Προς το περιεχόμενο

How To Get Away With Murder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ωραια σειρα μεν αλλα αρχιζει να κουραζει το ολο Εκανα φονο πως θα τη σκαπουλαρω μιλαω απ την ομαδα.Ποσους φονους ακομα θα κανει η ξανθια λεσβια; λολ
και συν τα  case of the week stories,     δεν λενε τιποτα ψιλοαδιαφορα.Πλεον δεν εχει αυτο το κατι που χαν τουλαχιστον οι 2 πρωτες σεζον,και πιστευω αν δεν ηταν η βαιολα ντειβις που τις παει ΤΕΛΕΙΑ αυτος ο ρολος.η σειρα θα ειχε ηδη κοπει.
το scandal  παντως με αρεσε πιο πολυ,εστω ,και αν το καναν λιγο σαπουνοπερα στο τελος

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, star12 είπε

ωραια σειρα μεν αλλα αρχιζει να κουραζει το ολο Εκανα φονο πως θα τη σκαπουλαρω μιλαω απ την ομαδα.Ποσους φονους ακομα θα κανει η ξανθια λεσβια; λολ
και συν τα  case of the week stories,     δεν λενε τιποτα ψιλοαδιαφορα.Πλεον δεν εχει αυτο το κατι που χαν τουλαχιστον οι 2 πρωτες σεζον,και πιστευω αν δεν ηταν η βαιολα ντειβις που τις παει ΤΕΛΕΙΑ αυτος ο ρολος.η σειρα θα ειχε ηδη κοπει.
το scandal  παντως με αρεσε πιο πολυ,εστω ,και αν το καναν λιγο σαπουνοπερα στο τελος

συμφωνω δεν εχει πολυ ψωμι ακομα 

μεχρι την 3η ηταν καλο

η 4η μετρια , η φετινη ηταν χαλια

ισως μια τελευταια σεζον να κλεισει τιμια και με λιγοτερα επεισοδια τα 15 ειναι πολλα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είδα το πρώτο επεισόδιο και δε ξέρω αν θα το συνεχίσω. Ψιλοβαρεθηκα. Δε μου φάνηκε και ιδιαίτερα έξυπνο. Επίσης όλοι οι ηθοποιοί μου φάνηκαν αχωνευτοι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Είδα το πρώτο επεισόδιο και δε ξέρω αν θα το συνεχίσω. Ψιλοβαρεθηκα. Δε μου φάνηκε και ιδιαίτερα έξυπνο. Επίσης όλοι οι ηθοποιοί μου φάνηκαν αχωνευτοι. 

να το δεις, η 1η και η 2η σεζον ειναι πραγματικα εξαιρετικες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα μόνο το πρώτο επεισόδιο είναι ψιλοαποτυχια;

Δίκιο είχε ενας παραπάνω ότι είναι σαν να βλέπεις καρτούν.

Και ο λόγος που τη γλίτωσε η κατηγορούμενη στο πρώτο επεισόδιο ...really?????? Ότι πιο ηλίθιο μπορούσαν να σκεφτούν.

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.
17 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Άρα μόνο το πρώτο επεισόδιο είναι ψιλοαποτυχια;

Δίκιο είχε ενας παραπάνω ότι είναι σαν να βλέπεις καρτούν.

Και ο λόγος που τη γλίτωσε η κατηγορούμενη στο πρώτο επεισόδιο ...really?????? Ότι πιο ηλίθιο μπορούσαν να σκεφτούν.

κοιτα η σειρα λεγεται πως να τη σκαπουλαρεις με φονο.ε και ολοι στη σειρα τη σκαπουλαρουνε.Παντως ελπιζω μη φαει κανσελ.Γυρισα απ το αλλο θρεντ στο OA   και ξενερωσα.μη ξενερωσω διπλα.

Δημοσ.
On 06/08/2019 at 01:01, star12 said:

κοιτα η σειρα λεγεται πως να τη σκαπουλαρεις με φονο.ε και ολοι στη σειρα τη σκαπουλαρουνε.Παντως ελπιζω μη φαει κανσελ.Γυρισα απ το αλλο θρεντ στο OA   και ξενερωσα.μη ξενερωσω διπλα.

Η 6η season θα ειναι η τελευταια

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συμπαθητικο το βρηκα το φιναλε. Εδειξε ολους του κεντρικους χαρακτηρες που επιβιωσαν στο μελλον με μια bittersweet αισθηση οτι για τους περισσοτερους πηγαν καλα τα πραγματα. Δε βρηκα το old age makeup πετυχημενο, οπως και το οτι τους εδειξαν υπερβολικα γηρασμενους. Κατα τ'αλλα η σειρα καλα εκανε και ολοκληρωθηκε, ισως επρεπε να ειχε ολοκληρωθει στους 3 κυκλους, τοτε με τον πρωτο μαθητη.

Δημοσ.

Εχοντας δει φετος τα 2 χειροτερα φιναλε σειρας εβερ στις πανω απο 100 σειρες που χω δει (Game of Thrones, House of cards), κρινω οτι μια χαρα ηταν το τελος της σειρας. Ητα παντα μια σειρα με πολλες αναληθοφανειες, που εβλεπες για τις ανατροπες και το shock value.

Ρισκαρε πολυ ο δημιουργος καθως κατα καποιον τροπο προσπαθησε να μιμηθει το καλυτερο φιναλε σειρας εβερ (Six Feet Under) αλλα τουλαχιστον
ο καθε χαρακτηρας πηρε αυτο που του αξιζε και ειχαμε closure.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...