ilouko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πατώντας 2 φορές το home button ότι είχες ανοιχτό εμφανίζεται πλέον αριστερά και δεν βολεύει. Υπάρχει ρύθμιση να εμφανίζονται δεξιά όπως στην προηγούμενη αναβάθμιση ;
technology_guy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν αλλάζει μέσα από ρυθμίσεις. Έτσι θα είναι από εδώ και πέρα οπότε άρχιζε να το συνηθίζεις
taslikos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Οτι ειπε ο προλαλησαντας. Ωστόσο πιστεύω οτι βολεύει περισσότερο....</p>
ilouko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Εμένα δεν με βολεύει καθόλου απο τα αριστερά.</p>
CloudAtlas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 κοιταξε μηπως προλαβαινεις να κανεις downgrade αν δεν σου αρεσει.
iMarilina Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά δηλαδή τώρα είναι πρόβλημα το ότι τις κάνανε τις εφαρμογές από αριστερά σαν καρτέλες και δεν είναι από τα δεξιά? Σε τί σου δημιουργεί ακριβώς πρόβλημα αυτό δεν κατάλαβα? (χαχα) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. 1
gRim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει είναι όπως έχει συνηθίσει ο καθένας πάντως εμένα με βόλεψε κατευθείαν και το προτιμώ έτσι. Θα προτιμούσα να έχει από κάτω τα εικονίδια των εφαρμογών για να διαλέγω πιο γρήγορα ποια εφαρμογή θέλω να ανοίξω γιατί με την προεπισκόπηση δυσκολεύομαι λίγο.
iMarilina Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 κοιταξε μηπως προλαβαινεις να κανεις downgrade αν δεν σου αρεσει. που να κάνει downgrade καλέ? στην iOS που τα ειχε "από κατω"? Χαχαχα... μααααααλλον δεν προλαβαίνει ξες. Άργησε δυο χρόνια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα