Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ όμορφο.  Το live photos ψιλό-gimmick μου φαίνεται, δεν βλέπω λόγο ύπαρξης.  Το 3D Touch είναι πραγματικά πολύ καλή σκέψη και μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην εμπειρία χρήσης.

Και μια ερώτηση για τους γνώστες του αντικειμένου: Δεδομένου του τρόπου διαχείρισης της RAM από το iOS, τα 2 GB θα συμβάλλουν στο να μπορεί ο χρήστης να μεταβαίνει από την μια εφαρμογή στην άλλη χωρίς να περιμένει 1 δευτερόλεπτο για να γίνει μεταφόρτωση της ανοιχτής εφαρμογής στην RAM, θα μπορεί απλά να έχει ανοιχτές περισσότερες εφαρμογές ή και τα δύο;

Ελπίζω να βγάζει νόημα το ερώτημα, διαφορετικά θα προσπαθήσω να το διατυπώσω καλύτερα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νταξει .. ωραιο αλλα γιατι να μη χτυπησει κανεις το απλο το 6? επειδη εχει 4 μεγαπιξελ παραπανω και .. force touch? εμενα ιδιο μου φαινεται

• Like 2
Δημοσ.

piece of art για όσους το γουστάρουν και έχουν και τα ανάλογα φράγκα.

η Apple είναι η μερσεντες των κινητών , πολλοί τα σκάνε και λένε και ευχαριστώ ας υπάρχουν δεκάδες άλλες επιλογές με ίδιες ή περισσότερες δυνατότητες (στα χαρτιά) με μισή τιμή.

Εχω παει σε apple store στον Καναδά. Μιλάμε εξυπερέτηση-περιβάλλον "διαστημική" , στρατός από ΥΠΕΡεκπαιδευμένους - ΥΠΕΡευγενικούς πωλητές μέσα σε εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον σε πείθουν ότι τα χιλιάρικα που σου ζητούν δεν είναι τίποτε μπρόστα στην αξία μιας συσκευής με το μηλαράκι.

ΥΓ

Δεν κατέχω συσκευές με IOS , έχω ανδροιδ και νομίζω ότι σύντομα θα πάω σε win10.

• Like 4
Δημοσ.

Στις live photos πρέπει να κάνεις force touch για ενεργοποίηση την κίνηση αλλιώς συμπεριφέρεται σαν μια απλή φωτογραφία... Αυτό που κουνιότανε λίγο όταν αλλάζεις φωτογραφίες είναι για να ξεχωρίζεις ποιες είναι live photos και μετά κάνεις force touch για να το αναπαράγει...

Δημοσ.

<p>Άσχετο, εκτός από την παρούσα διαφήμιση-παρουσίαση (με τόσες που κυκλοφορούν έχει καταντήσει "bloatware") ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ επιτρέπει στους κοινούς θνητούς να αγγίξουν το νέο iPhone και να το δουν στην πράξη; Έχει κανείς πάει σε κατάστημα να μου πει;</p>

Δημοσ.

<p>Βλεπουμε λοιπον που παει το πραγμα...usb c στο macbook...force touch για να ανοιγουν μενου-->ισοδυναμο με το "δεξι" κλικ των λαπτοπς..πιστευω το iPhone 10 plus και το αντιστοιχο iPad Pro (η ακομα νωριτερα)θα ενσωματωσουν κανονικα macos με θυρα usbC</p>

Δημοσ.

750 ευρα κοστίζει στην Αμερική το 6+ 64. Στην Ευρώπη η τιμή του είναι αστεία. Για Ελλάδα δε, εξωγήινη...

• Like 1
Δημοσ.

750 ευρα κοστίζει στην Αμερική το 6+ 64. Στην Ευρώπη η τιμή του είναι αστεία. Για Ελλάδα δε, εξωγήινη...

Μα κανονικά τα iphones προορίζονται για Αμερική κυρίως.

Δημοσ.

Πολύ όμορφο. Το live photos ψιλό-gimmick μου φαίνεται, δεν βλέπω λόγο ύπαρξης. Το 3D Touch είναι πραγματικά πολύ καλή σκέψη και μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην εμπειρία χρήσης.

Και μια ερώτηση για τους γνώστες του αντικειμένου: Δεδομένου του τρόπου διαχείρισης της RAM από το iOS, τα 2 GB θα συμβάλλουν στο να μπορεί ο χρήστης να μεταβαίνει από την μια εφαρμογή στην άλλη χωρίς να περιμένει 1 δευτερόλεπτο για να γίνει μεταφόρτωση της ανοιχτής εφαρμογής στην RAM, θα μπορεί απλά να έχει ανοιχτές περισσότερες εφαρμογές ή και τα δύο;

Ελπίζω να βγάζει νόημα το ερώτημα, διαφορετικά θα προσπαθήσω να το διατυπώσω καλύτερα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ναι, οι εφαρμογές παραμένουν ανοιχτές σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και δεν ξαναφορτώνουν, άρα δεν περιμένεις. Το ίδιο ισχύει και για τις καρτέλες στον Σαφάρι.

http://youtu.be/L0-6ZaFZubQ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...