mylo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο που σε αυτό το "αυτοκίνητο" του πρόσθεσε κάνα δυο γδαρσιματάκια εκεί που δεν είχε και θέλει απλά να τα "στοκάρει". κανεις λάθος. το παλικαρι θέλει να φτιάξει τη ζημιά που προκάλεσε σε αντιθεση με τον ιδιοκτητη που θέλει να το ανακαινήσει. σα να λέμε σου κανω γρατζουνια στο φτερο του αμαξιου και εσυ να θες να βαφτει και ο προφυλακτηρας.
haris_216 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον σα να λέμε θέλω το φτερό να είναι όπως πριν (ο προφυλακτήρας θα ήταν αν ήθελε να του επισκευάσει και τα πλακάκια του διαδρόμου). Πραγματικά αναρωτιέμαι πόσοι από τους "άνετους" του παρόντος νήματος έχουν σπίτι και το νοικιάζουν και είναι τόσο χαλαροί με τους ενοικιαστές του. Εκτός πια αν μιλάμε για "θεωρητικούς". (ούτε εγώ έχω σπίτι για νοίκιασμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω τη σχεδόν καθολική μονόπλευρη θέση στα διάφορα νήματα που ανοίγονται τελευταία όπου "ο ενοικιαστής έχει πάντα δίκιο") 1
Crisis_Overcomer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μου φαίνεται ότι αυτό μου δίνει ένα μικρό Boost αυτοπεποίθησης -> http://www.old.tetravivlos.com/?option=com_k2&view=item&id=605:592 "Από τις παρατηρήσεις αυτές γίνεται φανερό ότι ο εκμισθωτής δεν μπορεί να ζητήσει την αποκατάσταση ζημιών σε τέτοιο βαθμό, ώστε η εκτέλεση των αντιστοίχων εργασιών να επαναφέρει το μίσθιο στην αρχική (πριν από τη μίσθωση) κατάσταση του, ή και να βελτιώνει ακόμη την κατάσταση αυτή, εκτός αν έχει κάτι τέτοιο ρητά συμφωνηθεί κατ' άρθρο 361 ΑΚ"
panos2171 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον σα να λέμε θέλω το φτερό να είναι όπως πριν (ο προφυλακτήρας θα ήταν αν ήθελε να του επισκευάσει και τα πλακάκια του διαδρόμου). Πραγματικά αναρωτιέμαι πόσοι από τους "άνετους" του παρόντος νήματος έχουν σπίτι και το νοικιάζουν και είναι τόσο χαλαροί με τους ενοικιαστές του. Εκτός πια αν μιλάμε για "θεωρητικούς". (ούτε εγώ έχω σπίτι για νοίκιασμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω τη σχεδόν καθολική μονόπλευρη θέση στα διάφορα νήματα που ανοίγονται τελευταία όπου "ο ενοικιαστής έχει πάντα δίκιο") Ούτε εγώ νοικιαζω αλλά αν ο άλλος ήταν σωστός στις συναλλαγές και απλά γινόταν ένα ατύχημα δε θα προσπαθούσα να τον εκμεταλλευτω για να κάνω τζάμπα ανακαίνιση. Και σιγά δηλαδή, αν κάποιον ενδιαφερομενο τον καλύπτει το σπίτι θα το απορρίψει ή θα ζητήσει μείωση επειδή 6 πλακάκια δεν είναι συμμετρικα; 1
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μου φαίνεται ότι αυτό μου δίνει ένα μικρό Boost αυτοπεποίθησης -> http://www.old.tetravivlos.com/?option=com_k2&view=item&id=605:592 "Από τις παρατηρήσεις αυτές γίνεται φανερό ότι ο εκμισθωτής [/size]δεν μπορεί να ζητήσει την αποκατάσταση ζημιών σε τέτοιο βαθμό, ώστε η εκτέλεση των αντιστοίχων εργασιών να επαναφέρει το μίσθιο στην αρχική (πριν από τη μίσθωση) κατάσταση του, ή και να βελτιώνει ακόμη την κατάσταση αυτή, εκτός αν έχει κάτι τέτοιο ρητά συμφωνηθεί κατ' άρθρο 361 ΑΚ"[/size] Αυτό που έκανες copy είναι ερμηνεία του νόμου, η οποία χρήζει ερμηνείας! Μήπως εννοεί πως ο ιδιοκτήτης δεν έχει το δικαίωμα πχ να σου ζητήσει να του αλλάξεις και τα ντουλάπια και το χρώμα στους τοίχους ώστε να είναι ασορτί με τα νέα πλακάκια? Πρακτικά τώρα, σε μερικές ημέρες που θα παραδώσεις το σπίτι ο ιδιοκτήτης λογικά θα παρακρατήσει την εγγύηση μέχρι να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου(αποκατάσταση ζημιών, λογαριασμοί που αφορούν διάστημα που έμενες εσύ μέσα και δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός, κτλ). Αν μετά από 2 μήνες αρνηθεί να σου δώσει πίσω την εγγύηση, τι θα κάνεις? Θα του κάνεις αγωγή? Δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο, οπότε καλύτερα φρόντισε να τα βρείτε ώστε να μπορέσεις να πάρεις πίσω μέρος της εγγύησης.
duende Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ο δικος σου μαστορας που ειναι της δουλειας και ξερει προμηθευτες, δε μπορει να βρει ιδιο πλακακι? ειναι ενας στο κεντρο της Αθηνας, δε θυμαμαι τωρα ονομα, αλλα ο τυπος εχει ο,τι παλιο πλακακι μπορεις να φανταστεις.. τα πουλαει ακριβα βεβαια, αλλα σκεψου βρηκαμε πλακακι 30ετιας. δωσαμε κανα 20ρικο για 5 πλακακια αλλα τουλαχιστον εγινε η δουλεια. θα ρωτησω και θα επανελθω
haris_216 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε εγώ νοικιαζω αλλά αν ο άλλος ήταν σωστός στις συναλλαγές και απλά γινόταν ένα ατύχημα δε θα προσπαθούσα να τον εκμεταλλευτω για να κάνω τζάμπα ανακαίνιση. Και σιγά δηλαδή, αν κάποιον ενδιαφερομενο τον καλύπτει το σπίτι θα το απορρίψει ή θα ζητήσει μείωση επειδή 6 πλακάκια δεν είναι συμμετρικα; Συγνώμη, για ποια τζάμπα ανακαίνιση μιλάμε; Δε είδα πουθενα ότι του είπε "άλλαξέ μου το δάπεδο". Απλά θέλει να γίνει όπως ήταν (λογικό κατά τη γνώμη μου). Ας ψάξει λοιπόν ο ενοικιαστής να βρει τα απαιτούμενα πλακάκια και να το πετύχει με 5 πλακάκια και μικρό κόστος (δε νομίζω θα έχει κάποια άλλη απαίτηση ο ιδιοκτήτης). Αν δεν τα βρει τότε μοιραία οδηγείται στην αντικατάσταση αφού δεν θεωρώ ότι είναι υποχρεωμένος ο ιδιοκτήτης να δεχθεί "ζωγραφιές" στο πάτωμα. Και σημειωτέον ότι φυσιολογικές φθορές από χρήση θεωρείται πχ το ενδεχόμενο ξεθώριασμα των πλακιδίων από το πάτημα, σφουγγάρισμα, κλπ όπως επίσης και το λέρωμα των αρμών. Το σπάσιμο δεν ανήκει στην "φυσιολογική" χρήση αλλά στην κατηγορία "ζημιές".
efo355 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ Μια χαρά τον είδα τον ιδιοκτήτη. Έφερε μαστορες και σου βγάλανε ζημιά 100 ευρω. Δεν σου άρεσε ήθελες να βρεις πιο φθηνά, αυτός πάλι το δέχτηκε αλλά κάπου τα πηρε η γυναίκα του. Συγγνώμη αλλά έχεις πλήρως άδικο. Έπρεπε να δεχτείς τα 100 ευρώ εκείνη την ώρα να γίνονταν το μπάλωμα και όλα καλά. Τώρα μπήκανε και εγωισμοί στην μέση επειδή δεν δέχτηκες από την αρχή. Καλά ξεμπερδέματα.
dacourt Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ Μια χαρά τον είδα τον ιδιοκτήτη. Έφερε μαστορες και σου βγάλανε ζημιά 100 ευρω. Δεν σου άρεσε ήθελες να βρεις πιο φθηνά, αυτός πάλι το δέχτηκε αλλά κάπου τα πηρε η γυναίκα του. Συγγνώμη αλλά έχεις πλήρως άδικο. Έπρεπε να δεχτείς τα 100 ευρώ εκείνη την ώρα να γίνονταν το μπάλωμα και όλα καλά. Τώρα μπήκανε και εγωισμοί στην μέση επειδή δεν δέχτηκες από την αρχή. Καλά ξεμπερδέματα. Έλληνας μπογιατζης στην Τρίπολη θέλει 20 ευρώ μεροκάματο... για να βάψει ένα σπίτι που έχω παλιό σαν του Κολοκοτρώνη.. και θέλει 50 ευρώ ο τύπος για 6 πλακάκια; σοβαρά τώρα; Μήπως θέλει και Live Show; Για αλλοδαπούς δεν ξέρω πόσο χρεώνουν γιατί δεν ασχολούμαι μαζί τους..
efo355 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έλληνας μπογιατζης στην Τρίπολη θέλει 20 ευρώ μεροκάματο... για να βάψει ένα σπίτι που έχω παλιό σαν του Κολοκοτρώνη.. και θέλει 50 ευρώ ο τύπος για 6 πλακάκια; σοβαρά τώρα; Μήπως θέλει και Live Show; Για αλλοδαπούς δεν ξέρω πόσο χρεώνουν γιατί δεν ασχολούμαι μαζί τους.. Δεν έμαθες ακόμα ότι τους μπογιατζηδες δεν τους κλεινεις δουλειά με το μεροκάματο; Μη κάνεις το λάθος.
Valerie_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έμαθες ακόμα ότι τους μπογιατζηδες δεν τους κλεινεις δουλειά με το μεροκάματο; Μη κάνεις το λάθος. (με το δωμάτιο πάει; )
redhotstef Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να δω φωτογραφία με τα σπασμένα πλακάκια. Για 50 ευρώ.. Ίσως να αξίζει..
dimosit Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ Μια χαρά τον είδα τον ιδιοκτήτη. Έφερε μαστορες και σου βγάλανε ζημιά 100 ευρω. Δεν σου άρεσε ήθελες να βρεις πιο φθηνά, αυτός πάλι το δέχτηκε αλλά κάπου τα πηρε η γυναίκα του. Συγγνώμη αλλά έχεις πλήρως άδικο. Έπρεπε να δεχτείς τα 100 ευρώ εκείνη την ώρα να γίνονταν το μπάλωμα και όλα καλά. Τώρα μπήκανε και εγωισμοί στην μέση επειδή δεν δέχτηκες από την αρχή. Καλά ξεμπερδέματα. 100 ευρώ για 5-6 πλακάκια + 30 λεπτά δουλεία εσύ θεωρείς λογική την τιμή? Πλάκα κάνεις?
dacourt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έμαθες ακόμα ότι τους μπογιατζηδες δεν τους κλεινεις δουλειά με το μεροκάματο; Μη κάνεις το λάθος. καλά οκ χαχα αφού είδες αδερφέ τα 100 ευρώ λογική τιμή για 6 πλακάκια, ε τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Τα ξέρετε ρε γαμώτο όλα.. αυτό είναι το σπαστικό τις περισσότερες φορές. δεν βάζεις να σκεφτείς.. στα 6 πλακάκια 100 ευρώ.. στα 500 πόσα; 30.000 ευρώ; μήπως θέλει και κανά σπίτι στο Σούνιο; Θέλω να δω φωτογραφία με τα σπασμένα πλακάκια. Για 50 ευρώ.. Ίσως να αξίζει.. 6 πλακάκια 100 ευρώ χαχαχα εκτός αν είναι με διαμάντια πάνω. 100 ευρώ για 5-6 πλακάκια + 30 λεπτά δουλεία εσύ θεωρείς λογική την τιμή? Πλάκα κάνεις? έλα ντε.. δλδ αν του αλλάξει πλακάκια σε όλη την κουζίνα πόσο πάει το μαλλί; 20.000 ευρώ;
efo355 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 καλά οκ χαχα αφού είδες αδερφέ τα 100 ευρώ λογική τιμή για 6 πλακάκια, ε τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Τα ξέρετε ρε γαμώτο όλα.. αυτό είναι το σπαστικό τις περισσότερες φορές. δεν βάζεις να σκεφτείς.. στα 6 πλακάκια 100 ευρώ.. στα 500 πόσα; 30.000 ευρώ; μήπως θέλει και κανά σπίτι στο Σούνιο; 6 πλακάκια 100 ευρώ χαχαχα εκτός αν είναι με διαμάντια πάνω. έλα ντε.. δλδ αν του αλλάξει πλακάκια σε όλη την κουζίνα πόσο πάει το μαλλί; 20.000 ευρώ; Αλλιώς χρεώνεται το μερεμετι Αλλιώς η καινούρια δουλειά. Η καινούρια δουλειά μπορει να χρεωθεί 10 ευρώ το τετραγωνικό ανάλογα με το Πόσο μεγάλη επιφάνεια είναι. Το μερεμετι είναι άλλη ιστορία. Όταν σπάνε 5 πλακάκια δεν αλλάζουν 5 πλακάκια αλλά τουλάχιστον και όλα τα άλλα που έχουν επαφή γιατί στο ξεκολλημα τα διπλανά θα σπάσουν. Όσο για τους μπογιατζηδες να σας λένε τιμή για τη δουλειά και Όχι με μεροκάματο. Ναι με το δωμάτιο γιατί σου μπαστακωνεται 15 μέρες και τις 13 κάνει ότι στοκαρει και το δίκιο σου δεν θα το βρεις ποτέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα