Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Σκέφτομαι ν'αγοράσω το Samsung A3 αλλά με προβληματίζει το ότι δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία.

Κάποια αξιολόγηση από αγοραστή???

Επίσης μήπως προτείνετε κάποια δοκιμασμένη,καλή συσκευή σε ανάλογη τιμή?(περίπου 250ε)

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Α5 η το j5 που έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με το A3 αλλά με 5αρα οθόνη.

Μπορείς να δεις Lumia 640 στα 150-200€ και Huawei P8 Lite που επίσης δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία αλλά θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Εχωlumia 640xl

Είχα g4 nexus 6 g3 Lumia 930! Πριν από αυτό!

Το κινητό είναι τέλειο για τα λεφτά του μενού ρολαρει τελεια με λίγο έως μηδενικό λαγκ το μόνο πρόβλημα είναι αργεί αισθητά να ανοίξει τις εφαρμογές κ οι πιο πολλές είναι κακογραμμένες σε αυτό δν φταιν τα windows phone αλλά οι developers !

Μπαταρία ενώ με όλα τα προυγημουνα έβγαζα μια μέρα με μερικά ούτε την μια ααυτο με βγάζει 2 μερο εύκολα!

Ευχαριστημένος για τα λεφτά του δν έχω κανένα παράπονο κ θα σ συνηστουσα άμα δν παίζεις πολλά παιχνίδια γιατί έχει ελειψει απο εφαρμογές να το προτιμήσεις!

Δημοσ.

Να είστε καλά για τις απαντήσεις και την βοήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι προσανατολίζομαι προς το Samsung Α3,γιατί όσο το ψάχνω,τόσο περισσότερα θετικά βρίσκω.

Όλα τα προηγούμενα κινητά μου βέβαια ήταν Νοκια,ήμουν πολύ ευχαριστημένη,αλλά έχω αμφιβολίες ως προς  τα windows γιατί ακούω ότι δεν ανταποκρίνονται.Θα τσεκάρω και τα Lumia ξανά γιατί δεν θέλω πάνω από 5" οθόνη και κάτι πανάκριβο αλλά κάτι πιο χρηστικό για τηλέφωνο κι όχι τόσο μινι H/Y...

Δίλημμα... :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...