traxanas15 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα του insomnia.gr Έχω το Samsung Galaxy S4 i9506 και εδώ και 3 ημέρες μου ανάβει το πράσινο το λαμπάκι (led) χώρις λόγο έτσι ξαφνικά (την συσκεή την έχω 3 μήνες και δεν έχει κανένα πρόβλημα) , δεν έχω κατεβάσει καμία εφαρμογή ή κατί για να καταλάβω ότι είναι από εκείνο , αυτό ανάβη - σβήνει ή τρεμοπαίζει ή μένει σταθερά , πήγα Ρυθμίσεις > Led > τα έκλεισα όλα άλλα αυτό άναβε ακόμα , ακόμη και να το κλείσω αυτό δεν σβήνει , έβγαλα και την μπαταρία και όταν την ξανά έβαλα σύνεχεισε να ανάβει.Ευχαριστώ. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2015 από traxanas15
kataramenos32 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικα εφοσον η συσκευη ειναι καινουρια θα την πηγαινα απευθιας πισω 1
traxanas15 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Την έχω 3 μήνες , την αγόρασα από skroutzomagazo , δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλά μου ανάβει και δεν ξέρω γιατί (πρασίνο λαμπάκι).
Stogianz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι απο κάποια εφαρμογή που έχεις εγκατεστημένη? Πήγες κι απενεργοποίησες τις Led ειδοποιήσεις κι σου άναβε ακόμα? Θα μπορούσες να δοκιμάσεις κι ένα factory reset μπας κι έχει buggαρει κάτι. 1
traxanas15 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι δεν κατέβασα τίποτα καινούργιο δεν ξέρω θα δοκιμάσω να κάνω εργοστασίακες μπας και φτιάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα