Προς το περιεχόμενο

xiaomi mi4 ή xiaomi mi4c?????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Διαθέτω ένα μπάτζετ περίπου 250 ευρώ γι'αγορά smartphone και είχα καταλήξει να αγοράσω το xiaomi mi4.... ώσπου είδα χθες το xiaomi mi4c το οποίο μπορώ να πω ότι με κέρδισε αρκετά διαβάζοντας τα specs.Το δίλημμα μου είναι να προχωρήσω στην αγορά του xiaomi mi4 ή να περιμένω να κυκλοφορήσει το xiaomi mi4c με 3GB RAM & 32GB ROM...????Πότε περίπου θα είναι διαθέσιμο για αγορά???

Περιμένω με ανυπομονησία τις προτάσεις σας :-D  :-D

Δημοσ.

Καλημέρα,

Διαθέτω ένα μπάτζετ περίπου 250 ευρώ γι'αγορά smartphone και είχα καταλήξει να αγοράσω το xiaomi mi4.... ώσπου είδα χθες το xiaomi mi4c το οποίο μπορώ να πω ότι με κέρδισε αρκετά διαβάζοντας τα specs.Το δίλημμα μου είναι να προχωρήσω στην αγορά του xiaomi mi4 ή να περιμένω να κυκλοφορήσει το xiaomi mi4c με 3GB RAM & 32GB ROM...????Πότε περίπου θα είναι διαθέσιμο για αγορά???

Περιμένω με ανυπομονησία τις προτάσεις σας :-D  :-D

Καταρχας να σου πω οτι αν και ειμαι χρηστης I phone ρεπει ναπω οτι το xaiomi mi4 ου εχω κανει χρηση ειναι ενα υπερωχο κινητο. Δεν νομιζω οτι εχει να ζηλεψει κατι απο τις ναυαρχιδες των android αν εξερεσουμε lg g4 και s6 που ειναι νομιζω ενα επιπεδο πανω...

Παντως ειναι μια all around συσκευη που θα τη λατρεψεις? 

Το xaiomi mi4c απο οτι βλεπω ειναι ειδη σε pre sale .

Εγω παντως θα επαιρνα η το xaiomi mi4 η θα μαζευα λιγα παραπανω χρηματα να παρω το νοεμβρη το xaiomi mi5

Δημοσ.

Καταρχας να σου πω οτι αν και ειμαι χρηστης I phone ρεπει ναπω οτι το xaiomi mi4 ου εχω κανει χρηση ειναι ενα υπερωχο κινητο. Δεν νομιζω οτι εχει να ζηλεψει κατι απο τις ναυαρχιδες των android αν εξερεσουμε lg g4 και s6 που ειναι νομιζω ενα επιπεδο πανω...

Παντως ειναι μια all around συσκευη που θα τη λατρεψεις? 

Το xaiomi mi4c απο οτι βλεπω ειναι ειδη σε pre sale .

Εγω παντως θα επαιρνα η το xaiomi mi4 η θα μαζευα λιγα παραπανω χρηματα να παρω το νοεμβρη το xaiomi mi5

Το Mi5 θα είναι κάμποσο επάνω, με αυτά που ακούγεται ότι θα έχει. Και τα δύο κινητά είναι πολύ καλά, απλώς το Mi4 είναι δοκιμασμένο, το Mi4c έρχεται τώρα. Βέβαια η Xiaomi είναι μία εταιρεία εγγύηση. Κατ' εμέ εάν ήταν να έπαιρνα κάτι τώρα, θα έπαιρνα το Mi4c, γιατί έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά την 3/32GB έκδοση όμως, όχι την 2/16. Για την 2/16 θα πήγαινα στο Mi4. 

• Like 1
Δημοσ.

Δευτέρα θα παραγγείλω κάποιο. Στο μυαλό μου έχω το Mi4, το οποίο βρήκα στα 195€ από miniDeal. Σε αυτά τα χρήματα έχω κάποια άλλη επιλογή; Περισσότερα από 200 δεν μπορώ. Επίσης επειδή θα πάρω πρώτη φορά από κίνα (εκτός ebay) έχω δει πως στέλνουν κάποιο μήνυμα συνήθως οι αγοραστές που ζητάνε κάποια πράγματα. Όποια συμβουλή καλοδεχούμενη!

Δημοσ.

Μην το κανεις αυτο το Meizu mx5 ειναι πολυ καλυτερο και ειναι εξισου ποιοτικη με Xiaomi.

Και μην ξανα πειτε οτι το LG ειναι πιο πανω απο αυτα :P Ειδικα το oneplus 2 το παταει κατω το lg

Δημοσ.

mi4...το έχω δύο μήνες... Έχω δακρυσει με την τρομερή κάμερα, το ταχύτατο hdr, την ευρυγωνια σελφι κάμερα, την ποιοτική κατασκευή....Αλλα πάνω από όλα τις 4-5 ώρες screen Time που βγάζω με την ρομ που έχει χωρίς custom kernel και άλλες βλακειες..

η φωτογραφική του έκανα με συναδέλφους side by side test Και ειναι σαν του iPhone 6 plus αλλά λίγο κάτω από το s6 edge

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...