andreasosfp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα σε ολους! Εχω το κουτι thermaltake v3 και θα ηθελα να μου πειτε πως θα μπορουσα να επιτυχω το καλυτερο airflow. Στο κουτι εβγαλα τον στοκ ανεμιστηρα απο πισω και τον εχω βαλει μπροστα σαν intake και εχω την Η60 2013 edition στο πισω μερος με τον ανεμιστηρα τηςπαλι σαν intake. Σκεφτομαι να αγορασω 2 ακομα ανεμιστηρες και να βαλω εναν κατω intake και εναν επανω σαν exhaust. Εχω την μητρικη Z77A-G45 και την vtx3d r9 280x. Μεχρι στιγμης μαξιμουμ θερμοκρασιες σε ενα 5λεπτο τεστ με το ungine valley 50 σε cpu και 76 στην gpu. Tι θα μου προτείνατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι προτείνει η μαμά εταιρία Θα πρότεινα : -Το καλύτερο δυνατό cable management μετά από ξεσκόνισμα εσωτερικού -Στην Η60 να κάνεις push-pull -1 δυνατό fan επάνω να βγάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasosfp Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Το σκεφτηκα αυτο αλλα η corsair λεει για την Η60 σαν intake. Εαν ειμαι ενταξει με αυτο που προτεινεις θα το κανω. Απλως πισω τον ανεμιστηρα τον εχω βαλει λιγο πιο κατω απο το κανονικο γιατι δεν χωραγε το radiator, και το κουτι καλυπτει ενα μικρο μερος του fan. Αρα εαν το βαλω exhaust θα πεταει παλι λιγο αερα μεσα στο κουτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα