EU" ενω αυτά που δεν είναι  έχουν τις τιμές των μεγάλων καταστημάτων.

http://www.insomnia.gr/topic/487977-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-skroutz/page-93

Δημοσ.

Τελικά ισως παρω το lumia 640 4g απο skroutz για να γλιτώσω μερικά χρήματα και εχω 2 ερωτήσεις.

1)Υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν η συσκευασία εχει ανοιχτεί πριν μου την στείλουν ?

2) Αυτά που εχουν την ενδειξη EU η εγγύηση τους καλύπτεται απο την ελληνική αντιπροσωπεία και πως μπορώ να το διαπιστώσω ?

Θα πρέπει π.χ. να ανοίξω το τηλέφωνο, να βρω τον αριθμό ΙΜΕΙ του τηλεφώνου και να ρωτήσω την ελληνική αντιπροσωπεία  αν καλύπτει την εγγύηση, και αν μου πει οχι τότε τί γίνεται ?

Επίσης απο τα σκρουτζομάγαζα ποια είναι τα πιο αξιόπιστα ?

Δημοσ.

Φιλε μου αν εχει ανοιχτό το κουτι θα το καταλαβεις γτ θα ειναι η ταινία που εχει ανοιχτό.. Η eu εγγυηση καλύπτεται κανονικα στην ελλαδα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...