Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια ψαχνω ενα ρουτερ για να το βαλω ως δευτερο το οποιο να ακουει την πορτα στο προεπιλεγμενο προγραμμα utorrent να ανοιγει την πορτα δηλαδη εκει μεσω του ip που θα εχει ο προσωπικος μ υπολογιστης στατιστικο να μην αλλαξει δηλαδη. Ως τωρα εχω δοκιμασει το ρουτερ TP-LINK WR741ND αλλα δυστοιχως δεν μ εχει επιλογη για btitorrent ή utorrent. Εχετε καποιο αλλο ρουτερ να μ προτεινετε που να μπορω να προσαρμωσω εγω σε τι θελω να ακουει ;

Η αγορα του θα γινει απο τον stephanis γι αυτο θα ηθελα να μ προτιενετει κατι απο εκει.

Δημοσ.

Οποιοδήποτε router μπορεί να το κάνει αυτό αν ξέρεις την IP και την port που σ' ενδιαφέρει. Και τις δύο τις επιλέγεις εσύ (την port μέσα στα settings του torrent client) οπότε δε χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα σε πρώτη φάση.

Δημοσ.

Οποιοδήποτε router μπορεί να το κάνει αυτό αν ξέρεις την IP και την port που σ' ενδιαφέρει. Και τις δύο τις επιλέγεις εσύ (την port μέσα στα settings του torrent client) οπότε δε χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα σε πρώτη φάση.

Καλησπερα εχουμε κανενα οδηγο γι αυτο το πραγμα φιλε μου ;

Δημοσ.

post-242068-0-08878600-1443266169_thumb.png

post-242068-0-53811600-1443266176_thumb.jpg

Ετσι πρεπει να ειναι για να ναι ΣΩΣΤΑ ;

Στα κατω δεν θα επιλεξω τιποτα απολυτος ; Επειδη δεν εχει για τορρεντ κατι γι αυτο ρωταω επισης θα πρεπει να ανοιξω πορτα και στο virtual ή οχι ;

Δημοσ.

οχι δεν χρειαζεται να βαλεις common application.εκει απλα σου εχει καποια ετοιμα.δεν σε νοιαζει.αν δεν υπαρχει κατι στα ετοιμα φτιαχνεις το δικο σου.

www.portforward.com επισης σε οτι αφορα το Port forward.αν θες να ανοιξουν ολα τα ports τοτε dmz.στο Pc που κανεις dmz ή Port forward καλο ειναι να εχεις στατικη ip ή να εχεις ορισει στο ρουτερ οτι στην ταδε mac address να δινει παντα την ιδια Ip o dhcp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...