Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια κάρτα τηλεόρασης αναλογική την life view fly tv και ψάχνω κάποιο πρόγραμμα για να την δουλέψω. Ο λόγος είναι  για να αποθηκεύσω κάτι κασέτες vhs στο pc. 

Το pc στο οποίο θα γίνει η δουλειά τρέχει xp.

Έχετε να προτείνετε κάποιο?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

το καλυτερο με διαφορα για εμενα ηταν-ειναι σε windows 7 το windows media center

τωρα επειδη δοκιμασα πολλα σου προτεινω ProgDVB 7

ειναι δωρεν και ελαφρυ. Αν θες απλα να παρακολουθεις ιβι δεν εχεις θεμα,ακομα και αν κρασαρει ανοιγοκλεινει γρηγορα. Αν θες να κανεις και record τιποτα δεν θα σε ικανοποιησει

καλη τυχη φιλε!

Δημοσ.

Μιας και δεν κατάφερα να βγάλω άκρη μου είπε ο πατέρας μου ότι θα τις δώσει έξω να τις φτιάξουν. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

5 € του είπαν του πατέρα μου και είναι 2 κασέτες. Όταν έβαζα την κάρτα έβγαζε 2 άγνωστες συσκευές και την μία την εφτιαχνα με τον driver αλλά την άλλη όχι αλλά διαπίστωσα πως έχει και το video θέμα.

Δημοσ.

Παιζει να εχουμε την ιδια καρτα για την οποια ειχα δυσκολευτει υπερβολικα πολυ να βρω drivers ισως εχω καπου στο ντουλαπι τον driver εμενα θυμαμαι το αυτοκολητο που εχει απο κατω ελεγε το ακριβη μοντελο απλα μετα πρεπει να βαλεις το σωστο version καθως θελει ακριβως ακριβως αυτο που λεει γιατι με πιο παλιο η πιο νεο δεν παιζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...