johnjj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ίσως έχετε δίκιο σε αυτά που λέτε αλλά πιάστε το στα χέρια σας και μετά θα μου πείτε τις διάφορες
mistr4l Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή εσυ είχες το 6, το έδωσες κ πήρες το 6s κ καταλαβαίνεις τις διάφορες??
johnjj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Για να το λέω σαφώς το είχα και τα 6αρια πωλούνται 420 450 σε 2 όταν είναι 2 χρονον ποσό θα έχουν;
mistr4l Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Προφανώς δεν έχεις καμία ιδέα με την αγορά των iphone και πιο συγκεκριμένα τις τιμές που επικρατούν στην αγορά. Προφανώς επίσης δεν έχεις ιδέα πόσο πωλούνται τα iphone 5 και 5s ΑΥΤΗ τη στιγμή. Σε δύο χρονιά λοιπόν, το iphone 6 το σπρώχνεις άνετα 350 (και λίγα λέω, υπολογίζω τιμή όμως 'για να φύγει'). Αν όμως του χρόνου μπορείς να μου βρεις iphone 6 με 200Ε, ξεκλείδωτο από ελλάδα, σε προκαλώ να το κάνεις. Γιατί αν οι τιμές που αναφέρεις είναι από ebay, δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Όσο για το 6s, αυτή τη στιγμή μπορώ να το πάρω έχοντας χασούρα μόλις 100Ε. Δεν το κάνω γιατί κρίνω πως δεν αξίζει. Εσύ όμως που το άλλαξες και βλέπεις τις διαφορές, ενώ μάλιστα θεωρείς πως είναι τόσο μεγάλες που όταν το πάρουμε κι εμείς θα αλλάξουμε γνώμη μας, προφανώς μπράβο σου. Ας μιλάμε με λίγο πιο αντικειμενικά κριτήρια όμως.
vagos456 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το 3D touch? Σιγά. Ο Λιμναίος έβγαλε tweak στη cydia που κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα. Ποιος σου είπε ότι είναι το ίδιο? Το iphone 6s έχει ειδική οθόνη. Δεν είναι μόνο software. Επίσης δεν θέλουν όλοι jailbreak συσκευές. Άμα θέλαμε παραμετροποίηση, θα πηγαίναμε android.
georgeadams Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Όσο για το 6s, αυτή τη στιγμή μπορώ να το πάρω έχοντας χασούρα μόλις 100Ε. Δεν το κάνω γιατί κρίνω πως δεν αξίζει. Εσύ όμως που το άλλαξες και βλέπεις τις διαφορές, ενώ μάλιστα θεωρείς πως είναι τόσο μεγάλες που όταν το πάρουμε κι εμείς θα αλλάξουμε γνώμη μας, προφανώς μπράβο σου. Ας μιλάμε με λίγο πιο αντικειμενικά κριτήρια όμως.Αντικειμενικά, το 6S είναι καλύτερο από το 6 (καλύτερη κάμερα, ανθεκτικότερο, καλύτερη CPU, GPU, RAM, 3D Touch, Taptic Engine κλπ). Το μόνο υποκειμενικό σε αυτήν την συζήτηση είναι το κατά πόσο αξίζει για κάποιον ήδη κάτοχο του 6 το κόστος της αλλαγής σε 6S. Γιατί λοιπόν να τσακωνόμαστε για κάτι υποκειμενικό; Επίσης δεν θέλουν όλοι jailbreak συσκευές. Σωστά. Επίσης, μόνο γύρω στο 10% των iPhone παγκοσμίως είναι jailbroken. Δεν είναι ο κανόνας, είναι η εξαίρεση και ως τέτοια θα πρέπει να το σκεφτόμαστε. 1
mistr4l Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αντικειμενικά, το 6S είναι καλύτερο από το 6 (καλύτερη κάμερα, ανθεκτικότερο, καλύτερη CPU, GPU, RAM, 3D Touch, Taptic Engine κλπ). Το μόνο υποκειμενικό σε αυτήν την συζήτηση είναι το κατά πόσο αξίζει για κάποιον ήδη κάτοχο του 6 το κόστος της αλλαγής σε 6S. Γιατί λοιπόν να τσακωνόμαστε για κάτι υποκειμενικό; Προφανώς. 'Τσακωνόμαστε' καθώς αντί να παρέχονται επιχειρήματα αντικειμενικά, παρουσιάζονται αποκλειστικά υποκειμενικά επιχειρήματα. Συνεπώς δημιουργείται και αποπροσανατολισμός του όλου θέματος. Λίγο ακόμα και η συζήτηση θα καταλήξει σε διαμάχη 'ios vs android'. Εκτός κι αν πολλοί γράφουν είτε για να δημιουργούν εντυπώσεις, είτε γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Αλλά ορισμένα 'υποκειμενικά' επιχειρήματα σαφέστατα δεν είναι δυνατόν να διατυπώνονται χωρίς να υπάρχει μία στοιχειώδης αντίδραση. 1
technology_guy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γενικα σε οποιοδηποτε θεμα με την apple μπλεκονται ετοιμοπολεμοι για καποιο λογο οδηγειται σε android vs iOS
iMarilina Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Για να το λέω σαφώς το είχα και τα 6αρια πωλούνται 420 450 σε 2 όταν είναι 2 χρονον ποσό θα έχουν; Πού σκατά είναι αυτές οι τιμές και δεν τις βλέπω εγώ που κοιτάω τις αγγελίες κάθε μέρα να 'ούμε? Ποιος σου είπε ότι είναι το ίδιο? Το iphone 6s έχει ειδική οθόνη. Δεν είναι μόνο software. Επίσης δεν θέλουν όλοι jailbreak συσκευές. Άμα θέλαμε παραμετροποίηση, θα πηγαίναμε android. Το θέμα όπως το καταλαβαίνω εγώ (πέραν του γεγονότος ότι ναι τα S μοντέλα ανέκαθεν ήταν ολίγον τι αναβαθμισμένα) είναι το ψυχολογικό, γιατί δεν νοείται άλλος λόγος κάποιος που έχει το 6άρι ξαφνικά να του βρωμάει μιας βδομάδας ή ενός μήνα που το έχει και να θέλει να το αλλάξει για να πάρει 6S. Δε θα κάνει τόσα περισσότερα (αντικειμενικά μιλώντας) στην καθημερινότητά του επειδή θα έχει "καλύτερη selfie κάμερα, λίγο καλύτερο επεξεργαστή και ΑΛΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΘΟΝΗΣ". Ελάτε τώρα.
johnjj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Οκαθενας κοπέλια όσα θέλει ζητάει δεν επετΑι ότι θα τα πάρει αυτοί που το δίνουν 500 μόλις τους πεις 450 το έχουν δώσει για να πάρουν το 6s γιατί νομίζεις ότι τα πουλάνε
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καλα αν κρινεις απο τις αγγελιες του Insomnia που αλλοι πουλανε πραγματα σε τιμες ακριβοτερες απο το να τα παρεις καινουργια σωθηκες.... Αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις ο λογος αλλαγης κινητου ειναι πιο πολυ ψυχολογικος παρα απο πραγματικη αναγκη. 1
technology_guy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Οκαθενας κοπέλια όσα θέλει ζητάει δεν επετΑι ότι θα τα πάρει αυτοί που το δίνουν 500 μόλις τους πεις 450 το έχουν δώσει για να πάρουν το 6s γιατί νομίζεις ότι τα πουλάνε Από τον τρόπο έκφρασής σου καταλαβαίνει κανείς πως ο λογαριασμός είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων τρολ. Καλό σας βράδυ.
johnjj Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τώρα τι τρολ είναι ο λογαριασμός με τόσες αξιολόγησης που έχω μόνο εσύ ξέρεις
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τώρα τι τρολ είναι ο λογαριασμός με τόσες αξιολόγησης που έχω μόνο εσύ ξέρεις Αλλο το εχω λογαριασμο μονο για τις αγγελιες και αλλο εχω λογαριασμο και για σοβαρες κουβεντες Επεισης και τα πιο πολλα ατομα που μπαινουν και οντως τρολαρουν σε διαφορα θεματα εχουν ολως τυχαιως μικρο αριθμο μυνηματων αλλα πιο πολυ αξιολογησεις αγγελιων. 1
johnjj Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Είμαι τεχνικός δικτύων και υπολογιστών 15 χρόνια κάτι ξέρω από κινητά όταν πιάσετε στο χέρι σας το 6s περιμένω απόψεις αν αξίζει η όχι να πουλήσεις το 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα