Stefanos83b Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω μια κεραία που βγάζει rp-sma αρσενικό και ενα αντάπορα που βγαζει rp-sma αρσενικό (crc9 αρσενικό απο την άλλη οχι οτι παίζει ρόλο ) . Πως μπορώ να τα συνδέσω αυτά τα δύο ? Φαντάζομαι οτι χρειάζομαι κάτι σε rp-sma θυληκό - θυληκό , αλλά το ένα έχω εξωτερικό σπείρωμα ενω το αλλο έχει εσωτερικό σπείρωμα . Που μπορώ να βρώ RP-SMA με εναλλάξ σπείρωμα ? Υπαρχει τέτοιο πράγμα ? Ευχαριστώ Υ.Γ. Αμα κάποιος έχει απορία πως μπλέχτηκα έτσι , είναι επειδή θέλω να συνδέσω μια κεραία σε 3g stick που έχει θυληκό CRC9 . Απλά δεν θέλω να μπαίνει απευθείας γιατι αυτά τα βύσματα έχουν μια τάση να σπάνε . Εϊναι λίγο ψεύτικα . Χμμ μάλλον βρήκα αυτό που χρειάζομαι . Πηρα αυτό http://www.ebay.com/itm/271847027517. Απλά η ονομασία στα βύσματα είναι λίγο πολύπλοκη . Ευχαριστώ , μπορεί να κλείσει .
jkoukos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ενημερωτικά δεν είναι και οι 2 ακροδέκτες RP-SMA. Μόνον ο ένας, ο άλλος είναι απλός SMA. RP-SMA = Reverse Polarity SMA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα