BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Avast εχω .ετρεξα και το malwarebytes ναι
darkdragon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν χάνεις κάτι αν τρέξεις το Junkware Removal Tool το βρίσκεις στο http://www.bleepingcomputer.com/download/windows/security-utilities/ δεν παίρνει χρόνο απλά καλό είναι να κλείσεις ότι τρέχει όχι το AV. Επίσης μπορείς από το avast να κάνεις ένα usb από τα εργαλεία ένα "δίσκο διάσωσης" αυτός απλά ελέγχει τον υπολογιστή κατά την εκκίνηση όπως το κάνει με τον έλεγχο εκκίνησης αλλά με αυξημένη δυνατότητα αυτό ανάλογα τι θα επιλέξεις παίρνει κάποιο χρόνο για να εκτελεστή. Α στο malwarebytes υπάρχει επιλογή για το anti-rootkit στα μενού του δεν είναι από προεπιλογή τσεκαρισμένο! Το πιθανότερο είναι από τροφοδοσία το πρόβλημά σου πάντως.
kirileman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω εδώ και μέρες το εξής πρόβλημα με τα Windows 10: - Πάω το πρωί να ανοίξω το PC, ανοίγει, βλέπω το post της mobo, εμφανίζεται η boot screen των Windows και αμέσως ο υπολογιστής σβήνει. - Μόλις τον ξανά ανοίξω όλα φορτώνουν ρολόι. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν ο υπολογιστής είναι για πολλές ώρες κλειστός και πάω να τον ανοίξω. Σβήνει απότομα στην boot screen όμως αν τον ξανά ανοίξεις μετά όλα ok. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Βρες τί κατέγραψε το event viewer. Είχα αντιμετωπίσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσένα στα windows 8 και έφταιγε το fastboot το οποίο και απενεργοποίησα (μαζί με το hibernation). Φαίνεται πως η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Στα windows 10 δε μου έχει παρουσιαστεί. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βρες τί κατέγραψε το event viewer. Είχα αντιμετωπίσει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσένα στα windows 8 και έφταιγε το fastboot το οποίο και απενεργοποίησα (μαζί με το hibernation). Φαίνεται πως η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Στα windows 10 δε μου έχει παρουσιαστεί. ΕΦΤΙΑΑΑΑΞΕΕΕΕΕ!!!ΕΦΤΙΑΞΕ φίλε με την δικιά σου λύση!! Απενεργοποιήσα το fastboot και 4-5 φορες που δοκίμασα κάνει κανονικά πλέον boot με την 1η!! Ευχαριστώ πολύ kirileman! Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2015 από BLuE_PaNtHeR
philos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το έκλεισα κι εγώ το fastboot (αν εννοείται το checkbox Turn on fast startup) Θα σας ενημερώσω το βραδάκι πως πήγε!
xristoforos89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παρόμοιο θέμα είχα και εγώ σε ένα dell e6440. Έσβησα τους drivers της κάρτας γραφικών που έδινε η dell, πέρασα επιτόπου απο amd και όλα καλά.
kirileman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το έκλεισα κι εγώ το fastboot (αν εννοείται το checkbox Turn on fast startup) Θα σας ενημερώσω το βραδάκι πως πήγε! Αυτό. Λογικά πρέπει να σου λύθηκε το πρόβλημα. ??? Επίσης, το fast startup ευθύνεται για το ότι το numlock παραμένει κλειστό στο μπουτάρισμα από κλειστό υπολογιστή. Αυτό είναι "πρόβλημα" για όσους έχουμε pin στα windows και θέλουμε να εισάγουμε τους αριθμούς από το αριθμητικό πληκτρολόγιο (που είναι και πιο εύκολο), χωρίς κάθε φορά να πατάμε πρώτα το numlock (σπάσιμο). Ενημερωτικά, αν έχετε ssd η διαφορά στο boot με fast startup off είναι ελάχιστη, πχ σε μένα είναι 1 δευτερόλεπτο παραπάνω, κλάιν.
philos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Διορθώθηκε κι εμένα! Απλά πλέον όταν συνδέομαι στα Windows αργεί να συνδεθεί αυτόματα στο διαδίκτυο το WiFi. Δε ξέρω βέβαια αν αυτό συμβαίνει επειδή άλλαξα αυτή τη ρύθμιση. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα