Προς το περιεχόμενο

Συνδεσμολογία voip με συναγερμό.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα την βοηθεία σας,
είχα vdsl 30 με pstn γραμμή.......στην ανανέωση που έκανα με τον ΟΤΕ,

έβαλα vdsl 50 με απεριορίστα αστικά-υπεραστικά και 360 προς κινητά......αλλά μου είπαν ότι,
πρέπει να γυρίσει η γραμμή σε ευρωζωνική τηλεφωνία (voip).

Tώρα στην ήδη υπάρχουσα συνδεσμολογία

καλώδιο οτέ απο χωνευτή.........vdsl splitter........
.......έξοδος μια του splitter στο router...... και διανομη στα δωμάτια internet
.......έξοδος phone του splitter......in συναγερμου......ουτ συναγερμου.....διανομή στα τηλεφωνα (2).

με το voip τώρα?????

Πως κάνω σωστή συνδεσμολογιά.....με παράγοντα ότι θέλω να περάσω και εξωτερικό gsm για 
επικοινωνία με το κέντρο ληψης σημάτων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ρούτερ απ' ευθείας στην πρίζα χωρίς splitter και το τηλέφωνο πάνω στο ρούτερ στο Phone1 ή Phone2, σε όποιο από τα δύο δουλεύει.

Το ίδιο ισχύει και για το συναγερμό.

Ναι  αλλα γιατι ο οτε συνηθως ειναι pots αυτο το συστημα το εχει η vodafone στα επαγγελματικα της πακέτα και η cyta και η forthenet αν θελεις 2 γραμμες η γιαγια μου που ειναι στον οτε τες καναμε ανανεωση συμβολαιου και δεν άλλαξε κάτι α και μην τυχον το θελησεις το voip πες θελω να ειμαι όπως παλια για τι αν χαλασει το ρουτρρ η αν εχει διακοπη ρευματος τηλεφωνο δεν θα εχεις και ετσι δεν θα δουλευει και ο συναγερμος σχεψουτο και εγω ειχα παλια και τωρα παω forthenet 

οκ τοτε ρωτα αν το ρουτερ εχει μπαταρια γιατι πες οτι εγω συναγερμο και πρεπει ο τηλ να δουλευει συνεχεια αλλα το voip κανουν αυτοι οικονομια και δε χανουν πελατες γιατι τωρα ολοι εκτος απο της 3 εταιριες που ανεφερα πιο πανω ολοι οι υπολοιποι εχουν τηλεφωνια pots και οχι voip με το voip κανει οικονομια ο απαροχος γιατι βαζει μονο καρτα για δεδομενα και οχι και για τηλεφωνια αλλα αυτες τωρα που εχουν θα της πεταξουν αλλα απο οτι διαβασα μεχρι το 2020 ολες ετσι θα ειναι βεβαια εχει και καπια θετικα καταρχην δεν μπορει κανεις να βαλει πανω στην γραμμη συσκευη τηλεφωνου και να κανει κλησεις και μπορεις να εχεις αναλυση κλησεων μεσα στην σελιδα του ρουτερ 

• Like 1

σου δίνουν ένα mini-ups, να συνδεθει με το router.

Αν παίρνεις το VDSL από υπαίθρια καμπίνα, δεν έχει σημασία το UPS που θα σου δώσουν.

Οι νέες καμπίνες του ΟΤΕ, δεν έχουν μέχρι σήμερα (και θ' αργήσουν να βάλουν) εφεδρική πηγή τροφοδοσίας. Οπότε σε περίπτωση διακοπής από την ΔΕΗ, δεν θα δουλεύει τίποτα για όλους τους χρήστες που θα συνδέονται σε αυτήν.

• Like 1

οκ όλα αυτά είναι γνωστά....έχει τα καλά του αλλά και τα κακά του,

η ποιότητα στον ήχο είναι ανώτερη και απο isdn,

πάμε να δούμε τώρα την συνδεσμολογία με το συναγερμό

διαχωριστή.....φίλτρα κτλ 

και η σύνδεση του εξωτερικού gsm....πως θα γίνει?

συνδεσμολογία χωρις συναγερμό.....έχω δει.

• Like 1

Για την συνδεσμολογία πήρες απάντηση από το 2ο μήνυμα.

Το GSM δεν έχει καμία σχέση με την τηλεφωνία. Δεν αλλάζει κάτι στην σημερινή συνδεσμολογία και λειτουργία.

Για την συνδεσμολογία πήρες απάντηση από το 2ο μήνυμα.

Το GSM δεν έχει καμία σχέση με την τηλεφωνία. Δεν αλλάζει κάτι στην σημερινή συνδεσμολογία και λειτουργία

οκ όταν έρθουν οι τεχνικοί....θα βάλω και φωτό την συνδεσμολογία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...