Inler Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμασα στο συστηματακι να παω μεχρι 4.4 με ταση 1.34 αλλα ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες σε intelburntest(75-80 βαθμους)....Τι μπορει να φταιει να μην παταει καλα η ψυχτρα; Για να εχω μια εικονα ποια ειναι η φυσιολογικη θερμοκρασια σε stock και ποια στη συχνοτητα αυτη; Το PLL το βαζω enable-disable; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρα πολυ ψηλά το 1.34. Εγώ με 1.26 το είχα στα 4.5 με 60 βαθμους full load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καρφωτο ή με offset; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 καρφωτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Με 1.27 στα 4.5 δεν μπουταρει καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι τόσο ψηλά τα 1.34.. Αν του φίλου του έτυχε καλό κομμάτι και θέλει μόνο 1.26 δε λέει κάτι. Οι θερμοκρασίες φυσιολογικές είναι με αυτή την ψύκτρα , για αυτή την εποχή με το intel burn test. Σε οτιδήποτε και αν κάνεις εξάλλου στους 60-65 βαθμούς max θα είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι και το σε τι κομμάτι θα πέσεις, βάλτο στο 1.30. Αν δεν μπουταρει ανέβασε το. Αν μπουταρει κάνε stress test μερικές ώρες και αν αντέξει κατέβασε το λίγο και ξανατεσταρε. Τι μητρική έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Στο internet που ειδα τα 4.4 τα εχουν οι περισοτεροι με πανω απο 1.32 ταση...Εσυ ειχες 60 βαθμους σε full load ή σε stress test γιατι εκει εμενα βαραγε 75-80....Μητρικη η Asus P8Z68 V Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Σε stress test είχα τόσους. Τώρα που έχει πέσει η απόδοση της υδρόψυξης και εγώ πάνω από 75 είχα και γι αυτό τον γύρισα στα στοκ ρολόγια. Δες αν μπορείς να το σταθεροποιήσεις στα 4.2 με 1.3 και άστο εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά από 3770Κ μετά 3570Κ και 2600Κ ? Σορρυ κιολας Εγώ με 1.29 νομίζω έπαιζα 4.4 και 1.34 4.6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Σε stress test είχα τόσους. Τώρα που έχει πέσει η απόδοση της υδρόψυξης και εγώ πάνω από 75 είχα και γι αυτό τον γύρισα στα στοκ ρολόγια. Δες αν μπορείς να το σταθεροποιήσεις στα 4.2 με 1.3 και άστο εκεί. τι εννοεις με το οτι επεσε η αποδοση? Δεν δουλευει καλα η αντλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το παλιο συστημα δοθηκε πριν μηνες λογω ελλειψης χρονου και τωρα φτιαχτηκε αυτο..να ρωτησω επειδη θα λυσω ξανα την ψυχτρα και θα αλλαξω παστα ποια να παρω συμφωνα και με αυτα τα test http://www.tomshardware.com/reviews/thermal-paste-performance-benchmark,3616-20.html Μια δοκιμασμενη λυση ειναι η PK-3..Για αυτα τι λετε κανουν δουλεια http://www.e-shop.gr/coollaboratory-liquid-metalpad-3xcpu-1xcleaning-kit-p-PER.813123γιατι βγαζουν πολυ καλ σκορ συμφωνα με το παραπανω test Τωρα εχω βαλει Silver 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα