dimstra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα έχω τοToast Titanium 12 και προσπαθώ να γράψω αρχείο mp4 μετά από επεξεργασία με submerge και εισαγωγή υπότιτλων Επιλέγω high definition dvd- videο και από finder περνάω το mp4 Στο encoding κολλάει στο 0% Κάνω κάτι λάθος ή φταίει ο τύπος του αρχείου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα έχω τοToast Titanium 12 και προσπαθώ να γράψω αρχείο mp4 μετά από επεξεργασία με submerge και εισαγωγή υπότιτλων Επιλέγω high definition dvd- videο και από finder περνάω το mp4 Στο encoding κολλάει στο 0% Κάνω κάτι λάθος ή φταίει ο τύπος του αρχείου ? οταν λες προσπαθείς να γράψεις τι εννοείς? Δες και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/580196-rip-%CF%83%CE%B5-home-made-dvds/ κάπου λέω και για το burn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimstra Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον δεν το έθεσα σωστά Προσπαθώ να μετατρέψω ένα mp4 3,8gb σε dvd video αλλά αργεί απελπιστικά πολύ 1 ώρα encoding και είναι ακόμα στο 4%, είναι λογικός ο χρόνος το χρησιμοποιεί κάνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον δεν το έθεσα σωστά Προσπαθώ να μετατρέψω ένα mp4 3,8gb σε dvd video αλλά αργεί απελπιστικά πολύ 1 ώρα encoding και είναι ακόμα στο 4%, είναι λογικός ο χρόνος το χρησιμοποιεί κάνεις ? Δοκίμασε το burn. http://burn-osx.sourceforge.net/Pages/English/home.html To toast δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και όντως κανονικά σε μια ωρα θα έπρεπε να έχει τελειώσει. Παλαίοτερα οταν δούλευα το iDVD της Αpple σε περίπου 2 ώρες το είχε τελειώσει. https://en.wikipedia.org/wiki/IDVD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ το έχω χρησιμοποιήσει το toast και μάλλιστα για high-definition dvd video και όντως ο χρόνος είναι λογικός για ολόκληρη ταινία.Στη θέση σου θα δοκίμαζα να μετατρέψω την ταινία σε κάτι συμβατό με hd dvd video ώστε να ελαχιστοποιήσεις/αποφύγεις ει δυνατόν το έξτρα encoding που κάνει το toast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimstra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά τα μετατρέπω όλα σε mp4 βάζοντας υπότιτλους με το submerge και τα γράφω σε dvd με το burn του mac. H ποιότητα είναι άψογη και σε αποδεκτό χρόνο. Με το toast ένα mp4 3,6gb θέλει 4 ώρες ... και βάλε γιατί το σταμάτησα εκνευρισμένος ! To τελευταίο που δοκίμασα για μετατροπή λόγο του ότι δεν είναι συμβατά όλα τα dvd με mp4 είναι το burn άλλα και αυτό χαλάει την ποιότητα Θεωρώ ότι είναι χαμένος χρόνος και χωρίς νόημα η επιπλέων μετατροπή Στο pc το έκανα ευκολότερα με το convertxtodvd στο οποίο ότι μορφή έβαζα την έκανε dvd video σε λογικό χρόνο και σε αποδεκτή ποιότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα