Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια εταιρια προσφερει το καλυτερο απο αποψη τιμης/ταχυτητας πακετο με ιντερνετ και σταθερο τηλεφωνο;; 

Στο σπιτι εχουμε forthnet,οπως forthnet εχει και ο αδερφος μου. Επομενως να προτιμησω forthnet η καποια αλλη εταιρια;;; 

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ εχει με 22 ευρω 24αρα γραμμη, με λιγα παραπανω εχεις και σταθερο. Δηλαδη αν μιλας με ολους με το κινητο, πιστευω το σταθερο δεν θα το χρειαστεις. Εγω εχω αυτο + το φοιτ καρτοσυμβολαιο της κοσμοτε

Δημοσ.

Εγώ έχω το φοιτητικό WhatsUp (4ευρώ 1000 λεπτα προς όλους σταθερά κι κινητά) κι έχω με 22ευρώ 24αρα γραμμή σε Οτε (εγώ βέβαια δεν έχω πρόγραμμα στο σταθερό αλλά λόγω των 1000 λεπτών που έχω στο κινητό το σταθερό δεν το χρησιμοποιώ για τηλέφωνα). Σαν γραμμή του ΟΤΕ είναι πολύ αξιόπιστη εδώ στο Ρέθυμνο (ζήτημα να έχει "πέσει" το ιντερνετ σπίτι μου 2-3 φορές μέσα σε 1 χρόνο). Απο εκεί κι πέρα μπορείς να δεις φτηνά προγράμματα απο Vodafone που έχει πολύ καλές τιμές κι με πακέτο σταθερού μέσα.

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ εχει με 22 ευρω 24αρα γραμμη, με λιγα παραπανω εχεις και σταθερο. Δηλαδη αν μιλας με ολους με το κινητο, πιστευω το σταθερο δεν θα το χρειαστεις. Εγω εχω αυτο + το φοιτ καρτοσυμβολαιο της κοσμοτε

Εγώ έχω το φοιτητικό WhatsUp (4ευρώ 1000 λεπτα προς όλους σταθερά κι κινητά) κι έχω με 22ευρώ 24αρα γραμμή σε Οτε (εγώ βέβαια δεν έχω πρόγραμμα στο σταθερό αλλά λόγω των 1000 λεπτών που έχω στο κινητό το σταθερό δεν το χρησιμοποιώ για τηλέφωνα). Σαν γραμμή του ΟΤΕ είναι πολύ αξιόπιστη εδώ στο Ρέθυμνο (ζήτημα να έχει "πέσει" το ιντερνετ σπίτι μου 2-3 φορές μέσα σε 1 χρόνο). Απο εκεί κι πέρα μπορείς να δεις φτηνά προγράμματα απο Vodafone που έχει πολύ καλές τιμές κι με πακέτο σταθερού μέσα.

Εβαλα και εγω της whatsup το φοιτητικο αλλα εχω γερο θεμα με το σημα στο σπιτι καθως δεν πιανω καθολου σημα στο κινητο εκτος αν καθομαι κοντα στο μπαλκονι ενω και παλι ακουω διακεκομενα... :/ . Με τη wind τι γινεται;; 

Να πω επισης πως μενω θεσσαλονικη..

Δημοσ.

Για Wind δεν ξέρω πάντως η σύνδεση της Vodafone που έχουμε στο μαγαζί είναι πολύ καλή(ταχύτητα-ping-κι δεν εχει θεματα αποσυνδεσεων) κι σε πολύ καλη τιμή.Αξίζει να τους ρίξεις μια ματιά. Καλές σπουδές!

Δημοσ.

Αν έχεις adsl η vdsl σύνδεση μπορείς να ζητήσεις από την cosmote το τέλειο σήμα θα έχεις μέσα στο σπίτι σου φουλ σήμα πάρε και ρώτα τους πόσο θα στο δοσουν

Δημοσ.

Αν έχεις adsl η vdsl σύνδεση μπορείς να ζητήσεις από την cosmote το τέλειο σήμα θα έχεις μέσα στο σπίτι σου φουλ σήμα πάρε και ρώτα τους πόσο θα στο δοσουν

100€ πάει η συσκευή, για κλάματα είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...