mc_socratus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας, μια φίλη μου έκανε δώρο ένα λάπ τοπ (Hp 14-r206nv, Celeron Dual Core N2840 / 1x slot 2GB 1600 hz ddr3 /500GB/HD) Πρόσφατα ήθελα να αναβαθμίσω την μνήμη του στα 4gb ή στα 8gb . Το πήγα σε ένα μαγαζί και τους το είπα. Μου είπαν πως τα 4gb λογικά θα τα σηκώνει για τα 8 gb δεν ήταν σίγουρος και μου είπε "δύσκολο" λόγο επεξεργαστή και motherboard. Σήμερα που επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν πως δεν δέχεται τα 4gb γιατί όταν βάζει πάνω την μνήμη 4gb δεν ανάβει ο υπολογιστής (!).. Επειδή δεν ασχολούμαι με αυτά, και λίγο που το έψαξε ένας φίλος μου είπε πως σε sites/forums γράφει ο τι σηκώνει το λαπ τοπ μέχρι 8gb, μπορεί κάποιος που γνωρίζει από αυτα σας παρακαλώ να μου πει τι να κάνω;Να το πάω σε άλλο μαγαζί ή πραγματικά δεν μπορεί να "φορτώσει άλλη μνήμη το λάπ τοπ; Σας ευχαριστώ πολύ για των χρόνο σας.
corsair04 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 από ότι γράφει στο site του κατασκευαστή είναι ακριβώς όπως σου είπαν το laptop έχει μια θύρα (slot) για μνήμη και παίρνει μέχρι 2 gb
xristoforos89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 από ότι γράφει στο site του κατασκευαστή είναι ακριβώς όπως σου είπαν το laptop έχει μια θύρα (slot) για μνήμη και παίρνει μέχρι 2 gb Η επίσημη hp βλέπω ότι δεν αναφέρει πουθενά μέχρι πόσα gb μπορεί να δεχθεί (άλλο τρομερό και αυτό). http://www8.hp.com/gr/el/products/laptops/product-detail.html?oid=7867216#!tab=specs Το θέμα είναι να του κουμπώνουν επάνω ddr3-L μνήμη (στο 1.35v) και όχι ddr3 στο 1.5v. Αλλιώς δεν θα ανάβει.
mc_socratus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Η επίσημη hp βλέπω ότι δεν αναφέρει πουθενά μέχρι πόσα gb μπορεί να δεχθεί (άλλο τρομερό και αυτό). http://www8.hp.com/gr/el/products/laptops/product-detail.html?oid=7867216#!tab=specs Το θέμα είναι να του κουμπώνουν επάνω ddr3-L μνήμη (στο 1.35v) και όχι ddr3 στο 1.5v. Αλλιώς δεν θα ανάβει. Σε ευχαριστώ πολύ, για την γρήγορη απάντηση σου. Πήγα σήμερα στο μαγαζί οπου πήγα το λαπ τοπ και όντως είχαν παραγγείλει αυτήν με τα 1.5v αντι 1.35v. Θα δοκιμάσουν την Δευτέρα μου είπαν να βάλουν την "σωστή" με τα σωστά volts αυτην την φορά και θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου για την εξέλιξη. Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα