spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα φιλοι μου εχω τον fx 6300 στην εργοστασιακη ταχυτητα 3.5ghz μαζι με τη ψυκτρα cm hyper 212 evo σε κουτι με 2 φαν ο μπροστινος βαζει αερα και ο πισω βγαζει. Σε idle ειναι 25-26 βαθμους ενω σε full load πχ στο gta v που επαιζα χθες φτανει μεχρι 42 βαθμους? Νομιζω οτι ειναι υψηλες θερμοκρασιες για τετοια ψυκτρα τι λετε? Πως θα καταφερω να ριξω τη θερμοκρασια εστω 2 η 3 βαθμους να μη περναει τους 40 τουλαχιστον? Εγω σκεφτηκα να βαλω στη ψυκτρα 2 aftermarket ανεμιστηρες συγκεκριμενα αυτους εδω http://www.e-shop.gr/enermax-uctb12p-tbsilence-pwm-series-120mm-fan-p-PER.663578Οποιαδηποτε καλυτερη ιδεα ευπροσδεκτη. ΥΓ. Ο cpu ειναι καινουργιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 αδερφε τρολλαρεις ετσι? τι εννοεις ειναι υψηλες οι θερμοκρασιες?ειναι καλυτερες απο αυτες που μπορει ενας υποψηφιος κατοχος amd να φανταστει ποτε οτι θα εχει με αεροψυξη... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δε ξερω και πολλα πανω στο θεμα αλλα η 212 evo που μου την προτειναν πολυ νομιζω μπορει και καλυτερες θερμοκρασιες.. Αν βαλω 2 φαν θα πεσει καθολου λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 το πιθανοτερο ειναι μηδεν με εναν βαθμο...οι θερμοκρασιες σου ειναι παραπανω απο πολυ καλες μην αγχωνεσαι!σκεψου οτι τωρα μπαινει και χειμωνας και θα πεσει κ αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Η 212 evo είναι μια πολύ καλή ψύκτρα για τα λεφτά που κοστίζει (περίπου 35 ευρώ αν δεν κάνω λάθος). Οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά. Αλλοι με gaming φτάνουν τους 60(και λίγο λέω). Αν ψάχνεις κάτι καλύτερο -τσάμπα λεφτά μιας και είσαι οκ- πας σε Noctua, Cryorig, Phanteks ή υδρόψυξη. Με μια ματιά στις αγγελίες θα βρείς Η60 με 50-60 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Η πραγματικά δεν ξέρεις τι παίζει η τρολάρεις. Και συγνώμη δηλαδής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαρτιστω πολυ για τη βοηθεια παιδια απλα ηθελα να ξερω γιατι ειναι νεος επεξεργαστης και προοριζετε για βαρια χρηση gaming.. Αρα δεν αξιζει λεφτα για ανεμιστηρα δε θα δω διαφορα ετσι? Φιλε 2 μερες τον εχω δε ξερω και πολλα για τον επεξεργαστη γιαυτο ρωταω εδω.. δεν υπαρχει λογος να τρολαρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα και εσυ, μην υπερβαλλεις. "βαρια χρηση gaming".Στα stock clocks δεν το λες και πολυ βαρβατο....Απορω τι σου πλασαρανε και τα λες ετσι.40C full load λεει! Βtw και εγω τον ιδιο εχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 και γω με την ψύκτρα της υπογραφής σε stock είχα περίπου τέτοιες θερμοκρασίες χωρίς turbo γιατί μαλακιζόταν και εριχνε τα ρολογια στα 3GHz. πλεον με το ανέβασμα εχω 48-50 υπο "βαριές" λειτουργίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Βαρια εννοω πολλες ωρες παντως στο gta v τρεχει αψογα και με τη κανονικη ταχυτητα του επεξεργαστη οποτε δε θα μπω στο πειρασμο για oc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 παντως να ξερεις οτι αναλογως την μητρικη που εχεις και βαση της ψυκτρας που εχεις με 2 κλικ κυριολεκτικα την μπας στα 4 ghz και θα δεις διαφορες στα fps... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω την gigabyte 990xa μπορεις να δωσεις τα φωτα σου δασκαλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 FX-6300 με 212 Evo στις stock ειναι πραγματικα αμαρτια. παντως να ξερεις οτι αναλογως την μητρικη που εχεις και βαση της ψυκτρας που εχεις με 2 κλικ κυριολεκτικα την μπας στα 4 ghz και θα δεις διαφορες στα fps... Με turbo παει 4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Λιγο πιο αναλυτικα αν μπορεισ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 παντως να ξερεις οτι αναλογως την μητρικη που εχεις και βαση της ψυκτρας που εχεις με 2 κλικ κυριολεκτικα την μπας στα 4 ghz και θα δεις διαφορες στα fps... Και καπως ετσι μπηκε στον πειρασμο...και τιναξε το συστημα στον αερα! Kidding 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα