Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι εαν τύχει και πέσει κεραυνός δεν σε σώζει κανένα πολύπριζο ακόμα και της APC.Είναι τόσο υψηλά τα φορτία που δεν αντέχουν τα βαρίστορ που έχει μέσα.Μόνο αντικεραυνικό στον κεντρικό πίνακα σε σώζει.Τα καλύτερα μάλιστα τα φτοιάχνει ελληνική εταιρία.Η raycap.

Δημοσ.

θα την πληρωσει το πολυμπριζο και οχι ο υπολοιπος εξοπλισμος και επειδη εχουν lifetime εγγυηση στο αλλαζουν αμεσως. εβαλα τα πολυμπριζα μετα το ups για να φιλτραρουν το ρευμα που δινει το ups οταν δουλευει με μπαταρια μπορει να ειναι και βλακεια αυτο που λεω. σε ενα εχω κουμπωσει την κεραια της tv και σε αλλο την γραμμη του τηλεφωνου

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι εαν τύχει και πέσει κεραυνός δεν σε σώζει κανένα πολύπριζο ακόμα και της APC.Είναι τόσο υψηλά τα φορτία που δεν αντέχουν τα βαρίστορ που έχει μέσα.Μόνο αντικεραυνικό στον κεντρικό πίνακα σε σώζει.Τα καλύτερα μάλιστα τα φτοιάχνει ελληνική εταιρία.Η raycap.

γενικως σε κεραυνο αναλογως πως θα τον φας ναι μπορει να μην σε σωσει και τιποτα.απλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο.

αλεξικεραυνα σε σπιτια δεν παιζουν  για να λεγες οτι τα τρωγαν τα αλεξικεραυνα και διαφορες λυσεις που ειναι για τον πινακα συνηθως πονανε σε τιμη..

θα την πληρωσει το πολυμπριζο και οχι ο υπολοιπος εξοπλισμος και επειδη εχουν lifetime εγγυηση στο αλλαζουν αμεσως. εβαλα τα πολυμπριζα μετα το ups για να φιλτραρουν το ρευμα που δινει το ups οταν δουλευει με μπαταρια μπορει να ειναι και βλακεια αυτο που λεω. σε ενα εχω κουμπωσει την κεραια της tv και σε αλλο την γραμμη του τηλεφωνου

το πολυπριζο ασφαλειας μην περιμενεις να σου κανει κανα φιλτραρισμα γενικοτερα.πιο πολυ ειναι να σου ριξει ασφαλεια αμα γινει κατι παρα να φιλτραρει.δεν ειναι avr ουτε σταθεροποιητης τασης δυστυχως.οποτε κατα καποιο τροπο τζαμπα θα μπει μετα το ups.αν ηθελες καλυτερο ρευμα στην εξοδο θα πρεπει να πας σε pure sine wave ups πχ της apc to smart και οχι σε approximately sinewave.απλα αν η tv και το τηλεφωνο ειναι διπλα μπορεις και τα δυο σε ενα πολυπριζο.

Δημοσ.

γενικως σε κεραυνο αναλογως πως θα τον φας ναι μπορει να μην σε σωσει και τιποτα.απλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο.

αλεξικεραυνα σε σπιτια δεν παιζουν  για να λεγες οτι τα τρωγαν τα αλεξικεραυνα και διαφορες λυσεις που ειναι για τον πινακα συνηθως πονανε σε τιμη..

Όχι αλεξικέραυνα μόνο σε ειδικές περιπτώσεις βάζουν όταν η περιοχή έχει θέμα με κεραυνούς βάση στατιστικών.Πάντως και οι κεραίες τηλεόρασης στις ταράτσες παίζουν κατά κάποιον τρόπο ρόλο αλεξικέραυνου και σε σπάνιο μεν αλλά υπαρκτό ενδεχόμενο μπορεί να περάσει μέσα στην εγκατάστασή σου.

Πάντως έτσι από περιέργεια είχα πάει και είχα ρωτήσει στον Καυκά για τα raycap που είναι η κορυφή παγκοσμίως και έβγαινε το μαλλί αν θυμάμαι καλά κάπου στο 250άρι (για μονοφασικό που είναι το δικό μου).

Νομίζω είναι υπερβολή να βάλει κάποιος, ειδικά σε σπίτι σε αστικό ιστό.Τώρα αν είσαι γκαντέμης και πέσει σε σένα.... :-D

Δημοσ.

Όχι αλεξικέραυνα μόνο σε ειδικές περιπτώσεις βάζουν όταν η περιοχή έχει θέμα με κεραυνούς βάση στατιστικών.Πάντως και οι κεραίες τηλεόρασης στις ταράτσες παίζουν κατά κάποιον τρόπο ρόλο αλεξικέραυνου και σε σπάνιο μεν αλλά υπαρκτό ενδεχόμενο μπορεί να περάσει μέσα στην εγκατάστασή σου.

Πάντως έτσι από περιέργεια είχα πάει και είχα ρωτήσει στον Καυκά για τα raycap που είναι η κορυφή παγκοσμίως και έβγαινε το μαλλί αν θυμάμαι καλά κάπου στο 250άρι (για μονοφασικό που είναι το δικό μου).

Νομίζω είναι υπερβολή να βάλει κάποιος, ειδικά σε σπίτι σε αστικό ιστό.Τώρα αν είσαι γκαντέμης και πέσει σε σένα.... :-D

ναι γενικως ειναι να μην σου κατσει η βλακεια.εχουν καει ρουτερ απο την τηλεφωνικη γραμμη αντι για το ρευμα.250 ευρω οσο ενα καλο ups δηλαδη.που να εχεις και τριφασικο.ναι σε πολη ειναι πιο δυσκολο.τωρα κατι σπιτια σε κατι βουνα εκει ναι ειναι πιο ευκολο να γινει ζημια.ολα βεβαια εχουν να κανουν και τι εξοπλισμο εχεις.καποτε που ειχα ενα αρκετα ακριβο pc επαιζα με 2 apc smart .ενα 1000 και ενα 1500.Οποτε και αλεξικεραυνο και καλο ups και κατι στον πινακα ειναι ολα θεμα τι θες να προστατεψεις.βεβαια για μενα μια καλη λυση ειναι οτι αμα βλεπεις οτι ο καιρος ειναι χαλια και πεφτουν κεραυνοι να βγαλεις τιποτα απο την πριζα και ας εχεις ups.εγω αυτο εκανα.αν εβλεπα πολυ χαλια καιρο διακοπτη στο πολυπριζο ή εκτος για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.δεν θα γινει κατι για μια ωρα χωρις pc.

• Like 2
Δημοσ.

Εχθές πήρα Link.png Site: αυτό .

Και μόνο απ το βάρος νομίζω καταλαβαίνεις την ποιότητα του, σ ευχαριστώ πολύ Poulinos για την πρόταση.

Όταν θα χω φράγκα θα κοιτάξω και για έναν καλό σταθεροποιητή τάσης.

Να κάνω και μια ερώτηση μόνο, πειράζει που έχω βάλει πάνω και το ac? Γιατί δεν έχω άλλη πρίζα κοντά.

Δημοσ.

εμενα μου εχει καει ρουτερ πολλες φορες απο κεραυνο στην τηλεφωνικη γραμμη μου εχει τυχει να περασει ο κεραυνος και απο το ethernet και το ρουτερ να δουλευει και να μη δουλευει το ethernet

Δημοσ.

εγω εχω συνδεσει και την κεραια της tv. αν εχεις adsl η καλυτερη συνδεση απο την μπριζα στο πολυμπριζιο και απο εκει στο splitter

Δημοσ.

Εχθές πήρα Link.png Site: αυτό .

Και μόνο απ το βάρος νομίζω καταλαβαίνεις την ποιότητα του, σ ευχαριστώ πολύ Poulinos για την πρόταση.

Όταν θα χω φράγκα θα κοιτάξω και για έναν καλό σταθεροποιητή τάσης.

Να κάνω και μια ερώτηση μόνο, πειράζει που έχω βάλει πάνω και το ac? Γιατί δεν έχω άλλη πρίζα κοντά.

οσο θυμαμαι σηκωνει μεχρι 3000watt οποτε εισαι εντος οριων.ενα κλιματιστικο λογικα δεν πρεπει να σου ξεπερναει τις 2000watt.το βλεπεις πανω στο κλιματιστικο και λογικα και το πολυπριζο θα σου λεει το max.συμφωνα με αυτο

http://www.msystems.gr/files/product/19175.pdf

αν βαλεις παραπανω φορτιο πανω θα σου αναψει το overload .επισης πρεπει να παιζει η γειωση σου αλλιως ειναι ενα και το ιδιο το εχεις ή οχι.

εμενα μου εχει καει ρουτερ πολλες φορες απο κεραυνο στην τηλεφωνικη γραμμη μου εχει τυχει να περασει ο κεραυνος και απο το ethernet και το ρουτερ να δουλευει και να μη δουλευει το ethernet

δυστυχως καθε φορα που βρεχει και πεφτουν κεραυνοι καιγονται πολλα ρουτερ οπως και καιγονται/χαλανε πολλες σπλιττερ cards στα αστικα κεντρα οπως και σπλιττερ σε σπιτια.και ακομα πιο δυστυχως αν καει το ρουτερ μπορει να περασει ρευμα απο την ethernet και να καψει και καρτα ethernet στο pc.αλυσιδα ολα.εκει ειναι καλο το wireless:P

Σύνδεσα κανονικά και το τηλέφωνο στο πολύπριζο εγώ.

κανε αυτο που ειναι ο Lak10.

εγω εχω συνδεσει και την κεραια της tv. αν εχεις adsl η καλυτερη συνδεση απο την μπριζα στο πολυμπριζιο και απο εκει στο splitter

ναι καλο ειναι πριν παει καν στο splitter να μπει επανω.απλα δειτε μην χανεται σε ταχυτητα για χ ψ λογο.σε καποια ups εχει αναφερθει να εχουν χασει σε ταχυτητα συγχρονισμου

Δημοσ.

ουτε εγω ειχα χασει απλα ειχα ακουσει περιπτωση που καποιος εχασε.δεν ξερω τι Ups ηταν.οπως εχω ακουσει και περιπτωση που λεει οτι κερδισε.εγω δεν ειδα διαφορα παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...