TheAccountant Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 λολ... την ειχα ξεχασει αυτη την εταιρια οτι υπαρχει... Παλι βλακειες. Φανταζομαι και overpriced. Μεχρι το 2016 θα φτάσουν... συνέχεια δεν θα έχουν με αυτα που φτιάχνουν.
driverpit Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τιμή ανάλογα με της ανάγκες της εταιρίας πάντως μην το περιμένετε κάτω από τα 350 ευρώ
haHa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Βρε τα θηρία πότε πρόλαβαν και ενσωμάτωσαν και το Rose Gold.... that was fast Απο το 2014 πριν τους αντιγραψει αλλη εταιρεια... http://www.slashgear.com/htc-one-m8-coming-in-two-new-colors-for-verizon-03331845/ ... Amber Gold has a hint of red to it, more like a rose gold.
damoclesword Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς η HTC είναι πλέον πίσω τεχνικά και εμφανισιακά (το λέω ως φαν της εταιρείας και κάτοχος συσκευών της) και μπροστά τιμολογικα. Αν κατάφερνε να αντιστρέψει αυτά τα δύο θα έμπαινε πάλι στο παιχνίδι,γιατι τώρα παίζει από τον...πάγκο. Όσον αφορά το συγκεκριμένο τηλέφωνο,αν αληθεύουν τα leaks,εμένα μου μοιάζει σαν ένα desire με μεταλλικό σασί απλά. Δηλαδή αν αυτό είναι το σχέδιο της κυρίας Wang για επανάκαμψη της εταιρείας... θα έλεγα πως τελειώνει το 2015 αν δεν το πήρε χαμπάρι..
21century Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ χρώμα χωρίς να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό
Skavenger Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό το πράγμα που πλέον όλοι λίγο πολύ θέλουν να μοιάσουν με το iPhone δεν το καταλαβαίνω.
damoclesword Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 To iphone εμοιασε με HTC One M7 αλλά εντάξει. Μιας και το iPhone πούλησε μερικά εκατομμύρια περισσότερες συσκευές...Η ιστορία γράφεται από τους νικητές άλλωστε.
dali13gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Απο το 2014 πριν τους αντιγραψει αλλη εταιρεια... http://www.slashgear.com/htc-one-m8-coming-in-two-new-colors-for-verizon-03331845/ Μάλλον αχρωματοψία πρέπει να έχει ο αρθρογράφος αν βλέπει rose gold αυτό Rose gold είναι αυτό: Ή αυτό: Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2015 από dali13gr
DJTaurus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Έγιναν leak και οι φωτογραφίες σε μεγαλύτερη ανάλυση. Οπότε έχουμε και λέμε..... ένας τύπος μπαίνει σε ένα bar με το 6S και βγαίνει με το One A9... πόσο πλήρωσε για τα ποτά?
ChimairaX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Αυτό το πράγμα που πλέον όλοι λίγο πολύ θέλουν να μοιάσουν με το iPhone δεν το καταλαβαίνω. δυστυχώς ίδιο με το Iphone 6 στα πλαίσια πάνω κάτω.... copy,copy,copy... σε λιγο ολα τα τηλεφωνα θα ειναι ιδια. αυτοι που τα σχεδιαζουν δεν εχουν πια ιδεες? ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟχιιιιιιιι δεν είμαι iPhone 6s αλλά προσπαθώ φιλότιμα να του μοιάσω...........ρε πλάκα κάνετε...... Εδώ ήμουν την ημέρα που ανακοινώθηκε το iPhone 6 και όλοι έλεγαν ότι η Apple αντέγραψε την HTC. Τώρα μπαίνω και βλέπω να λέτε ότι η HTC αντιγράφει το σχέδιο του iPhone 6!!! Δηλαδή αυτό το πράμα ξεπερνάει την λογική μου. Παραθέτω την φωτογραφία του HTC One M7. Συσκευή που κυκλοφόρησε 18 ΜΗΝΕΣ πριν το κινητό σας. Και φωτογραφία του HTC One M8 που κυκλοφόρησε 6 ΜΗΝΕΣ πριν το αγαπημένο σας κινητό:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα