karantou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια καλησπερα. εχω ενα μικρο ξενοδοχείο 25 δωματίων.στη μεση έχω ένα μοντεμ και στις δυο άκρες του κτηριου σε αποσταση περιπου 100 μετρων έχω δύο κεραίες wifi.θα ήθελα να μου πείτε τι ακριβώς μπορώ να κάνω όσο αφορα το μόντεμ και ότι άλλο χρειάζεται για να έχω καλή πρόσβαση και να μην πέφτει το δίκτυο.οι χρήστες που μπορεί να μπούνε ταυτόχρονα στο ίντερνετ είναι απο 1 μέχρι και 40. Σας ευχαριστώ πολυ....
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Να δεις την λυση των Repeaters. Υπάρχουν διαφορα WiFi Extenders (αναμεταδότες WiFi) σε διαφορα μαγαζια, το plaisio πχ εχει αρκετη ποικιλια απο τετοια, το ιδιο και το Media-Markt αλλα τα εχει ακριβα, και τωρα τελευταια οι υπαλληλοι της Θεσσαλονικης ειναι γαΪδουρια και καθολου προθυμοι να βοηθησουν.. Απο κει και επειτα, δες λιγο στο e-shop.gr , plaisio.gr , skroutz.gr θα δεις αρκετα πραγματα, απλα να προσεξεις το προϊον να ειναι γνωστης εταιρειας , και η αγορα να γινει απο γνωστο μαγαζι
karantou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 δηλαδη μονο με την χρήση repeater πιστευεις ότι θα λυθει το προβλημα??γίνεται να μου προτείνεις καποιο συγκεκριμένο.. επισης μου ειπαν οτι μπορει να χρειαστει και δεύτερη σύνδεση και φυσικα καινουργιο μοντεμ γιατι έχω το απλο του οτε.. θα με βοηθουσες πολυ αν μου προτεινες κατι και για μοντεμ και για repeater
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν υπαρχει λογος για 2ο μοντεμ εφοσον ειναι μικρο το ξενοδοχειο οπως λες.. Για Wifi Extender - Repeater - Αναμεταδότη ή οπως αλλιως λεγεται τελος παντων, μπορεις να δεις κατι απο τα παρακατω (βεβαια εξαρταται και απο τα λεφτα που διαθετεις..) - Site: TP-LinkWiFi Extender N300 TL-WA860RE στα 37 ευρώ, απλό, πανεύκολο στην εγκατασταση, φθηνο και με την υπογραφη της γνωστης εταιρειας σε θεματα δικτυων TP-Link.. , επισης διαθετει ενσωματομενη υποδοχη για μπριζα, για να μην σου δεσμευει μπριζες απο τα δωματια.. - Site: D-LinkWiFi Extender AC750 DAP-1520 στα 40 ευρω , απλο , επισης πανευκολο στην εγκατασταση,υποστηριξη ασφαλειας δικτυου WPA / WPA2 κλπ. , πιανει υψηλες ταχυτητες και δινει πολυ καλο και δυνατο σημα.. , δεσμευει θεση μπριζας , η D-Link επισης καλη εταιρεια σε θεματα δικτυων.. Εχει αρκετα παντως, αν θες και αλλα μου λες
discoboyminimal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 αν θελεις ποιοτηκες υπηρεσιες ιντερνετ στο ξενοδοχειο σου ΜΗΝ πας σε λυση repeater!! αυτες οι συσκευες ειναι για σπιτι και μονο! δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/581081-%CE%B1%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1/ 1
rfc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Για μεχρι 40 ατομα οχι repeater μιας και θα σου πεφτει η ασυρματη μεταδοση στο μισι λογω half duplex. Θες 2-3 καλα access points για να το μοιραζεις. Με φθηνα που δεν σηκωνουν πολλους χρηστες θα εχεις cient fails-faults.
misak Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 αν θες επαγγελματικη λυση αντιστοιχη του Cisco Meraki δες Open mesh wifi hotspot access points ειναι cloud managed με δωρεαν cloud controller, χωρις αδειες χρησης,χωρις μηνιαια τελη,πολυ φθηνοτερο ,πολυ αξιοπιστο. διαθετει AP που εξυπηρετουν μεχρι 150 χρηστες ταυτοχρονα (MR1750,MR900) αρκει να αντεχει η adsl συνδεση σου αν οχι θα χρειαστεις περισσοτερες adsl h vdsl συνδεσεις και χρηση ενος multiwan load balance router .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα