Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ψάξει έχω  googlάρει, αλλα άκρη  δε βρήκα, άμα μπορείτε ρε παιδιά..

Έχω ένα  Samsung Galaxy a3  που το πήρα πρόσφατα, όλα καλά με το κινητάκι, αλλα εκεί που μιλάω στο τηλέφωνο, αν το ξεκολήσω και το απομακρύνω απ τα πανέμορφα μου μούτρα μπαίνει αυτόματα σε ανοιχτή ακρόαση.  Ενεργοποιείται η οθόνη και μαζί και το ηχείο... Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις και δε βρίσκω κάτι, ό,τι ρυθμίσεις έχει το κινητό τις ψάχνω, αλλα δεν είχα  samsung  ξανά και δε μπορώ να είμαι σίγουρος οτι έχω ψάξει παντού, έχει κανείς καμιά ιδέα; Η λογική λέει οτι υπάρχει πρόβλημα, ή οτι είναι κάποια ρύθμιση;

Όποιος ξέρει θα με σώσει μου χει βγάλει την ψυχή, ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θέλει να ξεκολλήσει από τα (πανέμορφα) μούτρα σου  :-D

Κοίτα λίγο καλύτερα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου,μήπως έχει τίποτα όσον αφορά τις κλήσεις και την ανοιχτή ακρόαση..κοίτα τα όλα ένα-ένα και για ότι έχεις απορία ρώτα !

Δημοσ.

όταν πας να πάρεις τηλέφωνο στις ρυθμίσεις που έχει δίπλα, στην καρτέλα κλήση δεν υπάρχει κάτι που να μπορούσε έστω να σχετίζεται... Έχει τα πάντα εκτός απο ανοιχτή ακρόαση, ενεργοποιηση του ηχείου ή κάτι τέτοιο, και κατα τη διάρκεια που καλώ δεν υπάρχει κάτι. Το θέμα είναι έχει τύχη να δει κάποιος κάτι αντίστοιχο στη συσκευή του, γιατί αρχίζω νν αμφιβάλλω οτι βρίσκεται στις ρυθμίσεις,  αν είναι τεχνικό το ζήτημα να το πάω πίσω. Υπάρχει περίπτωση ννα με βοηθήσουν στη  samsung, αν πάρω κάνα τηλέφωνο ή δύσκολαα;;;

Δημοσ.

Για σού φίλε μου. οταν ξεκινήσει η κλήση. ενεργοποιείτε αυτόματα το ηχείο στο Α3 .απλος ξετικαρε το ηχειο και βάλτο στο αυτί σου.και ειναι οκ.αυτο το κάνεις σε κάθε κλήση. προσωπικά με βόλευε. ευχαριστώ! !!

Δημοσ.

Για σού φίλε μου. οταν ξεκινήσει η κλήση. ενεργοποιείτε αυτόματα το ηχείο στο Α3 .απλος ξετικαρε το ηχειο και βάλτο στο αυτί σου.και ειναι οκ.αυτο το κάνεις σε κάθε κλήση. προσωπικά με βόλευε. ευχαριστώ! !!

Εννοείς οτι το κάνουν όλα τα  a3  απο επιλογή ας πούμε;;; Δηλαδή, αν άνεις κλήση και δεν τό χεις κοντά στο αυτί σου να ενεργοποιεί το ηχείο;; Κι αν ναι, μήπως ξέρεις αν υπαρχει τρόπος ν απενεργοποιείται αυτό το χαρακτηριστικό, γιατί εμένα δε θα τό λεγα οτι με βολεύει και πολύ... Γιατί στο δικό μου, ούτως  ή άλλως αν τό χω στ αυτί δεν ενεργοποιείται το ηχείο, αλλα αν εκεί που μιλάω το απομακρύνω απ τ αυτί, τσακ ενεργοποιείται και  ακούει η κουτσομπόλα η γειτόνισσα η ρουφιάνα..

Δημοσ.

Για σού φίλε μου. στην 4.4.4 δεν μου το έκανε. στην 5.0.1 ξεκινήσε αλλα μου το κανη ανάποδα απο σένα. οταν ξεκινήσει η κλήση ενεργοποιουνται αμέσως το ηχειο το ξετικαρο και το βάζω στο αυτι μου.αλλα δεν με ενοχλεί. ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...