zappy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Από όσα είδα στα μαγαζιά το crypto μου φάνηκε καλύτερο το χει δοκιμάσει κανείς; (Κάτι APC που κυκλοφορούσαν παλιά και ήταν καλά δε τα βλέπω τώρα οπότε κοιτάζω για άλλες μάρκες)
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 crypto και καλο δεν υπαρχει.τα apc μια χαρα κυκλοφορουν ακομα ψαξε για apc surge και θα τα βρεις.πχ το καλυτερο τους ειναι το apc surgearrest performance. 4
zappy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 έχεις δίκιο για τα apc κοίταξα σε μικρότερα μαγαζιά και τα βρήκα
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 και στο skroutz μπορεις να δεις που εχει.εγω πχ απο eshop το ειχα παρει.το πλαισιο δεν θυμαμαι αν φερνει πλεον .καποτε γενικοτερα ειχε apc μετα εφερε τα ανεπαναληπτα πρωτα μοναδικα ασυναγωνιστα turbo x οποτε ποιο το νοημα για apc. 1
toshd3000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 apc και crystalaudio επισης ειναι καλα (και ελληνικα!)
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 η crystal βγαινει πανω κατω στα ιδια λεφτα με apc να πω την αληθεια.το apc surge performance που θεωριεται το πιο καλο της σειρας κανει http://www.skroutz.gr/s/6230953/APC-PMF83VT-GR.html?keyphrase=apc+surge+performance ενω ενα αντιστοιχο crystal audio με 8 θεσεις http://www.skroutz.gr/s/4132628/Crystal-Audio-CP8-3900-70.html και στο πιο καλο τους http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/cables-electrical-equipment/polupriza/109768-crystal%20audio-8-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-sp-8?cmicc=skroutz η Crystal βλεπω δυο χρονια εγγυηση.η apc lifetime. και το βασικο για μενα η apc ειναι αμερικανικη και βγαζει τοσα χρονια τετοια προιοντα.η Crystal audio........βγαζει λιγο απο ολα
toshd3000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ακυρο για τα crystalaudio(και για το you.gr)! πηρα ενα απο το you.gr και μεσα ακουγοταν σαν να εχει σπασει κατι ..το εστειλα πισω και μου το εστειλαν επισκευασμενο μαλλον, φαινοταν καθαρα οτι εχει ανοιχτει αφου εχει εξογκωματα στα πλαγια!!και οταν παταω το κουμπι να κλεισει ακουγεται ενας θορυβος στιγμιαια σαν να βραχυκυκλωνει κατι ας πουμε καπως ετσι ενα τζζζ!!!!!!!!!εφυγε στα σκουπιδια! για τα cyberpower ξερει κανενας?
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 μπορει να μην το εστειλαν καν πισω και απλα να το ανοιξαν αυτοι και να το εβγαλαν αυτο που ειχε σπασει και να το ξανακλεισαν.εγω θα το ξαναπηγαινα πισω και θα ζηταγα καινουριο αλλιως θα μιλαγα με crystal audio απευθειας.γιατι να παρεις cyberpower και δεν παιρνεις apc? για ups μιλας ή για πολυπριζο?γιατι πολυπριζο cyberpower δεν εχω δει.και σε καθε περιπτωση apc θα προτιμουσα.
toshd3000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 εχω παρει και apc..απλα εψαχνα κατι μικροτερο σε ογκο αλλα μαλλον apc θα ξαναπαρω ναι για πολυπριζο cyberpower λεω
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 εχω παρει και apc..απλα εψαχνα κατι μικροτερο σε ογκο αλλα μαλλον apc θα ξαναπαρω ναι για πολυπριζο cyberpower λεω εχει διαφορα μοντελα η apc σε πολυπριζα απο μικρα σε πιο μεγαλα.το καλυτερο βεβαια ειναι το performance.θα το προτιμουσα απο τα cyber power που δεν θυμαμαι να εχω δει πολυπριζο καπου να εχουν. στο site τα ειδα μολις τωρα.http://www.cyberpower-eu.com/products/surge.htm σε μια γωνια θα το ριξεις οποτε μην ανησυχεις για το μεγεθος.η αληθεια ειναι οτι νεο apc surge performance ειναι λιγο πιο μεγαλο,ογκωδες απο το παλιο. πηγαινε σε apc αφου ξαναειχες στο παρελθον.
lak10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 το lifetime της apc ειναι πραγματικο? μηπως υπαχουν τιποτα ψιλα γραμματα? χαλαει πχ απο κεραυνο το στελω πισω και μου στελνουν αλλο?
Dare-Devil Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 το lifetime της apc ειναι πραγματικο? μηπως υπαχουν τιποτα ψιλα γραμματα? χαλαει πχ απο κεραυνο το στελω πισω και μου στελνουν αλλο? 7 ετών πολύμπριζο εμένα (σειρά performance με 8 sucko). Επί ένα 24ωρο προβλήματα με τον υποσταθμό της πολυκατοικίας . Έπεφτε το ρεύμα καθε λιγη ώρα και πολλές βυθίσεις τάσης . Να είχε πέσει σύνολο καμιά 10αρία φορές. Τα παιξε το apc έκανε εναν θόρυβο και δεν αναβε μετά. Τελικά άναψε . Τηλέφωνο στην schneider electric (τα κεντρικά για τα apc είναι ρουμανία αν θυμάμαι καλά) . Τους είπα τί έγινε και ότι ΤΕΛΙΚΑ δουλεύει . Αυτή αμέσως μου παν "δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα θα κάνουμε αμεση αλλαγή" . Τους είπα οτι δεν έχω απόδειξη και μου παν δεν χρειάζεται είναι σε εγγύηση εφόρου ζωής . Τέλος πάντων αποστολή απο εξωτερικό κούριερ express UPS νέο πολύμπριζο και επειδή αυτό που είχα καταργήθηκε μου στείλανε το ανανεωμένο που κυκλοφόρησε φέτος αν θυμάμαι καλά (που είναι σε λευκό χρώμα πλέον) απλά με παρακαλέσαν να στείλω το πολύμπριζο σε κάποιο κέντρο ανακύκλωσης και να σεβαστώ το περιβάλλον Για μένα μόνο APC . Schneider Electric είναι αυτή . Εγγύηση !Προσωπικά έχω 9 (!) πολυμπριζα όλα APC . Μόνο το ένα τα παιξε και αυτό λογικά απο τα προβλήματα του δικτύου . Όταν σου δίνουν εγγύηση lifetime προφανώς και θα τους προτιμήσω . Απο κει και πέρα εναλλακτικά εχω σε εκτίμηση τα EATON (MGE). 1
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 το lifetime της apc ειναι πραγματικο? μηπως υπαχουν τιποτα ψιλα γραμματα? χαλαει πχ απο κεραυνο το στελω πισω και μου στελνουν αλλο? η apc γενικοτερα την ακριβοπληρωνεις αλλα σε καποια θεματα ειναι πολυ καλη.ακομα και σε ups τους ειπα το προβλημα τηλεφωνικως και εστειλαν με courrier να φερει το καινουριο και να παρει πισω το παλιο.δεν τσεκαραν κατι παραπανω.
lak10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 εγω αποφασισα να τα σκασω και να παρω 4 πολυμπριζα apc συολικο κοστος 160 ευρω αλλα ξερω οτι θα τα βγαλουν τα λεφτα τους γιατι εδω στην περιοχη εχουμε θεμα με κεραυνους. θα τα κουμπωσω επανω στο ups σε ενα απο τα πολυμπριζα εχω βαλει την κεραια της tv σε αλλο εχω βαλει την τηλεφωνικη γραμμη. ειναι βεβαια λιγο τσουκτερα στην τιμη αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εγω αποφασισα να τα σκασω και να παρω 4 πολυμπριζα apc συολικο κοστος 160 ευρω αλλα ξερω οτι θα τα βγαλουν τα λεφτα τους γιατι εδω στην περιοχη εχουμε θεμα με κεραυνους. θα τα κουμπωσω επανω στο ups σε ενα απο τα πολυμπριζα εχω βαλει την κεραια της tv σε αλλο εχω βαλει την τηλεφωνικη γραμμη. ειναι βεβαια λιγο τσουκτερα στην τιμη αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις Καρα like.απλα τα πολυπριζα δεν εχει νοημα να τα βαλεις μετα το Ups αλλα πριν απο το Ups εκτος αν καταλαβα κατι λαθος.το βασικο ειναι οτι τα πληρωσες μια και σε 10 χρονια να χαλασει(δυσκολο) παλι θα στο αλλαξουν.το surge performance Πρεπει να το εχω κανα 5 αρι χρονια ισως και ακομα τιποτα δεν εχει καταλαβει. και θα μπορουσες κεραια και τηλεφωνικη γραμμη να τα βαλεις σε ενα αμα ειναι στον ιδιο χωρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα