Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω δυο οθονες με συνδεση vga και πηρα μια καρτα γραφικων αυτην συγκεκριμενα  και την μια την οθονη την συνδεσα πανω στην vga ολα οκ.την δευτερη την εβαλα την vga σε ενα ανταπτορα dvi αλλα δεν λει να παρει εικονα.μηπως το συγκεκριμενο dvi δεν περνει αναλογικο σε ψηφιακο.ουτε μεσα απο το catalyst center την βλεπει την οθονη οταν κανω εντοπισμο.

Δημοσ.

καλησπερα εχω δυο οθονες με συνδεση vga και πηρα μια καρτα γραφικων αυτην συγκεκριμενα  και την μια την οθονη την συνδεσα πανω στην vga ολα οκ.την δευτερη την εβαλα την vga σε ενα ανταπτορα dvi αλλα δεν λει να παρει εικονα.μηπως το συγκεκριμενο dvi δεν περνει αναλογικο σε ψηφιακο.ουτε μεσα απο το catalyst center την βλεπει την οθονη οταν κανω εντοπισμο.

Πριν καιρό αντιμετώπιζα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ήθελα να χρησιμοποιήσω και εγώ δυο οθόνες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αγόρασα ένα αναπτήρα από dvi to vga και δεν δούλεψε επικοινώνησα  ξανά με το eshop τεχνικό τμήμα και μου προτείνουν άλλο αναπτήρα από dvi to vga αλλά ούτε αυτός δούλεψε οπότε και πηρά ένα καλώδιο dvi σύνδεσα την οθόνη και στην άλλη έβαλα την vga τώρα εάν καμιά από τις οθόνες σου δεν έχει dvi είναι ένα θέμα .

εδώ είναι το θέμα που είχα ανοίξει  

Δημοσ.

η οθονη δεν εχει αλλο τροπο συνδεσης παρα μονο vga εγω νομιζω οτι ο ανταπτορας μηπως ειναι το προβλημα και δεν μπορει να περασει το αναλογικο σημα? η καρτα βγαζει αυτο το dvi 

Δημοσ.

Σε μια οθόνη που είχα με vga (το μπλε) το σύνδεσα σε μια xfx6870 με ανταπτορα σε dvi και στο πάνω dvi δεν δούλεψε γιατί ή οθόνη είναι αναλογική και ή σινδεση της κάρτας ψηφιακή άρα όλες ή κάρτες έχουν μια σύνδεση ψηφιακή και μια αναλογική άρα δεν μπορείς να αίρεσης δύο οθόνες αναλογικές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...