jkoukos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Πάντως θέμα μείωσης της ταχύτητας λόγω bandwidth δεν υπάρχει και πρόκειται για μύθο. Όποιος έχει, αλλού είναι το πρόβλημα. Ακόμη και ο G.711 codec (εφάμιλλος του ISDN) έχει απαίτηση μόλις 64kbps και οι μέχρι σήμερα μετρήσεις δεν ξεπερνούν τα 80kbps σε πραγματικές συνθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Τι κερδίζει κανείς με αυτή την "ευρυζωνική " που διαφημίζουν τόσο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Πολλαπλές γραμμές με ένα χάλκινο ζεύγος (γραμμή) στο σπίτι και μελλοντικά HD Audio Codecs για καλύτερη ποιότητα ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 αντί να φτιάξουν τις γραμμές κάθονται και ασχολούνται με μπούρδες.voip και σαχλαμάρες.Στην γιαγιά που για να ακούσει θέλει ντουντούκα μέσα στο αφτί το voip την μάρανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 αντί να φτιάξουν τις γραμμές κάθονται και ασχολούνται με μπούρδες.voip και σαχλαμάρες.Στην γιαγιά που για να ακούσει θέλει ντουντούκα μέσα στο αφτί το voip την μάρανε. Δεν ασχολούνται καθολου με μπούρδες, το voip ειναι μια τεχνολογία πολυ πιο ανεξωδη απο τα ψ/κ, δουλεύει σχεδον με μηδενικά εξοδα συντηρησης, καταναλωση ενέργειας, χόρων κλπ, και το κυριότερο, μπορείς να την διαχειριστεί από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 το οποίο περνάει από χαλκο και 9/10 μέρες θα είναι οφ όπως το dlsl.νταξ δεν λέω μπορεί να στέλνω σήματα με καπνό αλλά πάνε γρήγορα γιατί έχω καλό ανεμιστήρα να το σπρώχνει..... μπούρδες είναι αυτά που κάνει.κάνει πράγματα για να μειώσει το κόστος και τις τιμές θα τις αφήσει στο θεό.πλέον τα σταθερά τηλέφωνα είναι για μόστρα και σε μερικά χρόνια θα εξαφανιστούν.Ας βελτιώσει τις άθλιες γραμμές και ας αφήσει τα ανούσια για αργότερα. όλα τα είχε η μαργιωρή.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 μπούρδες είναι αυτά που κάνει.κάνει πράγματα για να μειώσει το κόστος και τις τιμές θα τις αφήσει στο θεό.πλέον τα σταθερά τηλέφωνα είναι για μόστρα και σε μερικά χρόνια θα εξαφανιστούν.Ας βελτιώσει τις άθλιες γραμμές και ας αφήσει τα ανούσια για αργότερα. όλα τα είχε η μαργιωρή.... Δεν το ξέρουμε ακόμα ότι δεν θα μειωθούν οι τιμές όταν καταργηθεί τελείως το POTS και μείνει αποκλειστικά με VoIP. Προς το παρόν μένουν ίδιες γιατί το κόστος διαχείρισης για POTS υπάρχει ακόμα... Οι άθλιες γραμμές βελτιώνονται με τα έργα FTTC, για πιο γρήγορα μην περιμένεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 το οποίο περνάει από χαλκο και 9/10 μέρες θα είναι οφ όπως το dlsl.νταξ δεν λέω μπορεί να στέλνω σήματα με καπνό αλλά πάνε γρήγορα γιατί έχω καλό ανεμιστήρα να το σπρώχνει..... μπούρδες είναι αυτά που κάνει.κάνει πράγματα για να μειώσει το κόστος και τις τιμές θα τις αφήσει στο θεό.πλέον τα σταθερά τηλέφωνα είναι για μόστρα και σε μερικά χρόνια θα εξαφανιστούν.Ας βελτιώσει τις άθλιες γραμμές και ας αφήσει τα ανούσια για αργότερα. όλα τα είχε η μαργιωρή.... Δεν μπορεί να μειώσει τιμές λόγω ανταγωνισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπορεί να μειώσει τιμές λόγω ανταγωνισμού. Μπορεί αν μειώσει πρώτα τις τιμές χονδρικής (για τους παρόχους), αυτές λογικά θα πέσουν όταν καταργηθεί πλήρως το POTS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 θεωρώ εντελώς ανούσια την αλλαγή, το σταθερό είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει. το dsl είναι το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εσύ μπορεί, ο ΟΤΕ όχι μιας και θα γλυτώνει λεφτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ε ναι μιας και μας το δίνει τσάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σίγουρα πριν από μερικές δεκαετίες βρίσκαμε ανούσια την αλλαγή από αναλογικά κέντρα σε ψηφιακά. Πλέον εδώ και πολλά χρόνια δεν ασχολείται κανείς, έτσι θα είναι και στο VoIP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 το οποίο περνάει από χαλκο και 9/10 μέρες θα είναι οφ όπως το dlsl.νταξ δεν λέω μπορεί να στέλνω σήματα με καπνό αλλά πάνε γρήγορα γιατί έχω καλό ανεμιστήρα να το σπρώχνει..... Όπως δηλαδή επικοινωνούν σήμερα όλοι οι συνδρομητές της Cyta. ή παλαιότερα σε Vivonti, ON Telecom, HOL, ή το τουλάχιστον 30% επαγγελματικών συνδέσεων ή όλο το δημόσιο δίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ, αλλά και χιλιάδες συνδέσεις από τρίτους VoIP παρόχους (Viva, Modulus, Yuboto, Omnivoice κλπ). Και όταν βρέχει, σταματά η επικοινωνία γιατί σβήνει η φωτιά και δεν υπάρχει καπνός. Παντού και πάντα η σταθερή τηλεφωνία περνά από χαλκό. Απλά στην περίπτωση του VoIP δουλεύει μέσω του διαδικτύου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arvani Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Εδώ και 3 μήνες είναι και εμένα το τηλέφωνο μου ευρυζωνικό με το Speedport 2i της Cosmote. Πήρα προσφορά από την WIND για Double Play και ενώ ήμουν έτοιμος να το προχωρήσω, τους ανέφερα ότι πλέον έχω και ευρυζωνική γραμμή και μου είπαν ότι θα χρεωθώ ~75€ για δημιουργία γραμμής. Οπότε προφανώς το κόστος μεταφοράς στην WIND ξαφνικά γίνεται δυσθεώρητο. Η λύση σε αυτό είναι να ζητήσω από τον ΟΤΕ να μου γυρίσει την γραμμή σε αναλογική? Γενικότερα είχα θέματα προφανώς και με αποσυνδέσεις του δικτύου που χανόταν η τηλεφωνική γραμμή, και με τον συναγερμό αλλά δεν είχα δώσει βάση. Είναι εφικτό να μου το γυρίσει ο ΟΤΕ όπως ήταν, και αν ναι ποια είναι η διαδικασία για αυτό? Αν έχει κάποιος σχετική εμπειρία θα βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ, Χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα