Dafou21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα.Θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε πως να αυξησω την ενταση του ηχου του υπολογιστη.( δεν εννοω στον μεικτη να το παω 100 αλλα αν υπαρχει κατι που να αυξανεται η μεσω προγραμματος) και ειδικοτερα στα ακουστικα ( εχει κουμπι αυξησης μειωσης, τερμα το εχω ) ευχαριστω
Vasilis1818 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Απο τον πινακα ελεγχου πηγαινεις στον ηχο και το βαζεις τερμα... εφοσον το εχεις κανει αυτο κι εχεις και τα ακουστικα στο τερμα ριξε μια ματια στο προγραμμα αναπαραγωγης ηχου μηπως το εχεις απο εκει λιγο χαμηλο, αν το εχεις κι εκει τερμα προσωπικα δεν ξερω αλλον τροπο.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομίζω να ειναι θέμα προγράμματος, το υλικό σου φταίει Μπορείς να βάλεις ένα μικρό εξωτερικό ενισχυτή ακουστικών
TheELF Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δεξί κλικ στο ηχειάκι που έχει κάτω δεξιά,πας συσκευές αναπαραγωγής και κάνεις διπλό κλικ πάνω στα ακουστικά σου πας στην καρτέλα ενισχύσεις/βελτιώσεις (αγγλικά έχω τώρα enhancements το λέει) και δες εκεί αν μπορείς να δώσεις κάποιο boost.
micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα σχετικά φθηνό σετ ηχείων που να έχουν έλεγχο έντασης και έξοδο για ακουστικά. Τα πολύ φθηνά usb ηχεία δεν κάνουν. Αν πας σε ενισχυτή ήχου θα δώσει αρκετά λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα