Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα Χριστούγεννα σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε Mothebord και CPU για αρχή ναι αν αφήσω της ram  6  GB  Ghz 1333 έχω βρει το παρακάτω συνδυασμό εάν αξίζει τον κόπο  Buget μέχρι 420 euro 

MSI H97 GAMING 3 RETAIL

INTEL CORE I5-4690K 3.50GHZ LGA1150

και κάτι ακόμα κάπου διαβίβασα ότι μερικές mothebord της MSI  κάτι λεν για 2 cpu τη είναι αιτώ δεν κατάλαβα καλά 

Ευχαριστώ............ 

Δημοσ.

οχι δεν αξιζει...για αρχη ο επεξεργαστης ειναι ξεκλειδωτος,επιτρεπει δλδ το OC,η μητρικη ομως επειδη ειναι H** και οχι Ζ** δεν το επιτρεπει...πες μας τι σε ενδιαφερει να σου πουμε τι ν παρεις...επισης την χρηση του υπολογιστη!Τελος σκεψου την αγορα αποσκρουτζομαγαζα γτ θα βγει πολυ πιο φθηνα   και πες μας τα υπολοιπα κομματια του Η/Υ!

Δημοσ.

Θέλω ένα PC αποκλειστικά για  Gming (και ειδικότερα να μην έχω κάποιο πρόβλημα με mothebord οπός τώρα που δεν μπορώ να βρω)

για αρχή mothebord και CPU το κόστος να είναι 450 euro

Tower: Aerocool Strike X-One CPU: i7 870 2,93 Ghz Mothebord: Gigabyte GA-H55M-S2 RAM:6-GB DDR-3 1333GHz VGA: MSI GTX 960 2G OC PSU: Coolermaster G650M GM Series 3HDD WD 2 DVD-RW

Δημοσ.

Αν βρεις ως τότε πάντως άλλη μητρική σε συμφέρει να κρατήσεις αυτόν που έχεις και να αναβαθμίσεις σε κάρτα αν δεν σε ικανοποιεί αυτή που έχεις.Αν δεν έχεις και κάποια αξιόλογη οθόνη και την αλλάξεις με καλύτερη αυτές οι κινήσεις θα συνιστούν μεγαλύτερες αναβαθμίσεις για τη χρήση.

Δημοσ.

Αν βρεις ως τότε πάντως άλλη μητρική σε συμφέρει να κρατήσεις αυτόν που έχεις και να αναβαθμίσεις σε κάρτα αν δεν σε ικανοποιεί αυτή που έχεις.Αν δεν έχεις και κάποια αξιόλογη οθόνη και την αλλάξεις με καλύτερη αυτές οι κινήσεις θα συνιστούν μεγαλύτερες αναβαθμίσεις για τη χρήση.

η οθόνη μου είναι αυτή                  

SAMSUNG LT24E390EW/EN 24'' LED FULL HD

και κάτι τελευταίο μπορώ να βάλω ξεκλείδωτη mothebord με κλειδωμένο Επεξεργαστεί για αρχή  η το αντίθετο 

ευχαριστώ

Δημοσ.

η οθόνη μου είναι αυτή                  

SAMSUNG LT24E390EW/EN 24'' LED FULL HD

και κάτι τελευταίο μπορώ να βάλω ξεκλείδωτη mothebord με κλειδωμένο Επεξεργαστεί για αρχή  η το αντίθετο 

ευχαριστώ

Μπορεις να βαλεις locked cpu σε unlocked mobo αλλα δεν εχει νοημα μιας και δεν θα μπορεις να τον ανεβασεις ταχυτητες.Unlocked cpu σε locked mobo οχι γιατι δεν θα σου επιτρεπει η mobo να πειραξεις τις ρυθμισεις.Αν παρεις unlocked cpu τοτε φροντισε να παρεις και unlocked mobo.Σε αντιθετη περιπτωση αν παρεις locked cpu παρε και locked mobo.Παντως ο 4690k που θες να παρεις εγω προσωπικα θα τον εβαζα σε αυτην τη mobo https://www.skroutz.gr/s/4869770/MSI-Z97-Gaming-5.html?from=account_favorites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...