alfaeffe Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 On 19/05/2020 at 10:35, Sevarina said: Πώς έκλεισαν γιατί το παράτησα στη τέταρτη σεζόν; Εχει τις περιληψεις στη wikipedia, δες εδω κατω κατω που εχει το τελευταιο επεισοδιο: https://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Get_Away_with_Murder_(season_6)
Edel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Είναι μυθοπλασία, είναι υπερβολικό, έχει ανακρίβειες αλλά ήταν εθιστικό, ήταν παντοδύναμο, είχε ερμηνειάρες. Το τελείωσα πριν λίγο, μου πήρε ένα μήνα, 90 επεισόδια. Το θεωρώ εμπειρία ζωής τη θέασή του. Το λάτρεψα. Έκλαψα. 1
najinblue3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Edel είπε Είναι μυθοπλασία, είναι υπερβολικό, έχει ανακρίβειες αλλά ήταν εθιστικό, ήταν παντοδύναμο, είχε ερμηνειάρες. Το τελείωσα πριν λίγο, μου πήρε ένα μήνα, 90 επεισόδια. Το θεωρώ εμπειρία ζωής τη θέασή του. Το λάτρεψα. Έκλαψα. Κλαιω, αλλα ναι ειναι πολυ καλη σειρα 1
alfaeffe Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Edel είπε Είναι μυθοπλασία, είναι υπερβολικό, έχει ανακρίβειες αλλά ήταν εθιστικό, ήταν παντοδύναμο, είχε ερμηνειάρες. Το τελείωσα πριν λίγο, μου πήρε ένα μήνα, 90 επεισόδια. Το θεωρώ εμπειρία ζωής τη θέασή του. Το λάτρεψα. Έκλαψα. Συμφωνω με το εθιστικο (ωραιο το να βλεπεις απο το πρωτο επεισοδιο τι γινεται στο τελος της σεζον αλλα να μην ξερεις ποιος και γιατι το εκανε), ωραιες ορισμενες ανατροπες, εξαιρετικη η ερμηνεια της καθηγητριας και αρκετα ομορφο τελος. Ωστοσο θα μπορουσε να ειναι λιγοτερες σεζον, απο ενα σημειο και μετα φανταζει υπερβολη μια καθηγητρια να αναμιγνύεται σε τοσους φονους που αφορουν τον κυκλο της.
Edel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Αν κάτσεις να το παρακολουθήσεις ξέροντας ότι μιλάμε για υπερβολική μυθοπλασία και σχετικά χαμηλή αληθοφάνεια, όλες οι σεζόν μς τις τόσες ανατροπές και το character development ειναι μια και μια! Δε με κουράσε καθόλου, θεωρώ ότι είναι τρελή κούρσα η όλη σειρά που δύσκολα σε αφήνει απογοητευμένο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα