NeverGiveUp30 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα οπως λεει και ο τιτλος αμεση αγορα κινητου γιατι ξεμεινα,παρακαλω τα φωτα σας. H χρηση που κανω ειναι πολυ σερφαρισμα,αρκετο youtube,facebook,που και που κανα παιχνιδι (οχι λιωσιμο) μιας και γι αυτο εχω τη κονσολα μου και μια αξιοπρεπης καμερα,μπαταρια μπορω να το φορτιζω καθε βραδυ δεν εχω κανενα θεμα να μου κραταει 2ημερα και 3ημερα. Ειμαι αναμεσα στο xiaomi mi4 3gb ram 16gb και στο Lg G3 16gb επισης. Δε ξερω ποση διαφορα εχει το g3 to 32ρι με τα 3gb ram απο αυτο που ειναι στις επιλογες μου με τα 2gb ram οποτε αν καποιος γνωριζει η τα εχει δει απο κοντα ας μου πει 2 πραγματα. Οσον αφορα το xiaomi ειναι τουμπανο στα specs και μου φτανουν τα 16gb ram γι αυτο και ειναι μεσα στις επιλογες μου,μεχρι εκει ομως παραπερα ουτε το εχω δει απο κοντα ουτε τιποτα. Αν καποιος εχει να προτεινει κατι αλλο ελευθερα,(δεν ψαχνω windows phone) Το μπατζετ μου ειναι μεχρι 300 ευρω βαρια οποτε ας κινηθουμε σε αυτα τα χρηματα ουτε ευρω παραπανω. Ευχαριστω.
marios elsa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Για μπαταρια το lg g3 που ειχα μην περιμενεις και πολλα απο 5.5 οθονη που εχουν. Η διαφορες που εχουν ειναι το 32 και εχει περισοτερο αποθηκευτικό χωρο και 3 ραμ και οπως λεει η εταιρεία 11 καλυτερη αυτονομια στην μπαταρια 11% απο το 16gb δεν ξερω για το 16αρι αλλα εμενα το 32 η μπαταρια μου εφευγε νερο. Το 32gb και ειναι πιο γρηγορο αλλα και θα εχει πιο πολυ καιρο αναβάθμιση απο την lg οσο αφορά το λογισμικό γτ εχει αρκετα μεγαλη ραμ .. Παντως το 32γβ πιστεύω πως αξίζει ειναι πολυ καλο και αξιόλογο κινητο.. Xiomi καλυτερα να σου απαντήσει καποιος που εχει περάσει απο τα χερια του
newsformobiles Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μια άλλη επιλογή είναι και το Xiaomi Mi4c. Έχει lollipop, 3/32gb, 4G και θεωρείται πολύ καλό τηλέφωνο Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi4c-3gb-32gb
NeverGiveUp30 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ειμαι αρκετα μπερδεμενος παρολο που εχω δει 200 reviews στο youtube,επισης ενα αλλο μειον που ειδα σχετικα με το mi4 ειναι οτι δεν εχει προστασια gorilla glass.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα