philos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω εδώ και μέρες το εξής πρόβλημα με τα Windows 10: - Πάω το πρωί να ανοίξω το PC, ανοίγει, βλέπω το post της mobo, εμφανίζεται η boot screen των Windows και αμέσως ο υπολογιστής σβήνει. - Μόλις τον ξανά ανοίξω όλα φορτώνουν ρολόι. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν ο υπολογιστής είναι για πολλές ώρες κλειστός και πάω να τον ανοίξω. Σβήνει απότομα στην boot screen όμως αν τον ξανά ανοίξεις μετά όλα ok. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Gas74 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και σε μενα φιλε ετσι εκανε και απλα τα εβγαλα.......ειναι 5 ετιας ο δικος σου?Το προβλημα σε εμενα ειναι η καρτα γραφικων,δεν υπαρχει driver για τα 10αρια....βρισκει καποιον μονο του ,δεν το σηκωνει και μαυριζε η οθονη ή εκλεινε.....
philos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δίσκο έχω έναν SSD Intel 120GB. Στην αρχή δε μου το έκανε πάντως! Κάρτα γραφικών έχω μια GTX 275 και της έχω βάλει τους drivers της nvidia για τα Windows 10...
Gas74 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δίσκο έχω έναν SSD Intel 120GB. Στην αρχή δε μου το έκανε πάντως! Κάρτα γραφικών έχω μια GTX 275 και της έχω βάλει τους drivers της nvidia για τα Windows 10... Τι να σου πω φιλε μου.....ανοιγε κανονικα,μια εκλεινε,μια δεν ανοιγε,με τις ωρες του......μου αρεσαν τα 10αρια αλλα δεν ητανε γραφτο....ειναι σιγουρα καποιος driver και σε σενα αλλα ποιος.....????
DolphinHq Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 μπορεί να χρειάζεσαι και κανένα σκανάρισμα για malware κλπ, για δες το και αυτό.
philos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Με τι προτείνετε να σκαννάρω; Για antivirus έχω το free panda cloud. Το θέμα είναι τι διαφορά έχει ένα boot μετά από ώρες (όπου εμφανίζεται το πρόβλημα), με ένα boot που γίνεται αμέσως μετά από ένα αποτυχημένο και μπαίνει κανονικά! Και από τη στιγμή που έχει γίνει επιτυχημένο boot, δεν έχω κανένα πρόβλημα στη λειτουργικότητα των Windows.. Να σημειωθεί επίσης ότι το σβήσιμο γίνεται λίγα κλάσματα δευτερολέπτου από τη στιγμή που εμφανίζεται η boot screen. Δηλαδή δε νομίζω να έχει προλάβει να φορτώσει πολύ πράγμα.
Gas74 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Με τι προτείνετε να σκαννάρω; Για antivirus έχω το free panda cloud. Το θέμα είναι τι διαφορά έχει ένα boot μετά από ώρες (όπου εμφανίζεται το πρόβλημα), με ένα boot που γίνεται αμέσως μετά από ένα αποτυχημένο και μπαίνει κανονικά! Και από τη στιγμή που έχει γίνει επιτυχημένο boot, δεν έχω κανένα πρόβλημα στη λειτουργικότητα των Windows.. Να σημειωθεί επίσης ότι το σβήσιμο γίνεται λίγα κλάσματα δευτερολέπτου από τη στιγμή που εμφανίζεται η boot screen. Δηλαδή δε νομίζω να έχει προλάβει να φορτώσει πολύ πράγμα. Ναι ετσι.....το σβήσιμο γίνεται λίγα κλάσματα δευτερολέπτου από τη στιγμή που εμφανίζεται η boot screen Υ.Γ. Ειναι σβησιμο?κλεινει εντελως ή φαινεται να ειναι σαν αδρανοποιηση ας πουμε......
philos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κλείνει τελείως ο υπολογιστής απότομα, σβήνουν τα φωτάκια κι ακούω το θόρυβο που κάνει η έλλειψη παροχής ρεύματος του μη SSD σκληρού δίσκου που έχω επίσης πάνω.
DolphinHq Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 θα σου πρότεινα Malwarebytes Anti-Malware για σκανάρισμα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 θα σου πρότεινα Malwarebytes Anti-Malware για σκανάρισμα Δεν νομίζω να φταίει αυτό μεγάλε. Παιδιά και εγω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα μόνο που εμένα δε το κάνει μετά απο πολλές ώρες ,αλλά και μετά απο 1 λεπτό να το σβήσω και το ανοιξω ξανα δε μπουτάρει στα windows.μέτα το ανοίγω και μπαίνει κανονικά στα windows 10. Δηλαδή ανοίγει πάντα με την 2η φορά Τι να κάνω? Να σημειώσω οτι είχα τρέξει το προγραμματάκι "disable windows 10 tracking" το run.Μήπως φταίει αυτό? Και ειχα απενεργοποιήσει όλα αυτά που γράφει στο link αυτό: http://www.howtogeek.com/221869/how-to-disable-or-configure-location-tracking-in-windows-10/
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 εκανα scan με Malwarebytes Anti-Malware/ superantispyware και adwcleaner και τους εσβησα τους ιούς που βρήκε αλλα το προβλημα παραμένει.Πάλι με την δευτερη κάνει boot.Τι να κάνω ?
DolphinHq Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Νεους drivers για μητρικη? για windows 10?</p>
darkdragon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως είναι θέμα τροφοδοσίας οι υπολογιστές είναι χρόνων αυτοί που το παρουσιάζουν; Σε άλλο μονοπάτι τώρα τι προστασία έχεις στον υπολογιστή σου;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εβγαλα και ξαναβαλα την μπαταρια ααπο το bios εκανα load optimal defaults sto bios και το προβλημα φαινεται να εφτιαξε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα