Προς το περιεχόμενο

από iPhone 6 σε iPhone 6s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι τεχνικός δικτύων και υπολογιστών 15 χρόνια κάτι ξέρω από κινητά όταν πιάσετε στο χέρι σας το 6s περιμένω απόψεις αν αξίζει η όχι να πουλήσεις το 6

Πρεπει οπως και δηποτε να γινουμε και εμεις οι κατοχοι αυτο που κραζουμε τους κατοχους Android???οτι δηλαδη αλλαζουν τις συσκευες τους καθε λιγο και λιγακι???Γιατι???

Μονο στο 6s plus το δικαιολογω επειδη για αλλαγη επειδη ειναι πιο ευαισθητο στο λυσιμα το 6plus.

Το οτι εισαι τεχνικος δικτυων υπολογιστων(αν εισαι καταρχας γιατι ο καθενας πισω απο ενα pc οτι θελει λεει/ειναι)δεν εχει σχεση με το αν αξιζει ή οχι να δωσεις 50% παραπανω χρηματα για μεταβαση απο Iphone 6 σε Iphone 6s. Δηλαδη αυτα που εχει το Iphone 6s,δεν θα τα εχει το Iphone 7???

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι τεχνικός δικτύων και υπολογιστών 15 χρόνια κάτι ξέρω από κινητά όταν πιάσετε στο χέρι σας το 6s περιμένω απόψεις αν αξίζει η όχι να πουλήσεις το 6

blog3.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μα δεν είπε κανείς οτι το 6s ως ανανεωμένο μοντέλο δε θα είναι σε ένα βαθμό καλύτερο από το 6, αν δεν ήταν έτσι για "νέα" συσκευή τότε θα ήταν για μούτζες. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι ΤΟΣΟ αναγκαίο ή καταναγκαστικό να πας από το 6 στο 6s σε καθημερινά πλαίσια. Και εκεί δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να σκοτώσεις το 6 για να πας σε 6s για να μπαίνεις στο facebook και να τραβάς σέλφι και να τσατάρεις με imessage και τα λοιπά βασικά που λέει ο λόγος. Δε θα αλλαξει κάτι. Γι'αυτό λέω ότι είναι πιο πολύ καταναλωτικοψυχολογικό το να είμαστε στο νέο μοντέλο και γι'αυτό ο περισσότερος κόσμος τρέχει κάθε χρόνο να αλλάξει κινητό. Και σε ένα χρόνο θα τρέχουν αυτοί που αλλάξανε το 6 στο 6s να το σκοτώσουν κι αυτό να πάρουν το 7. Από τη μια λέμε για την αξιοπιστία της εταιρίας που παίρνεις προιόν να το έχεις ας πούμε μακροχρόνια γιατί είναι καλά ποιοτικά κι από την άλλη τρέχουμε κάθε 6μηνο να αλλάζουμε συσκευές. Εκεί δε συμφωνώ. Και προσωπικά θα προτιμούσα μετάβαση από ενα μοντέλο στο επόμενο ΧΩΡΙΣ το S γιατί τουλάχιστον βγάζεις μια διετία μια χαρά και δεν κλαις και τα λεφτά σου να αλλάζεις κάθε χρόνο. 

Δημοσ.

Και προσωπικά θα προτιμούσα μετάβαση από ενα μοντέλο στο επόμενο ΧΩΡΙΣ το S γιατί τουλάχιστον βγάζεις μια διετία μια χαρά και δεν κλαις και τα λεφτά σου να αλλάζεις κάθε χρόνο.

Και τότε θα έλεγαν όλοι "μα καλά, 1 έτους κινητό θα πάρεις?" Σκέψου και το άλλο: αν δεν το ονόμαζαν 6S και το ονόμαζαν 7 αλλά ήταν ακριβώς το ίδιο τί θα έλεγες; Ή, αν άλλαζαν και την εξωτερική εμφάνιση; Θα άλλαζε κάτι; Ο κύκλος της Apple είναι απλός και σταθερός: η τεχνολογία αλλάζει μια φορά το χρόνο και η εμφάνιση μια φορά στα δύο χρόνια. Deal with it. :)

Δημοσ.

Και τότε θα έλεγαν όλοι "μα καλά, 1 έτους κινητό θα πάρεις?" Σκέψου και το άλλο: αν δεν το ονόμαζαν 6S και το ονόμαζαν 7 αλλά ήταν ακριβώς το ίδιο τί θα έλεγες; Ή, αν άλλαζαν και την εξωτερική εμφάνιση; Θα άλλαζε κάτι; Ο κύκλος της Apple είναι απλός και σταθερός: η τεχνολογία αλλάζει μια φορά το χρόνο και η εμφάνιση μια φορά στα δύο χρόνια. Deal with it. :)

Δεν αντιλέγω. Μιλάω με βάση τα τωρινά δεδομένα του κανονικού και του S και το ότι δεν κερδίζεις κάτι συνταρακτικό στην ουσία με το να πας απο το 6 στο 6s. 

Δημοσ.

Εγω εχω βαρεθει ηδη εμφανισιακα το 6αρι μου δεν θα παω σε αλλο μοντελο με το ιδιο ακριβως σχεδιασμο και πιο βαρυ.αν το ονομαζαν 7 θα ειχε και αλλο σχεδιασμο..ετσι παει

Δημοσ.

Το iPhone γενικά δεν είναι ένα κινητό που σε αντίθεση με τα Android θέλουν 8 πυρήνες και 4GB για να μην έχουν θέμα με lag (δεν το εξαφανίζουν) ούτε ασημβατότητες με εφαρμογες. Το κάθε κινητό έχει 4 και πάνω χρόνια σίγουρης υποστήριξης.

Άρα το 6 με το 6s τα χωρίζει το μαρκετινγκ γιατί σε ικανότητες είναι τα ίδια.

Δημοσ.

Το iPhone γενικά δεν είναι ένα κινητό που σε αντίθεση με τα Android θέλουν 8 πυρήνες και 4GB για να μην έχουν θέμα με lag (δεν το εξαφανίζουν) ούτε ασημβατότητες με εφαρμογες. Το κάθε κινητό έχει 4 και πάνω χρόνια σίγουρης υποστήριξης.

Άρα το 6 με το 6s τα χωρίζει το μαρκετινγκ γιατί σε ικανότητες είναι τα ίδια.

Βρες μου εσύ άνθρωπο εδώ μέσα που έχει κρατήσει iphone 4 χρόνια και ξαναμιλάμε χαχα. 

Δημοσ.

Βρες μου εσύ άνθρωπο εδώ μέσα που έχει κρατήσει iphone 4 χρόνια και ξαναμιλάμε χαχα. 

Εδώ! Είχα το 3gs από τον Ιανουάριο του 2010 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014! Το εγκατέλειψα όχι επειδή έπαθε κάτι, αλλά απλά δεν σήκωνε εφαρμογές πέραν των βασικών. Βέβαια, δεν χρειάζεται να πω ότι... ένοιωσα πως ανακάλυψα τον τροχό όταν πήρα στα χέρια μου το 6  :-D  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...