spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω βαλει 18.50 τωρα τον πολλαπλασιαστη κ ειναι 3.70 αλλα κατι δε παει καλα αργει υπερβολικα στην εκκινηση δεν ειναι λογικο αυτο ετσι δεν ειναι; Φοβαμαι να τα παω κατευθειαν οσο τα εχεις βαλει γιαυτο ανεβαζω 0.5 τη φορα μηπως εχει να κανει με τη ραμ?? στο cpu z βλεπω οτι ποτε ειναι 1.4ghz (wtf) και ποτε ανεβαινει στα 4.3.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 όταν δεν κάνεις κάτι η συχνότητα και η τάση πέφτει(απλα παράξενο εσενα δεν πέφτει χαμηλα-νομίζω 0,8 ειναι σε idle)επειδή τα C states είναι ενεργά. το HPC το έχεις ενεργό; τρέξε το prime και δες εαν πέφτει η συχνότητα η γίνεται κάτι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 καταρχην μια απλη ερωτηση,εχεις κλιματισμο στο δωματιο σου? αν ναι ποσους βαθμους εχεις μεσα στο δωματιο???γιατι με αερα και νερο ο επεξεργαστης δεν μπορει να εχει ιση η χαμηλοτερη θερμοκρασια απο το περιβαλλον.αφου απαντησεις στα παραπανω η ερωτηση ειναι μηπως διχνει λαθος θερμοκρασιες η μητρικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχω κλιματισμο γυρω στους 25 βαθμους δεν εχω και θερμομετρο πανω φιλε xristara θα ανεβασω μια εικονα να δεις απο τα bios περιμενε σιγγουρα κατι δε παει καλα αφου δεν εμφανιζει μερικες τιμες στο mit status Εκανα load default settings και στο cpu ratio k cpu frequency εκει που δεν εχει κατι τωρα τα εχει κανονικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και εμενα 1,4 ειναι σε idle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Cpb ratio και cpb frequency δε τα εμφανιζει το mit status εχει κατι παυλες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ναι μπορεί να σε κόβουν οι μνήμες διαφορετικές χωρητικότητες βλέπω,έχουν και διαφορετικους χρονισμους latency κλπ; εαν ναι,δεν ειναι σωστό να γινει ετσι oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να κανω να βαλω τις default ρυθμισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 εαν δεν μου πεις τι ραμ φοράς δεν μπορώ να σου πω πιθανότατα εαν ειναι διαφορετικού χρονισμού οι ραμ και διαφορετικών τάσεων επίσης να ειναι ασταθες το παραμικρό oc. Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό ομως μιας και δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω,ίσως εαν φτιάξεις αλλο θέμα περι OC να σου απαντήσουν οι guru του θέματος περι amd OC. (adtakhs,alldaynews,ultraex,storm1978) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 2 kingston των 2gb η καθε μια σε dual channel και 1 κινγκστον των 4 ιδια ταχυτητα ολες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα το αφησα με τις ρυθμισεις που μ εδειξες μια χαρα παει απλα ενημερωσεις νωριτερα γιαυτο ψιλοσερνοταν το θεμα τωρα ειναι οτι στο hwinfo σε idle δειχνει πολυχ αμηλη θεεμοκρασια 17 βαθμους που σημαινει οτι ειναι σιγουρα λαθος! Με τι να μετρησω τι θερμοκρασια τωρα. Αυριο λεω να κανω ενα 3ωρο torture test με το prime 95 αλλα δεν ξεεω με τι να μετρησω τη θερμοκρασια τωρα αφου το hwinfo δειχνει λαθος....καμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 σου ειπα για θερμοκρασία amd overdrive. το hwinfo δείχνει σωστά απο τους 40 και πάνω,εαν έβλεπες θερμοκρασία 2°C η κάτι αλλο τότε σίγουρα δεν μετρούσε καλά. και μένα εκει δείχνει τριγύρω αλλα θα το δεις οτι σε συνδιασμό με το overdrive μετράνε το ιδιο πράγμα(το κάθε πρόγραμμα με τον τρόπο του γιατι το overdrive μετράει margin) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πως μπορω να υπολογισω τη σωστη θερμοκρασια με το margin πχ αν λεει thermal margin 51 βαθμοι ποσο ειναι η κανονικη θερμοκρασια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 απλα έχεις 51 βαθμους μέχρι το όριο του επεξεργαστή. η ΑΜD δίνει νομίζω 70°C οριο στο συνολο και 62 στους πυρήνες. το overdrive νομίζω μετράει θεμοκρασία πυρήνα. σε πλήρες φόρτο να σε απασχολεί η θερμοκρασία και η σταθερότητα μιας και λες δεν εχεις δοκιμάσει τέστς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστα. http://www.overclock.net/t/1348623/amd-bulldozer-and-piledriver-overclocking-guide-asus-motherboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα