Προς το περιεχόμενο

Eπεξεργαστής Intel Quad Core i7-2600, 3.4 GHz, Socket H2 (LGA 1155) 134.90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι προιόν EOL και δεν θα έρθει ξανά. Κανονικά δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται στο site.Τουλάχιστον αυτό είπαν στην αρχή της βδομάδας σε εμένα πριν ακυρώσουν την παραγγελία μου. Μιλήστε στο τηλέφωνο μαζί τους καλύτερα πριν αγοράσετε μητρικές και τα συναφή.

Δημοσ.

με πηραν τηλεφωνο κανενα 2ωρο μετα που εριξα την παραγγελια.μου ανεφερε κατι σαν recycle κατι....απο την Intel.ουσιαστικα η Intel θα ανακαλεσει τους καινουργιους απουλητους επεξεργαστες που εχει ανα τον κοσμο απο τα μαγαζια και θα τους στειλει σε αυτη την τιμη στα μαγαζια που εχουν δειξει ενδιαφερον οπως το συγκεκριμενο.το ολο θεμα μπορει να παρει 2 και 3 μηνες.η παραγγελια δεν μπορει να εκτελεστει και θα τηρηθει λιστα αναμονης και προταιρεοτητας.στην αρχη ειπα να τον ακυρωσουμε αλλα μετα του ειπα να με βαλει στην λιστα και οταν με το καλο και εαν ερθει θα τον παρω.

• Like 1
Δημοσ.

με πηραν τηλεφωνο κανενα 2ωρο μετα που εριξα την παραγγελια.μου ανεφερε κατι σαν recycle κατι....απο την Intel.ουσιαστικα η Intel θα ανακαλεσει τους καινουργιους απουλητους επεξεργαστες που εχει ανα τον κοσμο απο τα μαγαζια και θα τους στειλει σε αυτη την τιμη στα μαγαζια που εχουν δειξει ενδιαφερον οπως το συγκεκριμενο.το ολο θεμα μπορει να παρει 2 και 3 μηνες.η παραγγελια δεν μπορει να εκτελεστει και θα τηρηθει λιστα αναμονης και προταιρεοτητας.στην αρχη ειπα να τον ακυρωσουμε αλλα μετα του ειπα να με βαλει στην λιστα και οταν με το καλο και εαν ερθει θα τον παρω.

Καλά 40...

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταια φορα που πηρα email για "απουλητους" επεξεργαστες δεν τους εδιναν ενα ενα αλλα 50αδες. Απο εκει και περα με τα Capital Controls στην θεση σου δεν θα περιμενα κατι.

Δημοσ.

Υποθέτω πως δεν αναφέρεσαι σε μένα, γιατί ούτε διαμένω Ελλάδα, ούτε και με ενδιέφερε ποτέ το κυνήγι της άγριας χήνας. Και το "καλά 40" είναι φράση, όχι ένδειξη στόκ. Πιθανώς να αναφέρεσαι σε κάποιον άλλον πιο πάνω ίσως. :)

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν , να εμφανιστούν παλιότεροι επεξεργαστές σε πολύ δελεαστικές τιμές . Ειχα τσιμπήσει εναν έτσι . Απλά είναι κάπως περιορισμένα τα κομμάτια . Πιστεύω οτι αμα κάποιος τον πάροει αξίζει τα λεφτά του . 

Επιπλέον θα υπάρχει και μια δυσκολία στο να βρείς motherboard .

Δημοσ.

...

Επιπλέον θα υπάρχει και μια δυσκολία στο να βρείς motherboard .

Οχι ιδιαίτερη, κυκλοφορούν ακόμα αρκετά μοντέλα σε Asrock, Asus, Gigabyte...

Δημοσ.

Καλά 40...

δεν την καταλαβαινω την παραθεση σου.λες να μην σκεφτηκα οτι καλα 40 απο μονος μου?ας ακυρωθει ο επεξεργαστης ουτε που με νοιαζει....οπως δεν θα καταλαβεις και εσυ το σχολιο μου τωρα που σου απανταω ;)

προς ενημερωση του τι μου ειπαν σχολιασα παιδια,οχι για διαφημιση του μαγαζιου.

Δημοσ.

Υποθέτω πως δεν αναφέρεσαι σε μένα, γιατί ούτε διαμένω Ελλάδα, ούτε και με ενδιέφερε ποτέ το κυνήγι της άγριας χήνας. Και το "καλά 40" είναι φράση, όχι ένδειξη στόκ. Πιθανώς να αναφέρεσαι σε κάποιον άλλον πιο πάνω ίσως. :)

Αναφερομαι γενικα στο σχολιο του φιλου που του ειπαν πως αν υπαρχει ενδιαφερον θα φερουν κομματια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...