dimitrislarisa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Μου έφεραν ένα iphone 5s απο Αμερική. Ο φορέας ήταν Τ-mobile και απο ότι φαίνεται το κινητό είναι κλειδωμένο με αποτέλεσμα να μη δέχεται άλλη κάρτα. Το icloud είναι ανοιχτό με δικό μου account. Προσπάθησα να το ξεκλειδώσω μέσω Αμερικής απο τους γνωστούς τυπάδες που κάνουν τέτοια, αλλα δυστυχώς τίποτα. Πλήρωσα 100$ και μου τα επέστρεψαν πίσω. έχετε καμιά ιδέα για το εαν μπορεί να γίνει κάτι extra η κάποιο θαύμα? Είναι δηλωμένο σαν χαμένο στη T-mobile.
cococrops Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 μη κατοχος δυστυχως iphone αλλα αυτο με προβληματιζει που ειναι δηλωμενο σαν χαμενο στη T-mobile
iMarilina Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Μου έφεραν ένα iphone 5s απο Αμερική. Ο φορέας ήταν Τ-mobile και απο ότι φαίνεται το κινητό είναι κλειδωμένο με αποτέλεσμα να μη δέχεται άλλη κάρτα. Το icloud είναι ανοιχτό με δικό μου account. Προσπάθησα να το ξεκλειδώσω μέσω Αμερικής απο τους γνωστούς τυπάδες που κάνουν τέτοια, αλλα δυστυχώς τίποτα. Πλήρωσα 100$ και μου τα επέστρεψαν πίσω. έχετε καμιά ιδέα για το εαν μπορεί να γίνει κάτι extra η κάποιο θαύμα? Είναι δηλωμένο σαν χαμένο στη T-mobile. Αν είναι δηλωμένο ως χαμένο τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γιατί στην Αμερική τα κάνουν blacklist και δεν θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις. Ποιός στο έφερε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα