Dreyar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Στις 4/10/2015 στις 12:20 ΜΜ, Τοξοβόλος___U__K είπε Tα σπάνε αμφότερες.Προτιμώ όμως το out in the dark. Tώρα για τις LGBT σκηνές που γίνεται ο τζερτζελές η Rhimes είχε δηλώσει στα Εmmy πως θέλει να αποδώσει την αληθινή κοινωνία και όχι τις συντηριτικούρες που κυριαρχούν στη τηλεόραση σε μια προσπάθεια να κανονικοποιηθούν σιγά σιγά οι LGBT χαρακτήρες στην mainstream ΤV Offtopic Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου To out in the dark είναι σαφώς ανώτερο. Αν η ίδια υπόθεση είχε στρέιτ ζευγάρι θα είχε γίνει χαμός. Ότι γίνεται η προσπάθεια γίνεται και ευτυχώς δεν δημιουργούν καρικατούρες πλέον. Και στην Ελληνική τηλεόραση το κατάφερε επιτυχώς ο Καπουτζίδης με τη σειρά Εθνική Ελλάδος αλλά λόγω budget τη κόψανε δυστυχώς. Ενώ στην 7η τέχνη η γκέι κοινότητα πλέον έχει ανέβει επίπεδο βλέπω πλέον τα τελευταία χρόνια ένα τεράστιο πισωγύρισμα όσον αφορά τη λεσβιακή κοινότητα. Ελάχιστες εξαιρέσεις σαφώς και υπάρχουν όπως το Freeheld. Αλλά πλέον όσες σκηνές ή χαρακτήρες από σειρές και ταινίες μου έρχονται στο μυαλό δεν έχουν καμία σχέση με την απόδοση της αληθινής κοινωνίας. Αν με έβαζες στα 15 μου να σκηνοθετήσω, το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε.
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 "Αναγκάζομαι" και ακούω τη σειρά τον τελευταίο καιρό και δε μπορώ να καταλάβω το hype με τίποτα. Τα πάντα είναι παρατραβηγμένα και δε μπορώ να καταλάβω σε τι genre ανήκει παρόλο που έχω "δεί" μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο.Το πιο κοντινό που μπορώ να το χαρακτηρίσω είναι δικαστικό δράμα αλλα tbh περισσότερο με παρωδία του είδους μου κάνει. ΠΟΛΥ παραπάνω σεξ απ'ότι χρειάζεται. Υπερβολές στη σεξουαλικότητα μιας και δεν υπάρχει ούτε μισός χαρακτήρας που να μην είναι gay/bi όποτε βολέψει. Μουσική που βαράει στ'αυτιά και δεν ταιριάζει καθόόόόόλου με ότι συμβαίνει (και είναι η μεγαλύτερη γκρίνια μου) και οι πιο μονοπλευροί χαρακτήρες στην ιστορία των μονόπλευρων χαρακτήρων. Σχεδόν καρτούν.Πιστεύω αν η μουσική δεν ήταν τόσο παράωρη θα έλεγε οτι βλέπεται, αλλα αυτό το άκυρο beat 24/7 δεν παλεύεται ιδιαίτερα. 2
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Στις 9/11/2015 στις 12:34 ΜΜ, klainmaingr είπε Υπερβολές στη σεξουαλικότητα μιας και δεν υπάρχει ούτε μισός χαρακτήρας που να μην είναι gay/bi όποτε βολέψει. Σιγά την υπερβολή.3 είναι στο main cast LGBT χαρακτήρες συν 1-2 ξέμπαρκους γκέστ αν κ όταν εμφανίζονται.Επι συνόλου τόσων χαρακτήρων ούτε αυτό που σου φαίνεται ως υπερβολή δεν παίζει να πιάνει καν το αντιπροσωπευτικό στην κοινωνία ποσοστό μας.Κάποιοι εχετε μάλλον παρασυνηθίσει στο heteronormative τριπάκι
klainmaingr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Στις 9/11/2015 στις 1:21 ΜΜ, Τοξοβόλος___U__K είπε Σιγά την υπερβολή.3 είναι στο main cast LGBT χαρακτήρες συν 1-2 ξέμπαρκους γκέστ αν κ όταν εμφανίζονται.Επι συνόλου τόσων χαρακτήρων ούτε αυτό που σου φαίνεται ως υπερβολή δεν παίζει να πιάνει καν το αντιπροσωπευτικό στην κοινωνία ποσοστό μας.Κάποιοι εχετε μάλλον παρασυνηθίσει στο heteronormative τριπάκι Ε 3 απο του 5 main χαρακτήρες.Anyway δε με νοιάζει αυτό, ας ήταν και όλοι. Αλλα φαίνεται σα να προσπαθεί να στηρίξει τη σειρά περισσότερο πάνω σε αυτό (σέξ ανεξαρτήτως κατεύθυνσης) παρά στο τι συμβαίνει. Σεξ και νταπα ντούπα. Ιδιαίτερη η μισή πρώτη season είχε 70% σεξ ακτς - 30% σενάριο. Βάζει κάτω game of thrones. Τώρα είναι κάπως πιο ήρεμα. Μάλλον δεν ήρθε η εποχή τους ακόμα. (I'm old) (Οι αριθμοί είναι 110% σωστοι γιατί τους έβγαλα απ το μυαλό μου )
firewalker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Το τελευταίο επεισόδιο ήταν πολύ αστείο.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 9/11/2015 στις 12:34 ΜΜ, klainmaingr είπε . Πιστεύω αν η μουσική δεν ήταν τόσο παράωρη θα έλεγε οτι βλέπεται, αλλα αυτό το άκυρο beat 24/7 δεν παλεύεται ιδιαίτερα. Dead can dance στο τελευταίο επεισόδιο. Φοβερη κλιμακωση δεν μπορεις να πεις. Ξεκουραζω τη θηκη μου 1
klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 3:46 ΜΜ, stormrain είπε Dead can dance στο τελευταίο επεισόδιο. Φοβερη κλιμακωση δεν μπορεις να πεις. Ξεκουραζω τη θηκη μου Σκεφτόμουν πως όλο το επεισόδιο ήταν σαν ένα μεγάλο trailer.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 5:45 ΜΜ, klainmaingr είπε Σκεφτόμουν πως όλο το επεισόδιο ήταν σαν ένα μεγάλο trailer. Καλο ειναι αυτο χονδρικα ε?
Kostasspil Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Εξαιρετική 1η σεζόν, σε καθηλώνει ως το τέλος. Ξεκινάω την 2η
Kostasspil Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ihyfrtoZVZ8T9tPVF3owKIO8EqZcKadtn1wA9r1YykE/edit#gid=415200993
ilianad Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 δεν το πολυψάχνω με τις σειρές, αλλα όταν την ανακάλυψα (την ειδα στο fox στη nova τυχαία) κόλλησα, το τραβηγμένο σενάριο ειναι βασικο πλέον για να πετύχει εμπορικά μια σειρα οποτε δεν με ενοχλεί. Οποτε cheers for season 3!!
Kostasspil Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Για season finale, πολύ χλιαρό επεισόδιο. Με εξαίρεση τα τελευταία 2''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα