ntelis1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα. Εχω Μαγαζι και απο δίπλα σπίτι με ίδια τηλεφωνική γραμμή εχω και 2 ρουτερ ενα Thomson σπίτι και ενα άλλο στο Μαγαζι και τα δυο τα εχω συνδεμενα στην ίδια τηλεφωνική γραμμή οταν κλείνω του μαγαζιού ανοίγω του σπιτιού και εχω ιντερνετ και το αντίθετο. Προσπάθησα να κανω bridge το Thomson σημερα μέσω του wizard που εχει έκλεισα τ dhp και εκανα ολα τα βήματα αλλα δεν τα κατάφερα. Αν γινει αυτο που σκέφτομαι θα εχω και στο Μαγαζι και στο σπίτι ενσυρματα και ασύρματα ιντερνετ; Αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ. Η να μου πει κάποιο τροπο να εχω και στα δυο ενσυρματα και ασύρματα ιντερνετ ταυτόχρονα Sent from my iPhone using Insomnia
Jason 93 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω εχω 2 thomson επισης. ενα tg585 v.8 και ενα tg585 v.7. Εχω συνδεσει τη γραμμη του τηλεφωνου στο v8 και εχω τραβηξει ενα ethernet καλωδιο απο το v8 στο v7. Μετα απο το setup wizard του v7 το εκανα bridge με κλειστο το dhp και δουλεψε κανονικοτατα ως αναμεταδοτης. Μετα απο τις ρυθμισεις του wireless εβαλα τον ιδιο κωδικο και στα δυο για το ασυρματο. Αυτη την στιγμη εχω διπλασια εμβελεια. Ασυρματα εκπεμπονται 2 διαφορετικα δυκτια. Εχε υποψιν σου οτι εμενα τα δυο ρουτερ ειχαν εξ' ορισμου διαφορετικες ip. Αν εχουν ιδια ip δεν θα δουλεψει.
ntelis1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Έχουν διαφορετική ip τα ρουτερ το ενα εχει 192.168.1.1 και το Thomson 192.168.1.254 και το Thomson στο σπίτι το σύνδεσα κατευθείαν στη πρίζα τηλεφώνου δεν μπορω να τραβήξω καλώδιο LAN απο το Μαγαζι στο σπίτι! Μήπως γιαυτο δεν γίνετε επειδή το σύνδεσα και το δεύτερο ρουτερ στην πρίζα τηλεφώνου; Πρεπει να συνδεθεί με καλώδιο LAN; Εγω ήθελα να τα κανω μια γέφυρα μεταξύ τους με κάποιο τροπο ωστε να εχω ιντερνετ και στο σπίτι. Sent from my iPhone using Insomnia
NikosKallithea Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Για να κανείς γέφυρα το ένα από τα δύο προϋπόθεση είναι αυτό που θα γίνει γέφυρα να αποσυνδεθεί από την γραμμή του ΟΤΕ, δηλαδή ένας μόνο ρουτερ θα συγχρονίζει
ntelis1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ετσι το εχω και δουλεύει. Οταν κλείνω το ενα ανοίγω το άλλο. Υπάρχει καποιος τρόπος να εχω ιντερνετ ενσυρματα και ασύρματα και στα δυο μέρη; access point kai repeater θα κανουν δουλεια; Εχω διαφορετικό ρεύμα αλλα ίδια τηλεφωνική γραμμή; Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 α.δεν γινεται να συγχρονισουν 2 ρουτερ ταυτοχρονα με την ιδια γραμμη. β.δεν γινεται να παιξει Powerline εφοσον μιλαμε για αλλο πινακα/ρολοι δεη. γ.αν ριξεις καλωδιο ναι θα κανεις δουλεια.καλωδιο ethernet απο το ενα στο αλλο με σκοπο ενα απο τα 2 να γινει access point. d.αν δεν μπορει να περαστει καλωδιο τοτε πας σε καποιο Repeater Πχ tp link 801nd. δεν θες access point αλλα Repeater. το ap παιρνει με ethernet ενω το Repeater/extender παιρνει ασυρματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα