Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασία

dimstra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρήκα το παρακάτω post και αναρωτιέμαι πως μέτρησε την θερμοκρασία ο φίλος ;

Δημοσίευση 18 Σεπτέμβριος 2015 - 02:59 μμ

Με το τελευταίο upgrade αρχίζει πλέον και στρώνει για τα καλά το πράγμα (για παράδειγμα στο outlook v15.14).

Πιο παλιά άνοιγα ένα πρόγραμμα του office και πήγαινε η θερμοκρασία στους 80 βαθμούς ενώ τώρα μένει στους 45-50 που είναι το κανονικό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απίστευτο, δεν περίμενα ποτέ ότι πρέπει να παρακολουθώ τη θερμοκρασία !

Το αγόρασα, ευχαριστώ 

Τα ασφαλή πλαίσια είναι αυτά που έχει default, δηλαδή έως 85 βαθμούς ?

• Like 1

Το αγόρασα, ευχαριστώ 

Τα ασφαλή πλαίσια είναι αυτά που έχει default, δηλαδή έως 85 βαθμούς ?

και το iStat menu που χρησιμοποιώ εγώ τα λέει επίσης αν θες εναλλακτική. Και παραπάνω μπορεί να πάει αν το ζορίσεις με κάποιο πρόγραμμα, μην υπεραγχώνεσαι πάντως. 

Δεν "πρέπει". Το μηχάνημα δουλεύει όπως είναι σχεδιασμένο να δουλεύει.

Ο λόγος που εγώ χρησιμοποιώ το iStat Menus δεν είναι γιατί φοβάμαι μην καεί από υπερθέρμανση.

Απλώς, αν το σύστημα δουλεύει σε μεγάλες θερμοκρασίες για ώρα, θέλω να ξέρω για ποιό λόγο το κάνει. Αν πχ τρέχω κάποιο video encoding είναι φυσιολογικό να δουλεύει ο επεξεργαστής στο full για ώρα. Αν όμως δεν κάνω εγώ κάτι αλλά βλέπω πως ζεσταίνεται, θέλω να μπορώ να δω τί είναι αυτό που (πιθανώς έχει κολλήσει και) ζορίζει τον επεξεργαστή.

Δεν "πρέπει". Το μηχάνημα δουλεύει όπως είναι σχεδιασμένο να δουλεύει.

Ο λόγος που εγώ χρησιμοποιώ το iStat Menus δεν είναι γιατί φοβάμαι μην καεί από υπερθέρμανση.

Απλώς, αν το σύστημα δουλεύει σε μεγάλες θερμοκρασίες για ώρα, θέλω να ξέρω για ποιό λόγο το κάνει. Αν πχ τρέχω κάποιο video encoding είναι φυσιολογικό να δουλεύει ο επεξεργαστής στο full για ώρα. Αν όμως δεν κάνω εγώ κάτι αλλά βλέπω πως ζεσταίνεται, θέλω να μπορώ να δω τί είναι αυτό που (πιθανώς έχει κολλήσει και) ζορίζει τον επεξεργαστή.

Αυτό! Εγώ η μόνη φορά που είδα να ανεβαίνει στο 90 η θερμοκρασία ήταν όταν έκανα conversion ένα βίντεο από avi σε mp4. Και αγχώθηκα, και τα ανεμιστηράκια τα έτρεξα λίγο περισσότερο, αλλά μου είπαν ότι είναι λογικό και ηρέμησα. 

Το δικό μου, λογικό φαντάζομαι καθώς μόλις το πήρα δεν έχει ξεπεράσει έως τώρα τους 62 με encoding αλλά βρίσκω λογική σε όσα λέμε .

Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον στα πρώτα μου βήματα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...