rfc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Και το 2007 απλα τελειο ειναι και τα κανει ολα. Και δεν ειναι και τοσο βαρυ οσο τα επομενα. Αλλιως 2010 τα οποια ομως ειναι βαρια. Τα επομενα ποτε δε καταλαβα γιατι τα εβγαλαν η αληθεια ειναι. προφανως γιατι επρεπε κατι να βγαλουν για να πουλησουν ειναι η απαντηση. 1
Makeran Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Και το 2007 απλα τελειο ειναι και τα κανει ολα. Και δεν ειναι και τοσο βαρυ οσο τα επομενα. Αλλιως 2010 τα οποια ομως ειναι βαρια. Τα επομενα ποτε δε καταλαβα γιατι τα εβγαλαν η αληθεια ειναι. προφανως γιατι επρεπε κατι να βγαλουν για να πουλησουν ειναι η απαντηση. Συμφωνώ φίλε μου και του προτείνω κι εγώ 2007(είναι το αγαπημένο μου) ή 2010. 2013 και 16 δεν έχουν καμία διαφορά, τα έκαναν πιο βαριά και άλλαξαν και το ribbon. Το 2003 δε μου άρεσε καθόλου, παρόλο που μερικοί το νοσταλγούν, αλλά δε στο προτείνω, γιατί τα αρχεία .docx τα ανοίγει, μερικές φορές, χειρότερα και από Libreoffice. 1
eMike Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνώ φίλε μου και του προτείνω κι εγώ 2007(είναι το αγαπημένο μου) ή 2010. 2013 και 16 δεν έχουν καμία διαφορά, τα έκαναν πιο βαριά και άλλαξαν και το ribbon. Το 2003 δε μου άρεσε καθόλου, παρόλο που μερικοί το νοσταλγούν, αλλά δε στο προτείνω, γιατί τα αρχεία .docx τα ανοίγει, μερικές φορές, χειρότερα και από Libreoffice. Ναι ε?........ Θερμή παράκληση... αν δε ξέρετε μη γράφετε ότι να'ναι.... 1
Makeran Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ναι ε?........ Θερμή παράκληση... αν δε ξέρετε μη γράφετε ότι να'ναι.... Και εσύ που ξέρεις, για πες μου καμιά σημαντική αλλαγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα