avisinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Σύμφωνα με την ACER το λάπτομ μου δεν υποστηρίζετε(win Home Prem. 7x64) http://www.acer.ae/ac/en/AE/content/windows10-eligible-models Φαντάζομαι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι drivers για όλες της συσκευές. Τι προβλήματα θα μου εμφανιστούν? Υπάρχουν λύσεις? Ή να ξεχάσω την αναβάθμιση?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να τα βάλεις, μέσω του windows update θα βρουν τα 10 οδηγούς. Στο δικό μου HP G6-1305ev βρηκε όλους τους οδηγους παρότι στο site της HP δεν υπάρχουν οδηγοί των 10.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 εαν το λαπτοπ φοράει intel(δευτερης γενιάς και άνω) με amd γραφικά υπάρχει τρομερά μεγάλη πιθανότητα οι κάρτες να ειναι δεμένες μεταξύ τους και μιας και δεν έχει βγει driver για τις κάρτες απλά να μην παίζουν η να μην παίζουν σωστά. στο λάπτοπ της υπογραφής που πέρασα 10αρια με HD3000+6470M κράσαρε ο driver των 7,των 8 δεν εμπαινε και ο generic της ιντελ δεν φόρτωνε και ειχα bsod. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και offtopic, το πρόβλημα με intel και amd κάρτες γραφικών έχει κάνει με τα windows 7 που δεν μπορούν να εγκατασταθούν διαφορετικοί οδηγοί για τις κάρτες ενώ στα 8.1 και στα 10 δουλεύουν κανονικά. Στα 7 έβαζα τον οδηγο της ιντελ και όταν πηγαινα να βάλω αυτόν της amd εβγαζε μηνυμα οτι δεν υποστηριζεται το catalyst, κοινώς έμενα με τον οδηγό της amd 'όλα σε ένα' του 2011.
avisinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Επιβεβαίωση από τη Microsoft δεν μου έχει έρθει, ούτε και ξέρω τι μήνυμα ακριβώς θα εμφανιστεί. Πάντως στο εικονίδιο που έχει εμφανιστεί υπάρχει επιλογή "Λήψη των win 10", και στο win update υπάρχει. Αν ερχόταν τέτοια ειδοποίηση θα σήμαινε ότι οι συσκευές μου είναι συμβατές ή κάτι τέτοιο? Ή αυτό δεν τους ενδιαφέρει αν μπούμε σε προβλήματα κτλ. Δεν θέλω να μπλέξω μιας και οι γνώσεις μου περιορίζονται στα βασικά. Το λάπτοπ "φοράει" AMD Phenom TM II X3 N850, AMD Radeon HD 6470M, 4 GB DDR3, Win 7x64 Home)
Xristaras12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 εφόσον φοράς τα συγκεκριμένα,drivers Μπορείς να βρεις και απ ευθείας απ τον κατασκευαστή του κάθε υλικού. Απλά δεν ξέρω τι θα γίνει με το πληκτρολόγιο και τις συντομεύσεις για να ανοιξεις-κλείσεις το ασύρματο δίκτυο κλπ. ίσως να κάνει ο driver για 8άρια αν υπάρχει. το σηματάκι κάτω δεξιά είναι απλά μια βλακειούλα της MS για να δει πόσος κόσμος θα ηθελε να βαλει τα 10αρια κλπ.Απο εκει και πέρα,εαν κάιτ ηταν ασύμβατο θα το στο εβγαζε νομίζω πριν κάνεις την αναβάθμιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα