Προς το περιεχόμενο

από iPhone 6 σε iPhone 6s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά του ινσομνια καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους !! Θέλω την γνώμη σας . Αξίζει από το 6 να πάμε σε 6s??? η άποψη σας είναι ότι υπάρχουν χαοτικές διάφορες μεταξύ τους ;; Εκτός από κάμερα δηλαδή και το 3D έχει και άλλες αρκετές διάφορες ;; Η μήπως να περιμένουμε (να περιμένω ) το iPhone 7??? ! Ελπίζω σε αντικειμενική γνώμη παίδες ανεξάρτητα από το εάν γουστάρετε τα iPhone η όχι !! Ευχαριστώ !

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να δω ποσες φορες πρεπει να το γραψουμε οτι ΟΧΙ δεν αξιζει η μεταβαση απο το 6 σε 6s. Ναι το 6s εχει 2gb ram και καλυτερη καμερα οπως ηταν αλλωστε αναμενομενο. Ναι εχει και την νεα αυτη λειτουργια(που ακομα θελει δουλεια γιατι αν δεις και απο το αλλο θεμα δεν λειτουργει ακομα σε ολες τις εφαρμογες).

Και αν σκεφτεις την χρηματικη διαφορα που προκυπτει αν δωσεις το 6ρι για να πας στο 6s(που τις πρωτες μερες θα κοστιζει και πανακριβα αν σκεφτεις οτι το 6ρι μετα απο 6μηνες επεσε στα 630ευρω χαμηλοτερη τιμη) τοτε και προφανως και δεν αξιζει η αγορα...

Και δεν τα λεω αυτα σαν hater αλλα σαν κατοχος του Iphone 6. Μη σου πω οτι εγω προσωπικα με βλεπω για Iphone 7s και οχι 7(ισως στο 7s να δουμε και 4πυρηνο επεξεργαστη οπως τωρα ειδαμε 2gb ram).

Αλλωστε θεμα με την υποστηριξη σε νεο Ios δεν θα εχεις με το 6ρι ουτως ή αλλως αρα δεν καταλαβαινω γιατι να βιαστεις.

Μονο στο 6plus μπορω να δικαιολογησω την μεταβαση σε 6s plus λογω του γνωστου θεματος με το λυγισμα.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον φίλο Fulgore αλλά έχει μεγάλη διαφορά να πάς απο μοντέλο στο επόμενο με μικρή χρηματική διαφορά γιατί αν περιμένουμε το 7s πχ το 6άρι δεν θα κάνει ούτε 100 ευρώ.

Δημοσ.

<p>Ωραία τα είπες και προσωπικά με έβαλες σε σκέψεις στο να κρατήσω το 6 ( μια έβδομαδα το εχω) ! Απλά πολλά ακούγονται και επειδή δεν είναι και ο πολυ σχετικός ήθελα γνώμες για να ζυγισω το θέμα καλύτερα . Σε ευχαριστώ .</p>

<p>Δεν είμαι ήθελα να πω . ! Εάν περιμένουμε το 7s το 6 δεν έχει καλη μετά πώληση . Η θα έχει ??</p>

Δημοσ.

Την ολη μεταπωληση την κερδιζεις που θα κρατησεις την συσκευη 3 χρονια(πχ στην περιπτωση μου που σκεφτομαι για μεταβαση στο 7s εκτως αν παιξει καμια ενδιαμεση προσφορα πχ στο 7ρι).

Βεβαια και το Iphone 5 αν ριξετε μια ματια στις αγγελιες 200-250ευρω βλεπω και το πουλανε,κινητο 3 χρονων παραπανω.

Εγω προσωπικα αυτο που ηθελα να πω ειναι να κοιταξεις για αναβαθμιση απο το iphone 7 και μετα.Ειναι σκετη τρελα 1 εβδομαδας Iphone 6 να το αλλαξεις,θα χασεις παρα πολλα χρηματα,καμια σχεση με την μεταπωληση οπως το νομιζεις.

Στην τελικη κοιταξε να απολαυσεις το(ακριβο αντικειμενικα)κινητο που εχεις,μην τα βλεπεις ολα με την ιδεα της μεταπωλησης.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Σε ευχαριστώ παρά πολυ !!! Αυτό που λες είναι και μια απάντηση σε όσους δίνουνε το 6 για το 6s απεγνωσμένα !! Θα πάω για το 7 λοιπών ! Ευχαριστώ fulgore.</p>

Δημοσ.

Το θεμα ειναι το εξης. Εγω πχ γουσταρω το ολο νεο feature του touch αλλα αυτο επειδη ειναι καινουργιο πρεπει να περασει καιρος μεχρι να το δουμε σε αρκετες εφαρμογες.

Επισης εχει 2gb ram.Ωραια και τα επομενα Iphone θα εχουν 2gb ram δεν εχει να λεει κατι αυτο.

Απο την στιγμη που το Ios 9 τρεχει νερο στο 6ρι τοτε που το προβλημα για αναβαθμιση???

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά τώρα ότι θελουμε λέμε επειδή έχω το 6s τραβά βίντεο 4κ και κινούμενες φωτό και μετά έλα να μου πεις αν θα δώσεις το 6 για να πάρεις το 6s

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο, αλλα εχει κανένας εδώ μέσα το 6+ και να του λύγισε; Εγώ που το έχω πάντως δε βλέπω πως με φυσιολογική χρήση μπορεί να λυγίσει. Προφανώς και αν κάτσεις πάνω του μπορεί να λυγίσει, αλλα με τη ίδια λογική και αν το ρίξεις κάτω μπορεί να σπάσει...

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
Δημοσ.

Καλά τώρα ότι θελουμε λέμε επειδή έχω το 6s τραβά βίντεο 4κ και κινούμενες φωτό και μετά έλα να μου πεις αν θα δώσεις το 6 για να πάρεις το 6s

Ειδες πουθενα να αναφερει παραπανω ο φιλος οτι εχει θεμα με το video και τον ενδιαφερει για να δωσει την διαφορα χρηματων????

Αλλωστε δεν μπορει να κανει αργοτερα αναβαθμιση στο 7 κατευθειαν???

Προφανως και αυτος που ανοιγει παρα πολλα παραθυρα θα επωφεληθει και με τα 2gb ram σε σχεση με ενα.

Αλλα αν οντως δεν τον καλυπτει το 6 για τα παραπανω,δεν θα ανοιξει καν θεμα να ρωτησει αλλα θα αλλαξει κανονικα.

Τελος αν σε ενδιεφερε το 4κ video δεν θα περιμενες το 6s να ερθει,θα ειχες αγορασει ηδη Android που και με τον χωρο δεν εχει θεμα οπως η κοροιδια της Apple που ακουει στο ονομα 16Gb.

Ακομα και τα Ipod Touch 5th generation με 32gb βγαινανε(τα πρωτα).

Δημοσ.

Καλά αν μιλάμε για iPhone και αναφέρεις android άστο δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.δινεις το 6 τώρα που πιάνει κάποια λεφτά γιατί μετά θα το δώσεις 200 ευρώ και θα θες αλλά 600 για το επτά ενώ το 6s σίγουρα δεν χάνει αξία σύμφωνα με αυτά που προσφέρει

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον φίλο Fulgore αλλά έχει μεγάλη διαφορά να πάς απο μοντέλο στο επόμενο με μικρή χρηματική διαφορά γιατί αν περιμένουμε το 7s πχ το 6άρι δεν θα κάνει ούτε 100 ευρώ.

Καλά αν μιλάμε για iPhone και αναφέρεις android άστο δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.δινεις το 6 τώρα που πιάνει κάποια λεφτά γιατί μετά θα το δώσεις 200 ευρώ και θα θες αλλά 600 για το επτά ενώ το 6s σίγουρα δεν χάνει αξία σύμφωνα με αυτά που προσφέρει

Πού σας ήρθε ότι το 6άρι του χρόνου θα το δίνουν 100 και 200 ευρώ δεν ξέρω. Πού ακριβώς το βασίζετε αυτό? Έχετε δει τις τιμές στις οποιες πουλάνε τα 5s και τα 5άρια? Μην του λέτε του ανθρώπου ότι νάναι. Αν βρω 6άρι του χρόνου 200 ευρώ θα χοροπηδήσω (δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση). Ασε που το 6s σε σχέση με το 6 δεν προσφέρει τίποτα συγκλονιστικό. Το 3D touch? Σιγά. Ο Λιμναίος έβγαλε tweak στη cydia που κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα. 

Δημοσ.

johnjj ειλικρινά τώρα, '200Ε' το iphone 6 του χρόνου? Έλεος ρε συ. Όσο για τα specs του iphone 6, εμείς οι ποταποί iphone 6 users κρίνουΜΕ πως δεν αξίζει η μετάβαση στο 6s. Τώρα εσείς που όλη την ώρα τραβάτε videos σε 4k, έχετε προφανώς τον υπολογιστή σπίτι σας που υποστηρίζει 4κ και γουστάρετε να βλέπετε τα gif animations που βλέπαμε κι εμείς στο δημοτικό, αυτό είναι άλλο θέμα. 

Οπότε... του χρόνου, το 6 θα πιάνει άνετα 400Ε (350 για να φύγει). Το καινούριο θα έχει πάλι 780Ε, ενώ αν το πάρεις US model θα είναι 100Ε πιο κάτω, αναλόγως της τότε ισοτιμίας. You can do the math I suppose... 

Για μία φορά ακόμα... ΔΕΝ χάνεις την εγγύηση αν βάλεις jailbreak!! Έχε αναγνωριστεί από την apple από τα πέρσυ !  :-D

Το 3D touch? Σιγά. Ο Λιμναίος έβγαλε tweak στη cydia που κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα. 

Δεν το ήξερα και είναι και συντοπίτης :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...