censOred Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Η ιδέα απλή!Σχεδον όλα τα σαιτ χρεώνουν εξοδα αποστολης,ειτε απο ελλαδα,ειτε απο εξωτερικο. Εγω θελω να παραγγελω για παραδειγμα,καποια πραγματα απο αγγλικο σαιτ και μου κοστολογει 16 ευρω κοστος απλης αποστολης. Θα μπορουσαμε σε ενα τοπικ να γραφουμε το καταστημα απο το οποιο θελουνε να παραγγειλουμε,τον τοπο στον οποιο μενουμε και αν υπαρχει κι αλλος που ενδιαφερεται για αγορα να γινεται μοιρασια στα εξοδα αποστολης. Τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Η ιδέα απλή!Σχεδον όλα τα σαιτ χρεώνουν εξοδα αποστολης,ειτε απο ελλαδα,ειτε απο εξωτερικο. Εγω θελω να παραγγελω για παραδειγμα,καποια πραγματα απο αγγλικο σαιτ και μου κοστολογει 16 ευρω κοστος απλης αποστολης. Θα μπορουσαμε σε ενα τοπικ να γραφουμε το καταστημα απο το οποιο θελουνε να παραγγειλουμε,τον τοπο στον οποιο μενουμε και αν υπαρχει κι αλλος που ενδιαφερεται για αγορα να γινεται μοιρασια στα εξοδα αποστολης. Τι λετε; Θα πρεπει ολοι να μενουν στην ιδια πολη φιλε μου και να υπαρχει εμπιστοσύνη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Θα πρεπει ολοι να μενουν στην ιδια πολη φιλε μου και να υπαρχει εμπιστοσύνη.. Κυρίως το τελευταίο (και να συμπληρώσω και φιλότιμο), που χρόνια τώρα έχει εκλίψει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Η ιδέα απλή!Σχεδον όλα τα σαιτ χρεώνουν εξοδα αποστολης,ειτε απο ελλαδα,ειτε απο εξωτερικο. Εγω θελω να παραγγελω για παραδειγμα,καποια πραγματα απο αγγλικο σαιτ και μου κοστολογει 16 ευρω κοστος απλης αποστολης. Θα μπορουσαμε σε ενα τοπικ να γραφουμε το καταστημα απο το οποιο θελουνε να παραγγειλουμε,τον τοπο στον οποιο μενουμε και αν υπαρχει κι αλλος που ενδιαφερεται για αγορα να γινεται μοιρασια στα εξοδα αποστολης. Τι λετε; Πρακτική και ωφέλιμη ιδέα αλλά χρειάζονται αρκετές προυποθέσεις για να πραγματοποιηθεί σ' αυτό το forum. Λειτουργεί από καιρό σε διπλανό forum, κυρίως, με αγορές εργαλείων κλπ από γερμανικά μαγαζιά (amazon ή ανεξάρτητους πωλητές) που πουλάνε με σταθερό κόστος αποστολής, ανεξαρτήτως αριθμού αντικειμένων, και με groupbuy (ή powerbuy), που αναλαμβάνει ένας την οργάνωση του groupbuy, κατανέμει τα έξοδα, καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι το ποσό που τους αναλογεί στο λογαριασμό του οργανωτή, γίνεται από αυτόν η παραγγελία και όταν έρθει το δέμα, είτε παραλαμβάνει καθένας από το σπίτι του οργανωτή (πχ Αθήνα, όπου βρίσκονται οι περισσότεροι) είτε ο οργανωτής στέλνει με ΕΛΤΑ (και επιβάρυνση του παραλήπτη) στην πόλη που βρίσκεται ο παραλήπτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μερικά αντικείμενα έχουν ενσωμάτωση στην τιμη του αντικειμενου τα έξοδα, οπότε όσα αντικείμενα και να πάρεις δεν γλυτώνεις τίποτα γιατί για κάθε αντικείμενο πληρώνει υποχρεωτικά και έξοδα αποστολής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πρακτική και ωφέλιμη ιδέα αλλά χρειάζονται αρκετές προυποθέσεις για να πραγματοποιηθεί σ' αυτό το forum. Λειτουργεί από καιρό σε διπλανό forum, κυρίως, με αγορές εργαλείων κλπ από γερμανικά μαγαζιά (amazon ή ανεξάρτητους πωλητές) που πουλάνε με σταθερό κόστος αποστολής, ανεξαρτήτως αριθμού αντικειμένων, και με groupbuy (ή powerbuy), που αναλαμβάνει ένας την οργάνωση του groupbuy, κατανέμει τα έξοδα, καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι το ποσό που τους αναλογεί στο λογαριασμό του οργανωτή, γίνεται από αυτόν η παραγγελία και όταν έρθει το δέμα, είτε παραλαμβάνει καθένας από το σπίτι του οργανωτή (πχ Αθήνα, όπου βρίσκονται οι περισσότεροι) είτε ο οργανωτής στέλνει με ΕΛΤΑ (και επιβάρυνση του παραλήπτη) στην πόλη που βρίσκεται ο παραλήπτης. Αν δεν απαγορευται, το myphone εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν απαγορευται, το myphone εννοεις? Όχι, το AVClub και ειδικά την ενότητα Gadgets, Εργαλεία & EDC, στην οποία έχουν γίνει αρκετά groupbuy, με τη διαδικασία που έγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι οντως , το εψαξα και το βρηκα. Σαν συλληψη καλη ειναι... απο κει και περα δεν ξερω ποσο πραγματοποιησιμη ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Χμμμμ. Άρα καταλήγουμε στο γνωστό ζήτημα της εμπιστοσύνης. Εγώ που είμαι θαραλλέος και δεν έχω χάσει ακόμη την πίστη μου στο ανθρώπινο είδος,θα τολμήσω να ρωτήσω.Υπάρχει κανείς από το φορουμ,απο Θεσσαλονίκη,που να θέλει να παραγγείλει κάτι από αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagib2002 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αθήνα για sportsdirect οποιος ειναι Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iphonakiasss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 πολυ καλη η ιδεα σου φιλε, θα μπορουσε να γινει ενα site, αλλα το θεμα ειναι πως θα μπορεις να εμπιστευτεις καποιον αγνωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Η ιδέα δεν αμφιβάλλει κανείς ότι είναι καλή. Παρόλα αυτά, θες εμπιστοσύνη και αλληλεγγύη. Δεν ξέρω πώς θα με πάρεις ,αλλά δεν θέλω να μοιραστώ τα λεφτά μου με ξένους στο ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τα groupbuy είναι για πιο ειδικευμένα φόρουμς όπως πχ αυτοκίνητο μια συγκεκριμένης μάρκας κλπ χρειάζεται επείσης κάποιος από τους ενδιαφερόμενους να αναλάβει το groupbuy να παραλάβει και να πληρωσει αυτός και μετά να στείλει τα πραγματα σε ένα ένα από αυτούς που έλαβαν μερος Είναι επίπονη διαδικασία και δύσκολο να βρεθεί κάποιος να αναλάβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα