thomasG4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή ο καιρός δεν βλέπω να μας κάνει το χατήρι, όποιος έχει αϋπνίες μπορεί να κάτσει να το δει απο εδώ live: http://www.ustream.tv/NASAHDTV/theater 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή ο καιρός δεν βλέπω να μας κάνει το χατήρι, όποιος έχει αϋπνίες μπορεί να κάτσει να το δει απο εδώ live: http://www.ustream.tv/NASAHDTV/theater Μπααα προτιμώ να το δώ γνήσιο .Θα περιμένω ως το 2033 άμα είναι. 1
nickarmy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 κρίμα , δεν φαίνεται τίποτα τώρα φαίνεται το φεγγάρι
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Βγήκα στο μπαλκόνι αλλά το μόνο που μοιάζει με φεγγάρι είναι η κιλότα της κούλας απέναντι που είναι απλωμένη. Δεν θυμάμαι βέβαια αν έχω δει ποτέ το φεγγάρι από το μπαλκόνι μου: Oh well, αύριο ποστάρετε κανα βίντεο εδώ να δούμε και εμείς λίγο
vsl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Βγήκα στο μπαλκόνι αλλά το μόνο που μοιάζει με φεγγάρι είναι η κιλότα της κούλας απέναντι που είναι απλωμένη. Δεν θυμάμαι βέβαια αν έχω δει ποτέ το φεγγάρι από το μπαλκόνι μου: Oh well, αύριο ποστάρετε κανα βίντεο εδώ να δούμε και εμείς λίγο Ζήτα να σε πάνε σε άλλο κελί. 5
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέχρι το επόμενο υπερφέγγαρο θα με έχουν αλλάξει λογικά
mech35 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Για να ζηλεψετε εγώ από Πάτρα το είδα. Κόκκινο κατακοκκινο ! άντε καληνύχτα τωρα
CtrlFreak Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μπάλες. I''ll be back το 2033 λοιπόν. 1
Pintsie Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπω μερική τώρα. Πολύ μεγάλο το φεγγάρι! και ήμουν στο δρόμο από τις 6 παρά και δεν είδα τίποτα ρε γαμώτο, λόγω συννεφιάς. Έστω και η μερική έκλειψη που βλέπω τώρα καλή είναι
CtrlFreak Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Και μόλις βγει ο ήλιος πάνε τα σύννεφα. FML. 1
coffeex Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ήταν γαμάτο ειδικά με κιάλια. Εγώ είδα το φεγγάρι με τον ερευνητή του τηλεσκοπίου και ήταν κατακόκκινο πάλι καλά που μας έκανε την χάρη ο καιρός.
thomasG4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μερικές photos Washington DC, USA Δίπλα απο το πύργο του Eiffel Mt. Shasta California Time Lapse Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2015 από thomasG4 6
Miracle Worker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ σηκώθηκα 6 παρά που ήταν κόκκινο και το κοίταζα για κάνα 10λεπτο. Ήταν πολύ χαμηλά. Ακόμα και στο χωριό έκανα πόση ώρα να το εντοπίσω και ίσα που φαινόταν από την αυλή του γείτονα. Αν ήξερα ότι θα ξαναγινόταν άσπρο θα έφερνα καρέκλα, καφεδιά και ακουστικά, αλλά φοβόμουν μη με δουν και τα γερόντια μες τα σκοτάδια και πάθουν συγκοπή. Πάντως δεν ξέρω αν είχε σχέση με το φαινόμενο, αλλά πρώτη φορά έβλεπα τα αστέρια τόσο φωτεινά. Ήταν σαν αυτές τις φωτογραφίες με τους έναστρους ουρανούς.
d_gkal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 προσωπικα περα απο συννεφα δεν ειδα κατι αλλο
YiN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Έβαλα ξυπνητήρι. Σηκώθηκα στις 5. Έφτιαξα καφέ. Ετοίμασα τρίποδο, μηχανή, φακό κλπ. Πήγα ταράτσα. ..και πήρα τα 3 γιατί η διπλανή πολυκατοικία έκρυβε το θέαμα. Φυσικά κομμάτια στη δουλειά όλη μέρα μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα