DJTaurus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεφορτωθείται τα ADB και τα ADB Plus και δοκιμάστε το ublock να δείτε τον Safari σας και πάλι να απογειώνεται. Για iOS έχω καταλήξει σε αυτήν εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 ντρανταχτα στοιχεία δινεις .....κατι ποιο σαφες εχεις να πεις για να κανεις καποιον να το δοκιμαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Souljam Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 <p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 +1 για το ublock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkok1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 +1 και από εμένα.Μεγάλη διαφορά το ublock. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τσεκάρετε και την επιλογή element picker στο εικονιδιο του ublock στον σαφαρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδια εκανα αναβαθμιση σε el capitan με safari 9 και δεν μπορω να εγκαταστησω επεκτασεις σε αυτον τι γινετε. Στις ρυθμισεις του safari (προτιμισεις) οταν παω στην καρτελα επεκτασεις μου γραφει "Οι επεκτασεις μπορουν να ενεργοποπιηθουν στην καρτελα Αναπτυξη" και δεν μου διχνει επεκτασεις. Στην καρτελα αναπτηξη εχει τικαρισμενο το Απενεργοποιηση Επεκτασεων αλα οταν το παταω δεν ξετικαρετε. Τι γινετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα